Scudo Sports

Denizli

Scudo
@furkantepee

(link)
(link)

Bilgilendirici videolar açısından gcn'yi tek geçerim, arada bmx-trial hevesimi gidermek için diğer sayfaya da bakıyorum ama heves asla geçmiyor :) Çok kanal var ama gcn yeterli bana. Yüzlerce video var

acil benimde öğrenmem lazım ama michelin dynamic sport ların değişimi zor oldugunu öğrendim,
uzun yola cıkmakta tereddütlüyüm.

5 agustosta denizliden bodruma pedaliyacagim bana eslik etmek isteyen vs yardimci olmak isteyen herkese kapim aciktir yolda karsilacagim sorunlari vs yazin arkadaslar simdiden tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Bu konuya uzun zamandır yazılmamış ama Denizli'de gezi ve tur organizasyonları düzenlenirse katılmak isterim

@mustafa üzümcü Usta, Pamukkale bisiklet derneği her hafta sonu genelde MTB için uygun etkinlik yapıyor. AzUykuCokPedal sayfası var her 2 geceden 1'ini dışarıda pedallıyorlar, ayrıyetten hafta sonları da ilçeleyere gidiyorlar diye biliyorum. Ben yol alayim sene sonuna doğru beraber bile pedallarız. Şuan MTB var 2.20 lastik adamı öldürüyor ;)

@Osman Tuğrul
Olur tabi gideriz ben pek DENİZLİdeki grupları pek tanımıyorum ama beraber uzun yollarda pedallamak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
S. A arkadaşlar. Forum a yeni katıldım. Şöyle Max 900 tl civarında bir bisiklet almayı düşünüyorum. Epey araştırdım ama net bir sonuca varamadım. Genelde şehir içi bazen işe gitmek, bazende gezinti yapmak için kullanacağım. İstediğim hafif ve yormayacak bir bisiklet olması. Üç model buldum kısaca araştırmalarda. Bianchi touring 821, carraro sportive 221, mosso legarda 1621. Alanlar memnun ve geçen sene uygun fiyatlı almış. 700 tl civarında. Fiyatlar son 5 ayda 250 tl civarında artmış bunların artık sebebi ne ise. Şimdi siz bana bunlar arasında ne gibi tavsiyede bulunursunuz?

Herkese merhaba,

Bu başlığa ben de ilk defa yazıyorum sanırım :) Denizli'ye geçtiğimiz yazın sonunda taşındım, bunun öncesinde çocukluktan beri bisiklete biniyorum ve üniversite öğrencisi olduğum zamanlardan beri bilinçli bir MTB sürücüsüyüm. Mart ortasından itibaren bisiklet sezonunu açmış bulunuyorum ve haftada iki defa 40 km'lik sürüşlerle ve Çamlık tırmanışlarıyla kondisyon arttırma çalışmalarına devam ediyorum. Buradaki arkadaşlarla tanışıp turlara katılmayı ya da 2-3 kişilik gruplar halinde sürmeyi çok isterim. Denizli'deki tüm arkadaşlara selamlar...

@efe_20 bisiklet fiyatları havaların ısınmasıyla birlikte her zaman artıyor maalesef, bir de son zamanlardaki kur artışlarının da büyük etkisi var. Bütçeni biraz daha zorlayıp 1200-1300 TL civarlarına gelebilirsen çok daha keyifli bir sürüş vaat eden modellere de erişebilirsin. Düşük maliyet için seçenekleri daraltıp tatmin etmeyecek bir model alırsan, bir süre sonra bisikletten tamamen soğuma ihtimalin de var. O yüzden kendini bir kere zorlayıp alabileceğin en iyi modele bakmanı tavsiye ederim...

@Ahmet Can Yakışır Teşekkür ederim tavsiye için. Carraro sportive 224 aldım artık. Biraz fiyatta yukarı çıktık ve 2015 modelini alınca iyi fiyata geldi. Birde N11 den aldım kupon falan verdi iyi oldu. Denizlide olsam turlara katılmak isterdim. Kütahya yaşıyorum. Yazları geliyorum denizliye inşallah o zamanlar bir organizasyon yapılır da katılırız.

@efe_20 Merhaba, Vitesleri 21, Mosso ve Carraro'da kilitlemeli maşa varken Bianchi'de düz çelik maşa var. Ağırlık olarak bu üç bisiklet birbirine yakındır pek fark yoktur. Bu fiyat aralığında normal bir ağırlık. Düz maşa istersen Bianchi fakat bozuk yollarda kilidi açarım normal düz kaymak gibi yer kilitlerim dersen Mosso ve Carraro'Ya bakmanız gerekecek. Carraro ve Bianchi aynı yerden çıktığı için lastikleri 700x35c Mosso'nun ki 700x32C mossonunki daha ince. Fakat gördüğüm kadarıyla bu lastikler çok çok işinizi görmez ama idare eder durumda. Ha ne olur, ileri de rubenanın hem zırhlı hemde ince lastiğini alırsınız daha rahat edersiniz. Bu üç model de alınabilir hangisine kafanız yatıyorsa alabilirsiniz.

Hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. İyi günlerde pedallayın. Yazınızı görmedim biraz araştırma yapıp yazmıştım meğer ki siz mesaj atmışsınız ;)

@Ahmet Can Yakışır Merhaba, bir gün tanışıp sürebiliriz.

@Osman Tuğrul Çok teşekkür ederim. Tercih yapmak epey zor oldu. Ancak sonunda fazla araştırma yapmaktan kafayı yemeyeyim diye aceleci davrandım artık. :) Önce biraz kilo verip kondisyon tutmam gerekecek sanırım. Sonrasında ver elini yollar.
:)

Denizli'ye yolu düşeceklere hatırlatalım, 27-29 Mayıs tarihlerinde Bisiklet Festivali düzenleniyor. Kayıt ve detaylı bilgi için web sitesine bakabilirsiniz. (link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Onur Yıldız Evet, Denizlide ikamet eden arkadaşlar, bu tura katılabilir. Sitede bilgiler mevcuttur. Onur abi büyük ihtimal ben katılamayacağım. Nedeni ise büyük ihtimal finallerin olduğu zamana denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Onur Yıldız
Geri