Scudo Sports

Denizli

Ooo.. Bu forumda hem denizlili hem de bizim adaşımız varmış.Ben de yeni üyeyim sizlerle tanışmak çok güzel inşallah birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı buluruz.

• Beğen
Tepkiler: yunusoymak
Scudo
arkadaşlar hoşgeldiniz...ben daha öncede denizlililer diye bi konu açmıştım ama pek amacına ulaşmamıştı...biz 5-6 kişilik bi grubuz...beraber pedallamak isterseniz bize ulaşın....sakis_tolis@hotmail.com...msn genelde açık...

• Beğen
Tepkiler: yunusoymak
Belki haftada bir kez buluşabiliriz, akşamları olabilir; gündüzleri ise çok nadir...

istediğiniz zaman görüşebiliriz...günü ve saati yeri siz belirleyin..konu bisiklete binmekse her zaman varım....:)

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu alemde yeniyim ve binecek doğru dürüst bir bisikletim de olmadığı için pek aktif olamıyorum. ama en kısa zamanda giriş seviyesi bir bisiklet alıp aranıza katılmayı isterim. Ben D.çınar da oturuyorum.Pedallamak istediğinizde katılmak isterim.
yunus.kivanc@gmail.com yunuskivanc@yahoo.com:)

ben de denzliliyim ve formu sesz takıp edenlerden biriyım össye hazırlan dğm için de pekk aktf olmya zaman bulamıyorum desem yerıdır. yalnız yap.ğnız turlar ve proğramlarnzdan haberım olsun isterım .tabe

merabalar ben denzliliym ve formun bi kaç aylk üyelern den biriym fakat bisklete karşı ilgim oldk ça fazla yalnız tabe şu anda istedğim biskletı elde etmş değilim o başka yslnız biz de ken di çapımız da turlar düzennliyoz tabe fakat bu yazın dı... şu anda öss ye hazırlandğm için pek aktf olamıyorum

meralar ben de denizliliym ve denizlideyım forma y.kıvanç arkadşm sayesnde üye oldum yalnız sesiz takıp edenlerden biriyım (öss derdnden) fakat sizlerle tanışmak ve irtibat kurmak çok hoş bi şey ...msn adresm Amaat_20_babadagli@hotmail.com

merhaba bende denızlılıyım saraykoyde yasıyorum ama sızın kadar usta deılım bısıklette yenı sayılırım forumda oldugu gıbı

yaw ne cok denızlili varmıs yunus.laf aramızda benım de en cok bındıgım ıkı dostum denızlılı sen harıc senle uc oluyor.yunus senınde yenı yılın ve bayramın kutlu olsun.burgazz yazdıgına bakma ben mehmet.

denizlili arkadaslar oyle kucuk gezıler duzenlıyormusunuz hıc

selam arkadaşlar bende denizliliyim ama okul dolayısyla ankaradayım.bayramda 10 gunlugune memlekete gelicem bu sure içinde bir organizasyon yaparsanız katılmak isterim. msn adresim;
ismailonline1@yahoo.com saygılar...

MERHABA BENDE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLDUM. AZ BUÇUK ORALI SAYILIRIM 4 YILIM GEÇTİ.

Geri