@Burak Kuruoğlu zaten ona gidiyorum, ondan iyisi var mı acaba diye soruyorum.bende elixir 7 fren var, o frenlere bakım yapabilecek biri yok Denizli' de dedi, o bakımdan soruyorum. Bir de akort ayarı yaptırdığımdan beri 50km kullanmadım bile ama ayarı bozulmuş, jant kalitesiz de değil cevap için teşekkürler.
@Hibrit insan
Turları takip etmek için Pamukkale bisiklet derneği, az uyku çok pedal ve denizli bisikletliler derneğinin facebook sayfalarını takip edebilirsiniz.
@canalanplt sanmıyorum fakat Şahin bisiklet accel bisiklet ve nasip bisiklete uğrayıp sorun. Şahinle accel imagine barın karşısında. Nasip bisikletin yerini şöyle tarif edeyim:
forumun aşağı kapısınından bakınca ziraat bankası göreceksiniz. O caddeyi takip edince sağda görürsünüz. (incili pınarın biraz yukarısı da denebilir) size ters kalıyorsa İnternetten numaralarına bakın.
@canalanplt@Mustafa Zeybek Gülcenbay ACCELL bisiklet kiralama hizmeti sunmuyor. Boşu boşuna gitmeyin diye söyleyeyim dedim.
Şahin bisiklet ve Nasip bisiklet hakkında bilgim yok.
@Cyclinq kampüs tarafında oturuyorsan dağ derim. Oralarda düz yol yok gibi bir şey ve çamlık yakın. Yenişehir tarafında yol güzel gider ama. Neyi sevdiğin de önemli tabi. Ben insanlardan ve gürültüden uzaklaşmak için dağ tercih ettim, iyi ki öyle yapmışım
@Mustafa Zeybek hocam önce mesajımı cevapladığınız için teşekkür ederim.PAÜ ile evimiz arasında 4.5km civarı mesafe var teras ile ise 3.5km var.Oturduğumuz yerde çift şeritli yol yok bu da düşündürüyor.İşte dağ alırsam sonra beni niye yol almadım diye düşündürmesinden korkuyorum.
@Cyclinq bütçe azsa önce bir dağ bisikleti kiralayıp sürünce kafanda iyi kötü fikir belirir. Eğer bütçe çoksa alacağın dağ bisikleti 10-11kilo ise dağ bisikleti alıp gerektiği zaman ince lastik takabilirsin.Bir şeyler söylemek de zor çünkü ikisi zıt şeyler
Dağa gideceksiniz dağ bisikleti, şehir içinde veyahut şehir dışı gideceğim diyorsanız şehir ya da yol bisikleti. Bunda bu kadar saç yoldurtacak durum yok.
@Osman Tuğrul hocam ama şöyle birşey de var.Dağ bisikleti alırsam hem dağa araziye çıkarız ama yol bisikleti alırsam sadece asfaltta kullanılırız yani kullanma yönelik ikiside eşit.Bide yol bisikleti ile sırt çantası kullanabilir miyiz?
@Mustafa Zeybek evet mtb kullanıyorum bu haftasonuna ne dersiniz ?
@Cyclinq ben tecrübem olmadığı için mtb ile başladım yol bisikleti alma hevesimde var ancak şuan daha yavaş olan mtb ile kendimi geliştirmeyi düşünüyorum üniversitenin yukarısına doğru yollar malesef biraz bozuk
@Hibrit insan hocam dediğiniz doğru ama tek katılmadığım PAÜ'nün üstü bozuk demişsiniz ama bence Denizli'nin çoğu yeri öyle bugün market bisikletimle giderken süspansiyonu çalışmıyor ve ellerim bayağı bir ağrıyor.Buda beni dağa itiyor ama eve çıkarmak yolda daha iyi.
@Cyclinq burda iş daha çok senin zevkine bağlı. 2 yıl önce dağ bisikleti aldım aktif olarak arazide de yolda da kullandım en son uzun tur yaptığımdan beri bisiklet iyice tur bisikleti kıvamına geldi. Ama şu yönden bakarsak dağ bisikletine ince lastik takıp kullanabilirsin ama yola dağ lastiği takma seçeneğin yol yada 2sini harmanlayıp hibrit bir model veya cyclocross ta alabilirsin.