Scudo Sports

Denizli

@Osman Tuğrul Cumartesi günleri de çalışıyorum, sadece pazar günü katılabileceğim ama hiç yoktan iyidir :) Bilgilere facebook sayfasından ulaştım, tarih yaklaşınca umarım işle ilgili bir seyahat çıkmaz da katılırım...

Scudo
@Ahmet Can Yakışır Anladım, zaten yakın bir abimiz var oda cumartesi yarım gün çalışıyor, hafta sonu veya çarşamba gece turlarına geliyor. Yalnız bu hafta sonu ben tura gelemeyeceğim. Eğer hafta sonlarında gelecek iseniz haber edin, direk tanışırız öbür türlü olmuyor 10-15 kişinin içinde kimin kim olunduğunu (şahsen) unutuyorum.

Selamünaleyküm abilerim hayırlı turlamalar bana bisiklet lazım var mı hemşeri abilerimizde bi sorayım dedim :)

@Osman Tuğrul hocam ben de aynı durumdayım, önceden haberleşerek çıkmak en iyisi :harika:

Benim bu aralar işle ilgili seyahat programım yoğun; önümüzdeki haftasonu fuar hazırlıkları için Kahramanmaraş'a ve oradan dönünce de hiç vakit kaybetmeden makine kurulumu için Pakistan'a gideceğim. Haziran başı gibi Türkiye'ye dönmüş olurum, o zaman haberleşiriz. K.Maraş'a gitmeden denk getirebilirsek birlikte sürmeyi de çok isterim.

Bu arada Pamukkale Bisiklet Derneği'nin organizasyon mantığından ve kişilere karşı yaklaşımlarından hiç memnun kalmadım, onu da ayrıca belirtmek isterim. Konuyla ilgili başka bir bilgi paylaşım platformu olan Instela'da bir yazı yazdım, merak edenler aşağıdaki linkten okuyabilir:
(link)

inşallah @Ahmet Can Yakışır. yeni bir bisiklet alacağım ama kararsız kaldım ghost kato 1 ve whistle apache1647. whistle ağır basıyor ama ghost'un daha iyi yorumları var. sizce hangisi. yardımcı olur musunuz?

Merhaba, çok fazla mesaj var bunları okuyamadım, ben de katılmak istiyorum grup hakkında bilgi verir misiniz? Yaş sınırı var mı? Ayrıca nasıl katılırım facebook sayfası falan var mı?

efecan200 düzenleyelim ramazan gelmeden. bi gökova yapalım derim ben haftasonu katılırmısın? ya da başka gelmek isteyen arkadaşlar cevap yazsın. ben beyağaçlıyım burdan karacaören yolundan gideriz hem daha yakın.

@ümitumut
Ramazan geldikten sonra yapalım bence çünkü lys var :D ygsyi korumak lazım

Günübirlik daha uygun olur şimdi çadır madır hiç uğraşamam :D

denizli'den didim'e doğru ya da iç anadolu yönünde afyon'a ya da eskişehir'e doğru yapacağınız bütün turlara katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
ilkeeraslan kardeşim onun için 3 4 günlük tatil olması lazım olursa haberleşelim
:)

@ümitumut Model hakkında bilgim yok fakat, iki markada iyidir. Gönlünüz hangisine yatıyorsa onu alın derim.
@ardaaydms Pamukkale Bisiklet Derneği etkin bir şekilde hafta sonları ve hafta içi tur düzenliyor. Bisiklet forumda da konusu olan #azuykucokpedal facebook üzerinden de erişebilir katılabilirsiniz.

Arkadaşlar Yarın Pamukkale-Karahayıt düşünüyorum. Varsa gelecek olan hem tanışırız hem pedallamış oluruz.

@Osman Tuğrul teşekkür ederim. aldım artık. ghost kato 3 aldım. mükemmel bir makina dağ canavarı işe bisikletimle gidip geliyorum. teşekkürler cevabınız için.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Geri