Herkese selamlar. Bugünkü faaliyeti bir degerlendirelim bakalım. Geçen seferki Pamukkale gezisinde henüz yabancı olduğum arkadaşlara bugunkü faaliyette biraz daha ısındım. Konuşmalarda biraz daha rahattım. Gecen seferki faaliyetime bakıyorum da utana sıkıla konusmusum o zamanlar. Aramıza yeni katılan Ender ağabey ve eşiyle de ilk defa tanıştım. Bu haftaki ekipte üç eksik vardı. Gül'üm, özel işleri dolaysıyla Ankara'da olduğu için gelemedi (Gel artık, özledim seni

). Ümit ise "gelecegim" demiş yanlış anlamadıysam, ama kendisinden haber alamadık. Ali de havuz işleri dolaysıyla aramızda yoktu.
Arkadaşlar, uzun zamandır bisiklet binmeme ragmen İzmir'den yeni geldigim ve oradaki inşaat işlerinin yorgunluğundan olsa gerek bugunkü faaliyette çok yoruldum, inanın. Bacak kaslarım adeta kurşun gibiydi, bir türlü kendime gelemedim nedense. 08:30'da başladığımız faaliyeti 17:00 sularında tamamladık. 7 saatte gittigimiz yol ise sadece 35 km! Sanırım yolun uzun tırmanışlar içermesi arkadaşlar açısından çok aşırı yorucu oldu. Umarım hepiniz kısa zamanda kendinize gelirsiniz (Gerçi ben de bittim, orası ayrı

) Bu arada Nihat, dün tamamlamayı basardığın 180 km'yi bulan faaliyetin için de seni ayrıca tebrik ederim, söylemeyi unuttum kusura bakma. Fotograf makinemi almadıgımdan foto koyamıyorum maalesef, bu sefer fotolar sizden, bakmak bizden olsun.
Bugünkü tura katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Yorucu olmasına ragmen güzel ve eglenceli bir faaliyetti. Saglıcakla kalın...