Scudo Sports

Denizli

şehir içinde bir gezi düzenleyecekseniz lütfen haberdar edin. %100 gelirim . denizlide bisikletin gelişmesi lazım bence

ÇAMLIKTA accel bisiklet var lapirre ghost bianchi carraro sedona vb birçok marka bulabilceğiniz kaliteli bir yer .

Scudo
denizlide yaşıyorum . denizlide bağbaşı taraflarında neredeyse downhill gibi parkurlar var. müthiş zevkli parkurlar var. denizli mtb açısından çok zengin

@ARAS K.

Denizli mtb olsun yol olsun şehir bisikleti olsun hepsini kullanmaya uygun şartlara sahip bence. Gün geçtikçe de bisiklet kullanımı yaygınlaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Herkese merhaba. Adım Süleyman. Denizlide yaşamaktayım. 1.5 yıl önceye kadar bisiklet kullanıyordum. Askerlik nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Şuan bisikletim yok. Yakın bir zamanda bisiklet almayı düşünüyorum. Foruma çok yakın arkadaşlarımın tavsiyesiyle üye oldum. Herkese keyifli günler dilerim.

Hoş geldiniz. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz model bisiklete kavuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Oo bizim adam 20 gün sonra tanışma konusunu açabilmiş hele şükür :) Neyse hoş geldin kardeşim :)

• Beğen
Ömer sıkıntıdayım ne zamandır kardeşim biliyorsun. Evdeki internetide kapattım. Nete girmiyorum ki ne zaman yazam :) Neyse özelden konuşuruz bunları senle :) hoş buldum :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Memleketim nedeniyle bulunduğum ESKİŞEHİR, Üniversite sebebiyle yaşadığım DENİZLİ..
İki şehirde benim memleketim sayılır gerçi. Bu şehirlerde yaşayan tüm dostlarıma sevgilerimle.

Henüz bisiklet sahibi olmasam da, aslında bu sevda içimde hep vardı. Küçüklüğümde kullandığım pinokyo bisikletten beri.. Ve çok şükür ki, haziran ayının ortalarında, gözüme kestirdiğim CARRARO FORCE 500 modelini edinebileceğim, şükürler olsun. Ardından özellikle son aylarda körüklenen bu sevdamda ilk somut adımımı atacağım.. Fosforlu yeşil yazılı bisikletim ile. Genellikle eğlence amaçlı, gezip görme amaçlı sürüşler yapmak isteğimle birlikte, bu bisiklet beni toplu taşımalardan kurtaracak! Ve umarım içimdeki / içimizdeki henüz alevlenen bu sevda hiç sönmez.. Arabaların ekzos dumanlarından hem biz, hem de tabiat kurtulur..

Yazıyı şöyle güzel bir SAMANTHA CRAIN parçası ile bitirmek istiyorum; (link).

:)

Herkese merhaba arkadaşlar. Şuan da kullandıgım bisiklet arazi için çok uygun fakat düz asfalta gelince adeta bir çöp oluyor. Sizden ricam 1000 ₺ civarlarında uzun yol yapabileceğim, en azından beni 10 yıl idare edecek bi bisiklet önermeniz.

@Uzay Üzel
Benim sahsi dusuncem ihtiyac duymayacagin konusunda ama kongor olarak kilitli masa daha rahat gerci alisinca sorun olmuyor diyorlar ama

Denizli'de üniversiteye başladım. Bisikletimi de getirdim. Okulumuzda klüp yok bisiklet için ama kurmak istiyorum. Denizlide olan bisikletci arkadaşlar varsa beraber takılabilirz :)

Merhaba. Denizli ye hoş geldin. Pamukkale üniversitesinin bir bisiklet klübü var aslında Selami Çelenk isminde bir arkadaşım ilgileniyor bu işle. Facebook sayfaları falanda var ama çok aktif değiller. Ayrıca bu sene farklı bir hocanın gözetmenliğinde yeniden yapılanmayı planlıyorlardı. Ne oldu ne yaptılar bilmiyorum ama uzun zamandır tur falan açmıyorlar. Üniversite dışında da birkaç grup ve dernek var aslında. Hatta ben çoğu üniversite öğrencisinin tur ve etkinliklere katıldığı bir grubun yöneticilerinden biriyim. Eğer istersen grup ve dernekler hakkında bilgi verebilirim.

• Beğen
Merhabalar, Furkan Tepe, 18. Denizli merkezdeyim. Üniversiteye hazırlanıyorum. Herkese iyi forumlar :)

ya lutfen bana yardımcı olun özellikle babadaglı kısıler
babadagda okuyorum ve okulumdan sonra mtb ile antrenman yapmak istiyorum uygun antrenman yerlerı bilen kişiler varmı eger biliyorsanız lutfen yardımcı olunuz teşekkurler... :)

@ahmetburakonce
benim bildiğim ve sürdüğüm altındere tarafına doğru gidebilirsin.yok ben asfalttan değil, arazide gidicem dersen gene altınderenin ordaki köprünün sağından sağından devam edebilirsin, ama riskli ve tehlikeli bi parkur bsiklet için. genelde treeking için gidiliyor oraya

Geri