Scudo Sports

Denizli

Scudo
Can sıkıntısı...

▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀

DENİZLİ BİSİKLET GRUBU
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀

Denizli Bisiklet Grubu®™
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²

◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►
DENİZLİ BİSİKLET GRUBU
◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►

█████████████████████████████████████████
███████████ DENİZLİ BİSİKLET GRUBU ███████████
█████████████████████████████████████████

╔════════════════════╗
DENİZLİ BİSİKLET GRUBU
╚════════════════════╝

██ ███ ███████
█ █ █ █ █
█ █ ███ ██████
█ █ █ █ █ █
██ ███ ███████

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
çok harika bir tur oldu...
büyük haz aldım. arkadaşlık ortamıda süperdi.
Teşekkürler Denizli Bisiklet Grubu

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Aslında bir süredir her pazartesi ağrıyordu, sebebini bu hafta kesin olarak anlamış oldum, acaba pazartesi sendromu mu diye düşünüyordum :p ama gerçi pazartesi günleri tatil günüm aslında :)

Denizli bisiklet Grubu!
Oldukça genişlemiş... bu çok güzel. Bu grup ile birlikte pedallmak çok keyifliydi. Bu aralar bisiklet aktivitelerine ara vermiş olsam da etkinlikleri takip ediyorum hatta her tur sonrası Barış Mengutay arkadaşımızdan neler oldu, kimler geldi, nasıldı diye sorarak haberleri alıyorum. Tek tek yeni katılan arkadaşları tanımasam da ne kadar bisiklet heveslisi olduklarını anlamak çok zor değil.
Ali Karagönlü arkadaşım facebookta fotoğrafım için yapmış olduğun güzel yorumunu gördüm:)
Arkadaşlar etkinlikler harika devam ediyor ancak Denizli'de bayan olarak bisiklete binenler yok denecek kadar az! Keşke daha çok hemcinsim bisiklete biniyor olsaydı. Malesef aileler bu konuda anlayışlı olamayabiliyorlar. Caddelerde başında kask, altında tayt kaç tane bayan var ki bisikletle gezinen?
Ben diyorum ki , sizden rica ediyorum. Bayan arkadaşlarınızı bisiklete binmeyi teşvik edin, gezilere davet edin. Evliler eşlerine bisiklet alsın, sevgilisi olanlar kız arkadaşarını getirsin:) Bir kere tadını alan bırakamayacaktır zaten, bağımlılık yapan özelliği var.
Kron marka gri bisikletimin son akıbetini bilmiyorum, o bisikleti ilk aldığımda foruma "bisikletaldım" ismiyle giriş yapmıştım bir hevesle! Yine yeni bir Kron almayı planlıyorum ve kullanıcı adımı "yenibisikletaldım" yaparım heralde:)

Böyle devam edin... Etkinlileri kıskanarak takip ediyor olacağım.

NOT: GEzi sırasında başınızdan geçen ilginç olayları bu forumda anlatırsanız ne harika olur. Zevkle okuruz biz de!

Geri