Scudo Sports

Denizli

@CharlieMcQueen

Parkur yapma konusunda deneyimli Matt diye bir arkadaş var onunla iletişime geçtin mi? Rocky mountain a.m. kullanıyor.

Scudo
@CharlieMcQueen bisiklet olarak sağlam bir şeyim yok ama hala iş aradığım için boş vakitlerimde bu tip iş için yardım edebilirim.

Yok ben şuan için daha kimse ile bağlantıya geçmedim ... instagram adresim xi.charlie haberleşelim hafta içi olsun hafta sonu olsun kazma kürek bende zaten var orman bekcilerinden bir ceza yiyeceğimizi pek sanmıyorum ? bilgisi olan varmı bu konuda bilmiyorum ama en azından ağaç kesmeyecez .... Neyse bir gün belirleyelim birşeyler üretebiliriz MakRo

Evet arkadaşlar başvurumu yaptım insallah bir faydası olacaktır..

İlk mesaj biraz belirgin olmadı birdaha atayım dedim .. Arkadaşlar bu konuda uğraşan arkadaşlardan destek bekliyorum

ARkadaşlar DENİZLİ'de MTB ve Downhill klasmanı ile uğraşan arkadaşları arıyoruz kendi parkurumuzu Kendimiz yapıyoruz arkadaşlar bize işe iki kişi başladık katılmak isteyen varsa bize ulaşsın @MakRo

çamlık.jpg çamlık2.jpg

Dosyalar

• Başvuru.jpg
    Başvuru.jpg
    70,9 KB · Okunma: 15
  • Başvuru.jpg
    Başvuru.jpg
    111,5 KB · Okunma: 15
Deniyecez insallah ama daha bitmedi burası daha 1.ci bölümü @hasanozturkcyclingking .. Ama hafta içi bir kaç kişi daha yardıma gelirse Burayı belki Cumartesi pazar gibi bitirebiliriz .. Bakıcaz daha burayı geliştirecez burayı en tepedeki Türk bayragı var oraya kadar götürmeyi düşünüyorum .. TAbiki herşey destek istiyor insan lazım

Arkadaşlar Bugun arkadaşım @MakRo ile beraber parkurumuzu hız kesmeden düzeltmeye sekil vermeye devam ediyoruz .. 2 kişi ile gerçekten yavaş yol katediyoruz .. Gençler aramıza katılmak isteyen olursa bize ulaşsın .......

11.jpg

33.jpg 44.jpg

Ellerinize sağlık. Güzel görünüyor. Seth'in bisiklet videolarındaki parkurlardan Türkiye'de görmek güzel olur.

Denizlide öyle bir Downhill . MTB parkuru yapıyoruz ki Türkiye'deki tüm insanlar Denizliye gelecek bisiklet binmek isteyecek ... Bunu kendi imkanlarımız ve iş gücümüzle yapıyoruz .. Çok yakında 17 ile 20 dkk aralıksız iniş parkurumuz hazır olacak ... Yardım etmek gönüllü çalışmak isteyen tüm arkadaşları .. Facebook Denizli Downhill sayfamızı beğenmeyi ve etkinliklerimizi takip etmesini istiyorum ..

Denizlide yapımına Devam ettiğim Downhill bisiklet parkuru için düşüncelerinizi bekliyorum

@darksilvers ilk başlarda Çağrı ile ikimiz vardık sonra nerdeyse her yaş grubundan kişilerde geldi güzel bir bisiklet grubu olduk. Parkur kısmında ikimiz çalışıyorduk bir ara yağmurlara denk gelince ara verdik bu ara verdiğimiz sürede ismi lazım olmayan bir arkadaş ekipmanlarımızı çalıp gitmiş. Elimizde kürek ile küçük çapa kaldı çok ufak tefek toparlarken ben kaza geçirdim 1 ay öyle gitti, sonrasında Çağrının bacağında ödem falan derken Çağrının iş sezonu açılması ile yarım kaldı. Yer olarak çamlıkta seyir tepesine çıkarken soldan devam edip bayraklı zirveye çıkan yoldan devam ediyorsunuz orada ayrıca bulduğumu bir kaç domuz patikası inişte var her tür bisikletle gidilebilecek bir yol. En bulduğumuz yol
eğre mesaj ile telefon numaranızı ve isminizi gönderirseniz sizi whatsapp grubuna eklerim ben şuanda gözümdeki rahatsızlığımdan ve iş yoğunluğundan binemiyorum fakat grupta min 10 kişi buluşan oluyor.

@MakRo film gibi olaylar valla yine de devam edebilirseniz size helal olsun

Ben 13 Yaşındayım Denizlide yarışlara katılmak istiyorum bir kulüp bulacağım ama nasıl bulup katılacağım bilmiyorum Yardımcı olursanız sevinirim:)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
15 yaşındayım. Bizim burada (Denizli) düzenli ve istikrarlı turlar düzenleyen bildiğim tek oluşum Pamukkale Bisiklet Derneği. Bende yeni başlamış biri olarak turlarına katılmak istediğimi söyledim. Ama 18 yaşından küçük olduğumdan kabul edilmedim. Bana önerebileceğiniz bir kulüp veya grup var mı?

@Cheetin facebooktan Hasan Öztürk'e ulaşıp konuşabilirsin yarışlar hakkında ne desem boş bizden ziyade yarışlara aktif katılan kendisi var.
@Osman Tuğrul teşekkürler epeydir ilgilenmedik yağmurdan dolayı aşınmıştır, dediğiniz gibi hafta sonuydu.

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@MakRo
Sağol abi yardımcı olduğun için :)

Öncelikler merhabalar,
Denizli'de ikamet etmekteyim. Ramazan Bayramı'ndan sonra Denizli'den çıkıp Çameli istikametinden Fethiye'ye ulaşmayı planlıyorum. Fethiye'de tercihe göre 1 ya da 2 gün geçirip Dalaman, Sarıgerme, İztuzu ve Marmaris'i gezdikten sonra tekrar Denizli'ye dönmeyi planlıyorum. Yol arkadaşı olursa birlikte gezebiliriz. Her türlü güzergah, konaklama, ekipman teklifine açığım :)

Selamlar üniversitede okuyorum. Giriş seviyesi dağ bisikletim var. Turlamak isteyenler bana ulaşsın. İyi akşamlar

iyi akşamlar arkadaşlar.. ben Mustafa Denizli den.. yıllar evvel gençlikte çook beğenerek aldığım ve severek kullandığım ve kardeşimin çaldırdığı bisikletimden sonra uzaklaştığım ama yine yeniden meraklandığım bisiklet dünyasına adım atmak istiyorum.. ama kron,bianchi,salcano yada kendim toplayabileceğim bir bisiklet kargaşasıyla meksika açmazı yaşıyorum.. şuanda forumu takip edip yorumları okuyorum.. kararımız ne olacak bilmiyorum.. keşif ve spor için genelde arazideyim. arazide beni üzmeyecek arabaya gerek olmadan istediğim yere gidip geleceğim bir bisiklet arıyorum.. forumun katkıları ile doğru kararı vereceğime inanıyorum. uzatmışım özür dilerim

@venom09 isterseniz özelden yazın yardım etmeye çalışayım.

eyvallah üstad. sticker tasarımı için yüklediğim cs6 sağolsun pc ve tel birazcık aramızdan ayrıldı.:) sorunlarını halledip sorunsuz bağlantı kurmayı başarabilirsem sorunsuz irtibat kurabiliriz.. inanın elimdeki telefon şebeke var ama sayfa yüklemiyor ve arandığımda telefon kapalı diyor :)

Geri