Scudo Sports

Denizli

Scudo
Olum emre sabah tepeye amma geç çıktın ha! Aşağıdan geldiğini gördüm yarım saat bekledim gelmedin inerken de daha aşağıdaydın sanırım daha kondisyon pek yok...:D 741 i aldın ama hiçbi değişiklik yok... Bisiklet hikaye zaten. Olay kondisyonda dimi Ali?..:D Ben senden ayrıldıkta sonra arkadaşla çınarda buluşup pamukkaleye gidip geldim...;) Yarında babadağ.....2 aylık aradan sonra anca anca kendime geliyorum.......:10: :box2: :2gunsfiri :000002158

@Emre Yıldız
Bisikletçinin hası rampada belli olur :D 2. çeşmeye haftada 1-2 defa çık, her çıktığında da biraz daha tempoyu arttır, o zaman kondüsyon gelişir.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@Emre Yıldız

İnişte herkes iyidir. Düz yolda da çoğu insan basar. Ali nin dediği gibi "Bisikletçinin hası rampada belli olur." Çamlığın girişinden itibaren hiç durmadan 1. çeşmeye kadar rahatça çıkabildiğin gün artık bizimle gelmeye hazırsın demektir..:D :p :p :in:

Ali 1. çeşme çok abartı olmadı dimi? :D

Yapman gereken hergün çamlığın yoluna tırmanmak. Benimde zamanında kolay olmadı. Çalışacak ve sabredeceksin.:10:

@Kerem Gürgüt
1 çeşme az gelir en az 2 :D
:Skull-175 :10: :boese153: :46: :smily143: :crazy292: :ha: :04: :Gun-124-1 :box2: :2gunsfiri :violent-s :brutal324 :000002158

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Geri