Scudo Sports

Denizli

@sniper
Sabah sabah, Hoca'm "hayırdır Gül bu ne hal, bir sorun mu var?" diye girdi odama. Adam şaşkın. Ne diyebilirdim ki? "Hocam bizim bi Hüseyin var, o ağlattı beni" mi diyecektim. "Bir yazı okudum, duygulandım biraz" dedim. "İyi benim mailime gönder bakayım merak ettim" dedi. Ne yapcam şimdi ben?
Duygular hayatımızın olduğu kadar yüreğimizin de aynası gibi. Bu özel duyguları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Haftasonu annene vakit ayıracağını söylediğin zaman sitem etmiştim sana ama şimdi daha iyi anlıyor ve hak veriyorum. Ellerine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: sniper
Scudo
İsmail abi, kaburgan nasıl? İyiye gittiğini okudum da doktora gidecektin, ne dedi doktorun merak ediyorum. Tekrar geçmiş olsun...

@nikanam

İsmail'ciğim geçmiş olsun.Geçirdiğin aksiliklere üzüldüm:( Umarım bir an evvel iyileşir ve bisikletine kavuşursun:) Aman dikkatli ol acil şifalar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: nikanam
merhaba... öncelikle ismailciğim çok geçmiş olsun.. sağlık konularını ihmal etme.... ciddi bişi yoktur inşallah ama sen git bi doktora..:)
bugün çarşamba !!!!

Geçmiş olsun İsmail:( Aman dikkat et. Daha bana sözünüz var. Denizli'ye gelicem de zorlu geziler yapıcaz.

İsmail Bey,geçimş olsun...Umarım önemli birşeyiniz yoktur...Allah şifa versin...

belki yürümek yağmurda gök kuşağına doğru göz göze, damlaları yakalamak beklide usul usul esen rüzgarın savurduğu. Gölgede durmak yada gölgesini beklerken sevdiğinin. Yok yok islık çalmak eli cebinde tekmelemek küçücük taşları ve nişan almak cam şiselerine,papatyalara sığınmak bi sevinmek bi üzülmek. Ay işiğinda şiir yazmak duygulanmak vs.. vs .. ve tebessüm aynada gördüğünde kendini… mutluk bu olsa gerek .... yada sonsuzluğa yolculuk sevdiklerinle…
o zaman yolculuğa var mısınız bu gece? Gökyüzünün derinliklerine gizlice gidip gelmeye. Işık süzmelerinin birinden diğerine atlamak ve pedallamak saatlerce….
Sonsuzluğa yolculuk var dedim ya.... Hani nerdesiniz.. ???

İsmail abicim öncelikle cok geçmiş olsun diyorum.inşallah kötü bi durum yoktur.
Nedir bu aralar yaşadığımız kazalar anlamıyorum.Daha dün ben de bi talisizlik sonucu katıldım kazazedeler kervanına.Çatalçeşmede bisikletten düştüm kaşımın üstü biraz açıldı.Şimdiye kadar hiç böyle düşmemiştim.Neyse olacağı varmış diyorum artık.

@yunuskivanc

geçmiş olsun yunus'cum,spor kazaları olabılecek şeylerdir.:D :D dikkat senin elinde, psıkolojini sağlam tutmaya bak

• Beğen
merhaba arkadaşlar,
bayadır uzak kaldım farkındayım. ismail abicim geçmiş olsun..

en kısa sürede görüşmek üzere..

ALİ AKTAŞ

• Beğen
slm arkadaşlar,2hafta kadar eskişehire gidiyorum.gezileri ve forumu bu sure boyunca takip edemeyeceğim.byeeeeeeeeee

İsmail abi ilk önce geçmiş olsun demek istiyorum. Yine senin bileceğin şey ama bence kafama takmıyorum demek yanlış bir yaklaşım.Sporcu kişinin bedenine dikkat etmesi lazım. Daha sonra kalıcı bir hale gelipte seni bisiklet süremez bir duruma sokmasın sorunun...

Bu arada bugün itibarı ile bisikletimi almış bulunmaktayım.Bu hafta sonu için inşallah güzel bir plan vardırda siftahımı yaparım bisikletimle... bu arada bisiklet Geotech in dakar modeli.

acaba benim de bisikletim olurmu (var ama yeterli değil)..:( napmam lazım yaa ben de mi koştursam çocukların ardından yada akranlarımın istedğim gbi aldıkları bisikletlerinin ardından..:eek: yoksa oturup el açıp dua mı etsem ne yapsam gökden bi bisiklet gelir mi..:rolleyes: .ama en önemlisi heralde sabretmek gerekıo.;) ..şimdiye kadarki yazıların tümünden bunu öğrendim... herkese selamlar ..bol pedallı günler. ..

@ahmetdogan

:) koşturman geriko yeterli koşmuşsan gökten süper bi bisiklet düşüyo 3 parca halinde birleştirdinmi tamamdır :):) ben biliyomda sölüyom...:) sabrederken birazda gayret göstermen geriko... azıcıkda gaz veren arkadaşların olması lazım işte o zaman seni tutabilene aşk olsun... bizde gaz veren arkadaşlar var bakınız ismail... bakınız nihat... :) ve diğerleri galiba herkez birbirine gaz veriyo yawf...
inşallah güzel bibisikletin olurda seni hep birlikte kıskanırız...:) ben kolay kolay kıskanmıyom ama... hussarım var cünki....:)

@agencalp

Aramıza hoş geldin, yeni bisikletin hayırlı olsun. "Benim bisikletim olur mu?" demişsin. Neden olmasın? Bir insanı iyi bir bisikletci yapan şey bisikletinden ziyade kendisidir. Eğer bir insan bisiklete düzenli olarak zaman ayırıyorsa, bu işin gerektirdiklerini yapmaya çalışıyorsa, her şey bir yana, bu işten zevk alıyorsa, altında dünyanın en uyduruk bisikleti dahi olsa o kişi iyi bir bisikletçidir. Bu grupta çoğu kişinin oldukça iyi bisikletleri var. Ama çoğu da bisikletlerini ve kendilerini henüz yeni yeni tanımaktalar. Eğer bizimle faaliyetlere katılabilirsen emin ol bisikletinin ne kadar iyi ya da kötü olduğu umurunda bile olmayacaktır. Bu grupla faaliyete giderken gezdiğin yerler, edindiğin arkadaşlıklar arasında bu düşünce yitip gidecektir aklından. Peki bisikletin nasıl? Alivio sistemiyle, önde disk freniyle ve 13.5 kg agırlıgıyla giriş seviyesi bir kullanıcı için oldukça iyi bir bisikletin var (Misal benimki 16-17 kg! Hayvan besliyorum yani:()Güle güle kullan. Birlikte bisiklete binmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Geri