Scudo Sports

Denizli

nihat turu tamamlamış olmana sevindim... ama seni böle hic görmemiştim.. 180 km yol gitmek hele bu sıcakta kolay değil... yarın sabaha dinlenmiş olman temenlimle....:):):)

Scudo
selam arkadaşlar yarınki turumuzda herkes yiyeceklerini kendisi getirecek.getirmeyen aç kalır ona göre:D
yarın görüşmek üzere

arkadaslar denizli ekibi olarak bu pazar turunu tamamladik gezimiz kisaca su sekilde gecti biraz gecte olsa bulustuk ve bitmek tükenmek bilmeyen bır rampayı uzunca bir süre bazen yürüyerek bazen bisiklet üstünde cıktık guzel bür tur oldu cahide ablaya baktıkca daha bi azimle pedal çevirdim sıcak ve son o iniş diye adlandırılan yalancı iniş aslında çıkış boyunca susuzluktan ercüment ve nihatın hadı suya geldik ve az kaldı demesi bizi umutlandırsada o az kelimesinin aslında normal kisiler için (benim gibi)cok var manasina geldigi.hüseyin abinin bitmeyen enerjisi erc]ment'n gazlariyla rampanin cıkış kısmını tamamladık evet bide bunun geri dönüşü vardı ve benim için en güzel kısımdı o kadar cıktıgımız yolu ınmek gercektende cok keyifliydi hele yanınızda ercüment gibi tecrübeli birisi varsa bugun merdıven ve dikey toprak zemınden ınerken bana yardım ettigin icin tesekkurler cahide abla ismail abi hüseyin abi nur nihat ercüment enderabı eşi ve arkadaşı herkeze bu turdaki katkılarınızdan dolayı tesekkur ederim hee unutmadan ümit abi seni seviyorum abi saygılarımla sen anladın bu cumleleri:boese157: :mad: :Skull-175 :Skull-175 haftayaki etkinliği büyük bi heycanla bekliyorum ama heycan yapanlar ekiyo arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: cado
Herkese selamlar. Bugünkü faaliyeti bir degerlendirelim bakalım. Geçen seferki Pamukkale gezisinde henüz yabancı olduğum arkadaşlara bugunkü faaliyette biraz daha ısındım. Konuşmalarda biraz daha rahattım. Gecen seferki faaliyetime bakıyorum da utana sıkıla konusmusum o zamanlar. Aramıza yeni katılan Ender ağabey ve eşiyle de ilk defa tanıştım. Bu haftaki ekipte üç eksik vardı. Gül'üm, özel işleri dolaysıyla Ankara'da olduğu için gelemedi (Gel artık, özledim seni;)). Ümit ise "gelecegim" demiş yanlış anlamadıysam, ama kendisinden haber alamadık. Ali de havuz işleri dolaysıyla aramızda yoktu.

Arkadaşlar, uzun zamandır bisiklet binmeme ragmen İzmir'den yeni geldigim ve oradaki inşaat işlerinin yorgunluğundan olsa gerek bugunkü faaliyette çok yoruldum, inanın. Bacak kaslarım adeta kurşun gibiydi, bir türlü kendime gelemedim nedense. 08:30'da başladığımız faaliyeti 17:00 sularında tamamladık. 7 saatte gittigimiz yol ise sadece 35 km! Sanırım yolun uzun tırmanışlar içermesi arkadaşlar açısından çok aşırı yorucu oldu. Umarım hepiniz kısa zamanda kendinize gelirsiniz (Gerçi ben de bittim, orası ayrı :D) Bu arada Nihat, dün tamamlamayı basardığın 180 km'yi bulan faaliyetin için de seni ayrıca tebrik ederim, söylemeyi unuttum kusura bakma. Fotograf makinemi almadıgımdan foto koyamıyorum maalesef, bu sefer fotolar sizden, bakmak bizden olsun.;)

Bugünkü tura katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Yorucu olmasına ragmen güzel ve eglenceli bir faaliyetti. Saglıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: cado ve ismailofli
arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize bugünkü geziniz cidden güzel olmuşa benziyor keşke gelebilseydim ama pazar sabaha 6 da eve döndüm işten uyumucatım ama uyup kalmışım ve öyle bir uyumuşumki akşam 19 civarı uyanmışım ve iş işten geçmiş oldu bu tura eb çok katılmak isteyenlerden biri idim hatta bu turu öne sürenlerden biride ben idim umarım sizin gözünüzde güvenilmez biri olarak görünmem hepinizden teker teker özür dilerim affınıza sığınıyorum artık ...

herkese merhabalar..antalyadan 1 haftalığana dnzliye geldim..bisikletimle..ve bu 1 haftanın çoğu zamanını pedallıyarak geçirmek istiyorum çünkü dnzlide gezmek bisikletimle görmek istediğim çok yer var..sizlerinde uygun olduğu ortak bi gün ayarlayıp beraber pedallamayı çok isterim..şimdiden teşekkür ederim..saygıyla...

