Scudo Sports

Denizli

Scudo
@Emre Yıldız
3 lafından 2 si indirim :D Hüseyin abi 741 e 600 lira dediler dedi bene inanamadım :D Sen daha indirim istersen o sana hiç yardımcı olmaz ve malzeme satmak istemez benden tavsiye. Ben hiç indirim istemedim ne olursa tamam dedim artık şimdi samimileştik ücretsiz bakım yapıyor çoğu parçayı erdoğanlardakinden bile ucuza veriyor. Hatta hediye bile ediyor ;) İyi düşün :D

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
biz ona eskı bısıkletı kaca alırsın dedık 75 tl dedı babamda 600 + bisiklet dedı 675 oacaktı yanı şimdi 700 e aldım sence cok buyuk fiyatmı kırdık.

@Emre Yıldız
Onun dediği fiyat 800 tl, 125 tl indirim farkı oluyor. Dekoru yenilediği için bisikletler biraz pahalı. ERdoğanlara göre 40 tl. Ama sen bisikleti ordan alınca her türlü sorunu seve seve hallediyor. Güleryüz, çay, gazoz, bisküvi ve yemek cabası :D

• Beğen
Arkadaşlar Sedona 741 V fren bisiklet nereyi ararsan ara kredi kartı tek slip çekimde %10 indirim yaparlar site satış fiyatı 530dolar dır. %10 indirim fiyatlı 477 dolara gelir buda 715tl yapar ve bayi bunu 700tl ye verir istediğine sor Erdoğanlar dediğiniz Firma Türkiye çapında büyük bir firma Lütfi abi var forumları okuyun adam 1000km yol yapmış izmirden kalkıp ankara'ya gitmiş siz bir arayın bakalım telefonda dahi nasıl misafirperverlik yapılıyor kendiniz görün.
Doruk seda sundu motis antalyada bikehouse erdoğanlar hepsi 700tl ye verir.. bu bisikleti inanın.800tl ye olur mu hiç yaa:-((
İndirim yapmak müşteri kazanmak demektir.15 tl ile hiçbir dükkan batmaz daha da kendine refarans yapar..
Erdoğanlar lütfi abi ve yesil bisiklet gürsel abi sundu bisiklet ali abi ve seda ve doruk bisiklet üzerine bisiklet konusunda bu işin piri yoktur.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilicek yerler buraları.
Emre'yi de acaba İzmir'e yönelten şey ne oldu?
Denizli bisiklet konusunda müşterilerin ihtiyaçlarına fazla cevap veremiyor bundan millet izmir istanbul ankara dan bisiklet alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Sor Bakalım Ali Hüseyin Abi Denizli İnsanını Özel Bir zamlı tarife mi sunuyor..Nasıl olsa dışarıdan almazlar araştırmıyor insanlar diye?
Tavsiyem Denizli'mizin insanına sahip çıkalım birbirimize yardımcı olalım.Para Denizli' de devirdaim yapsın.ü
İDEALLER YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI TUTMAK MÜMKÜN OLMAZ AMA KARANLIK GECELERDE YOLUMUZA ONLAR REHBERLİK EDERLER

• Beğen
@Niyazi ALTUN
En yakın zamanda görüşeyim birde bu sene dükkanı baştan yeniledi belki ondan indirim yapamıyordur: Erdoğanlarda 760 tl yazıyor havale ile en azından fiyatı onlar kadar yapsın. Birde ulaşım ve depo aprası üstüne gelince öyle oluyor bunlarıda hesaba katmak lazım. Çünkü Hüseyin abiye bisikletler geldiğinde kargodan bir adam depo için para istiyor Hüseyin abi bunu firma karşılamıyor ve cebimden veriyorum dedi her bisiklet için.

• Beğen
@Emre Yıldız
509 u tam incelemedim ama içinde küçük bir kitap var orda lastik yarlama klısmını bul lastiğinde yazan değerler göre kitapçıktan değeri bul oraya gir.

• Beğen
@Ali Menemen

Erdoğanlardan ne alırsan al kargo ücretsiz ..istersen fren teli al küçücük yinede ücretsiz zaten kimsede böyle bişi yapmaz.
Kargo parası yok yani.. bütün bisikletlerin kargosu 30tl yi geçmez.Aslı bisiklet bayilerinden kargo parası almaz sen parekende alamazsın zaten aslı bisikletten.
Sen erdoğanların oradaki fiyatına bakma sen peşin alacağım de ara Lütfi abiyi bak sana nasıl yardımcı olacak olmazsa yaz foruma senin için ararız.

• Beğen
@Niyazi ALTUN
Sorması ayıp siz bizim emek emek uğraşıp yaptığımız dükkanımızdan ne istiyorsunuz yok erdoğan yok doruk Allah Allah Yaşam Bisiklet :D

• Beğen
emre bisikletin hayırlı olsun. ben cuma günden buyana denizli nin altını üstüne getiriyorum kimseyi göremedim daha.nerede bu arkadaşlar? kim nerede oturuyor kim ne zaman nerede turluyor. bağbaşı kent ormanını bayaa gezdim çamlık desen oraları da gezdim. bi arkadaşla 1. çeşmeye kadar gittim. ama hep beklemek zorunda kaldım onu.dün de hüseyin abi nin dükkana gittim.neyse ben hala buradayım cep no:0505 612 13 21
mesaj atın şuraya gel falan deyin. yanlız dolaşmaktan sıkıldım. kalın sağlıcakla.

@abdullah gökduru
Abdullah abi bu pazar grupla birlikte Babadağ a gidiyoruz. Bende gelicem, tanışmak için iyi bir fırsat hadi bekliyoruz seni ;)

• Beğen
Geri