Scudo Sports

Denizli

Scudo
@ezgi's

meraba ezgi... sende bu foruma yeni katılanlardansın heralde..:) .soyadından olucak ki herhalde babadağlısın.:cool: .eğer öyleysen de yarımda da olsa bende bi babadağlı olarak ve babadağ hayranı olarak :eek: senlen tanışmak isterim kendine ii bakasın.;) . bol pedallı günler .

@sniper

:) :) :) :) :) :) :) Abi mükemmelsin ya gülmekten kırıldım yani.yüzyüze konuşurken de insanı kırıp geçiriyosun ama forumda daha bi harikasın Evet dün akşamki tur hakketten çok keyifliydi.katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum(Özellikle de bizi ağrılarına rağmen tek tek arayıp çağıran ve güzel bi akşam geçirmemizi sağlayan ismail abime)
Bu arada hüseyin abi san karşı ince davranmamızın tek nedeni var o da senin o neşeli o ince halindir. yoksa parada falan gözümüz yok sen merak etme:D

arkadaşlar cimrilik ve para benim cok uzağımda olan 2 kavram ve sizlerleyken aldığım zevk trilyonlardan daha değerli.... gözümü şu aralar paara değil bisiklet karartmış durumda... :):):):) ve bir daha ki gece turunda yemekler benden itiraz kabul etmiyorum...:) coşmuşken çaylarda benden.... sonra...::):) fazla kalabalık yapmayalım tamam mı :):):):)
not: bazı arkadaşların bana kırıldığını hissediyorum kırılmaları yersiz....:(:(:(:(

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@sniper

Valla bence de en doğrusu bu Hüseyin Bey. Başka türlü cimri olmadığına inandıramazsın bizi... Dün 2 kere okudum yazını. Gözümün önene hep gözleri dolar işareti olmuş bir Hüseyin belirdi İnsanın kalpazan olası geliyor yazıyı okudukça...
Acaba hani bir rahatsızlık varya "double character" diye, sen de çift karakterli olmayasın?
Bu arada bu son yazın beni araştırmaya sevk etti, meslek icabı biraz da seni araştırmaya başladım. Bitince bir rapor teslim edeceğim inşallah. Bu araştırma seni daha iyi tanımamı sağlayacak gibi görünüyor. Elimdeki dökümanlar süper

merhaba hüsarım,
farketmemişiz ama aslında biz bir canavarla tanışmışmışız neyseki diğer yüzünü farketmeden sevmişiz seni,iyiki şu bisikletle tanışmışsında,canvarı derinlere gömmüşsün,sen o canavarı mesai saatlerinde kullan ama onuda ihmal etme o da senin ...Birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla bizi ortak şey yapan bisikletdi,herkes aynı şeye inandığı için güzel dostluklar kuruldu,zaman ilerledikçe paylaşımlar bisikletin ötesine geçmeye başladı.bu durum gerçekten çok güzel ....yoksa herbirimiz evlerimizin önünde, yetmediğinde uzun mesafeleri tek başımıza yapardık ama eminimki şu güzel sohbet paylaşımları gibi lezzetli yaşanamazdı.
Bu arada ben artık denizliye döndüm...benim yokluğumda yaptığınız şu gece turlarının alacaklarını toplamam lazım yeter artık fesatlıkdan çatladım ,tura çıkmaya çıkmaya bisiklet kullanmayı unuttum,acilen bana hatırlatın .....
pazar günkü tur için emeğinize sağlık....

• Beğen
Tepkiler: sniper
birbirinden değerli arkadaşlarım (tabikide değerlilik sıralamanız var,ayırmadın sanmayın:):):) ); güzel yorumlarınız için teşekkür ederim... çok yakında, bana güzel gelen yazı fikirlerim var... ister isteyin ister istemeyin ben yazılarımı burada zorla size okutacam kararlıyım:)::):):):):)

• Beğen
Tepkiler: cado
@sniper

Biz okuruz senin yazılarını, yeter ki sen böyle yazmaya devam et. İyi ilhamlar dilerim...

• Beğen
@sniper

eyvahhh yandık ki ne yandık,bu ilhamın mesai saatleri varmı bari en azından ipucu ver.:D

• Beğen
@cado

ben o ayrıntıyı unutmuşum yaaa... fazla değil azıcık yancanız... canınız acımıcak ama.. sinek ısırığı gibi bişi :):):):):)

Denizlide Pedallayanlar Ekibi Başkanlığı'na
DENİZLİ

özel işlerimden dolasıyla ; saat 19:00 da çamlıkta yapılacak olan dikdörtgen ahşap masa toplantısına ve akabinde yapılacak olan kokteyli gece turuna katılamıyacağım...
gereğinin bilgilerinize arz/rica ederim...
Hüseyin türkyılmaz

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Saat 19 00 da gerçekleşecek olan dikdörtgen ahşap masa toplantısına ve akabinde yapılacak olan kokteyli gece turuna katılmamanız durumunda , uygun olmayan davranışlar gerekçesi ile cezai uygulama yapılacağını,bu konuda dairemizin gerekçesinin yeterli olması nedeni ile yaptırım uygulatmamanızı talep ederiz.dairemiz gerğinin yapılmasını arz etmektedir.
DENİZLİDE PEDALLAYANLAR EKİBİ BAŞKANLIĞI

@sniper

Hüseyin abi sen yeterki yaz da bizde yazı yazmayı öğrenelim.Ee artık bilgisayar başında baya bi vakit geçirecez ama senin yazılara değer yani.
Abi senden de korkmuyorum değil hani,forum senin yazılarla dolup tasacak yakında :D ee ne de olsa belediyenin interneti sana çalışıyoo:D

@sniper

Ahşap masa toplantısına katılmanız önemle ve şiddetle (döverek) rica olunur.:) Hafta sonu için ne yapalım diye karar verirdik, sen de gelmezsen olmaz ki şimdi. Ama özel mesele demişsin, ona da saygılıyız...

• Beğen
@sniper

Sevgili Denizli'de Pedallayanlar Ekibi Başkanlığı'na

saat 19:00 da çamlıkta yapılacak olan dikdörtgen ahşap masa toplantısına ve akabinde yapılacak olan kokteyli gece turu ile ilgili yayınlamış olduğunuz duyuruyu bir türli bulamıyorum. nerededir acep?

gece turu nereye? kokteyl?

Selâm dostlar,
Büyük olasılıkla yakında turlarda beraber olacağız. Şimdiden kendimi bu komünitenin parçası olarak görmeye başladım. Öyleyse benim blog'a davet etmenin sakıncası da yoktur :) Yapacaklarımızdan orada da bahsetmek isterim.

(link)

• Beğen
@mengutay

bizde seni aramızdaymışsın gibi hissediyor ve turlarda arada bi sana takılıyomuş gibi yapıyoz.... anlıcan olmadığını çaktırmamaya gayret gösteriyoz ama son zamanlarda eksikliğin farkedilir bi boyuta geldii...zorlanmaya başladık gel artık .....:):):):)
not: seni nasıl tanıcaz.... adın? soyadın ? soyadını sölemesende olur:) ne kadar meraklıymışım bende....

şaka bi yana arkadaşlar neler yapıyosunuz yüzlerinizi gören cennetlik... mesela ümit kayboldu gitti arada bi yardım için saklandığı yerden çıkıyor yine yok...biri daha vardı alimiydi millimiydi ne:):) ona ne oldu anlamadım... diğerleride öyle.... ben hepinizi merak ettim yahu....
valla söz bidaha yazmıcam kendimi tutamadım da ...

Geri