• Beğen
Tepkiler: sniper
merhabalar arkadaşlar. ismail beyin katkılarıyla aranızda olmaktan onur duyarım. tavas fotoğrafları çok hoş. orda olmak daha hoş olsa gerek. en kısa zamanda görüşürüz umarım

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
hoşgeldiniz ezgi hanım.
yarınki toplantımızda görüşmek üzere.

sonunda çarşamba geldi....:) bugün nerde ne zaman toplanıyozz diye klasik bi soru sorayım... ismail hemen msn müdahale edecek abi akşama çok var merak etme dicek :) akşam üzeride çamlıkta toplanıyoruz diyip saati belirlicez... akşam görüşmek üzere....:)

saat yedide çamlıkta hüseyincim.
yakaladığına haber var. bugün yeni arkadaşlar da gelecek.
çamlığın girişinde herkes birbirini görür nasılsa.

ben 2 gündür bisikletle gelip gidiyom işe... haliyle iş çıkışı doğrudan çamlıktayım sanırım 6 gibi orda olurum... ben herkezleri karşılarım.... belediyeden kırmızı halıyıda alıcam... :) bisikletle işe gelip gitmek bana bol zaman kazandırdı zamanı nasıl harcıcamı bilemiyom yaww :):):):)

herkese merhaba.ben alper,pau makine müh. 3 sınıf öğrencisiyim.Bir bisiklet alma planım var ve bisiklet olarakta drag armour u seçtim.Spormarketim.com sitesinde 300 ytl fakat ben elden almayı tercih ediyorum.Sizden ricam bu bisiklet hakkında bir iki yorum alabilirmiyim ve denizlide böyle bir bisikleti alabileceğim neresi var. Bisikleti aldıktan sonra turlarınızada katılmak isterim (fakat önce biraz forma girmem lazım)

İletim forumun gidişatı ile ilgili olmadığı için de herkesden özür dilerim fakat ilgili konu başlığı bulamadım.

alper merhaba.
bugün saat yedide çamlığın girişinde
toplanıyoruz. lütfen oraya gel ve bizimile
tanış. istediğin bilgileri yüzyüze al :)

ayrıca benim msn adresim:
akmanismail@hotmail.com
bana oradan da ulaşabilir, herşeyi sorabilirsin.

forumun bu bölümünü bu konu ile kirletmemiş oluruz.
hoşgeldin aramıza :)

@agencalp

ben bisiklet konusunda pek bilgim yok sana nihat ercü ve ismail bu konuda yardımcı olacaklardır. gelelim dğer konuya turlarımıza katılman için kondisyon
pek gerekmiyo çoğumuz geze geze kondisyon yapıyoz:) bugün akşam üzeri 7 de çamlıkta toplanıyoruz sende gel hem tanışmış oluruz hemde diğer arkadaşlar sana gereken bilgiyi verirler... şahsen ben ismailin tavsiyesiyle bi bisiklet aldım çok memnunum bisikletimden... akşama bekliyoruz....:)

• Beğen
Tepkiler: nikanam
arkadaslar bu pazar plan ne? gelemedim camliga bu gun bikac isim vardi ama yolda ercuyle huseyin abiyi gordum yolda toplantiya gidiyolardi bisikletle bu arada agencalp aramiza hosgeldin kondisyonmu hic onemli degil sen aramiza katil yeter

• Beğen
Tepkiler: sniper
mustafa ektin bizi koçum.
grup bu hafta seni banladı :)
pazara sizin evdeyiz. nevaleyi hazırla :)

toplantı notları:
aramızda yeni yüzler vardı.. katılım yüksekti... ender.. hatice... nur... nihat... ismail... cahide... ercüment... ezgi(aramıza hoş geldin)... suha(aramıza hoş geldin)... alper (aramıza hoş geldin)... erkin (teşekkürler antalyadan aramıza misafir olduğun icin) mehmet...(aramıza hoş geldin) tabikide ben... (kimine göre süpermen ... kimine göre hussar)
gelelim pazar günü planına ; saat 07:00 da ücgen pekdemirin önünde buluşuyoruz... ordan laodikyada antik kente kazı ekibini ziyaret edeceğiz... ordan hieropolis(pamukkale) pedallıcaz... orayıda bisikletlerimizle gezmek icin izin almaya uğraşcaz olmadı bisikletlerimiz o muhteşem yeri göremicek fotolarla yetincekler :) ordanda ali yi ( cankurtaranımız o bizim bisikletteki deneyimlerini yüzmedede gösterecek bize) ziyaret etcez.. son haftaların yorgunluğunu yüzerek ve amele yanığı olan tenimizi güneş banyosunda yıkıcaz... ödül haftası yani bu hafta... akşam olur herhal biz bunları yaparken eee eve dönüş yolu pedalla pedalla eve döncez... yine rüya gibi bi hafta sonu bizi bekliyo....:):):)

hussarım hüseyinim, muhteşem anlatmışsın planı.
ben şimdiden sabırsızlanıyorum.
duydun di mi mustafa :)

Geri