Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

@ulas

Ulas abi 27 martta ÖSS(ygs) sınavı var.Çakışırsa kötü olur,ama bi ileriki tarihede alınabilir.:in: ( bu sınav aynı zamanda tüm bireylerin sınavı öğrenci öğretmen,memur vs vs.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Scudo
Arkadaşlar,

20 mart 2011 tarihinde düzenleyeceğimiz 3.Delta Mtb Race yarışı,Bisiklet Federasyonun faaliyet programında yer alan Yıldızlar yol bisikleti yarışına denk gelmiştir.
Bu nedenle 3.Delta Mtb Race yarışını bir sonraki hafta sonu 27 MART 2011 Pazar gününe almayı düşünmekteyiz.İncelemelerimize göre de o tarihte YGS sınavı var bu sınava katılacak sporcuların durumlarını delta@deltabisiklet.com adresine bildirmeleri gerekmektedir. Veya 0216 450 66 30 Nolu telefondan Ulas Beyle görüşmeleri gerekiyor

@Gazi.Bilir
önemli noktalar
*yıldızlar yol yarışına deltadan kaç kişi girecek (bence sıfır)
*YGS"ye girecek kaç kişi yıldız yol yarışına girer (yarış YGSden sonra olursa kesin girerler, önce bile olursa SIFIR)
*YGSye girecek kaç kişi deltaya girer(yarış YGSden sonra olursa kesin girerler, önce bile olursa SIFIR)
bence
ya 27den sonrakine ertelenmeli
yada ertelenmemeli

• Beğen
@ulas

Açıkçası böyle bir erteleme olursa ben ve benim gibi Jr kategoride ki birçok sporcu açısından sıkıntı olacak.Arkadaşların dediği gibi son yarışta ilk 5'i etkileyecek isimler var, böyle bir erteleme olunca bizim ilk iki yarışımız boşa gitmiş olmayacak mı? Bu, ciddi kayıplara neden olur.(Maddi ve manevi) Yetkililerin bu konuyla ilgili farklı bir çözüm bulmasını bekliyoruz.

Teşekkürler.

• Beğen
27 sinde bir de Oscar Töreni var:) Yarışlardan gördüğüm kadarı ile ona katılacak da olacak bizim bisikletçilerden.
Önceden açıklanmış tarihleri değiştirmeyin derim. 20 Mart olsun 27 Mart belki ama Nisan a kaydırmayın yarışları. Bizler de hem Kaçkar hem Delta yarış tarihlerine göre programlarımızı yaptık, değişiklik organizasyona yakışmaz

• Beğen
3. yarışı bilmem ama 2. yarışta

hakan'ın kaskına taktığımız kameradan aldığım görüntüleri paylaşayım.

(3 216 HAKAN TUĞSAVUL ELITE MEN 04/05/1984 İSTANBUL 01:44:09 30)

görüntüler için teşekkür edelim hakan'a.

Eğer yarış 1 hafta ertelenirse 27 Mart günü yarışa sınavdan dolayı katılamayacak arkadaşlar isimlerini yazabilirler mi? iyi derece yapanlar derecelerini de yazsın lütfen. Amacımız en doğru kararı verebilmek.

1.
2.
3.

• Beğen
Eğer yarış 1 hafta ertelenirse 27 Mart günü yarışa sınavdan dolayı katılamayacak arkadaşlar isimlerini yazabilirler mi? iyi derece yapanlar derecelerini de yazsın lütfen. Amacımız en doğru kararı verebilmek.

1.Fatih BALTA Under23 1. yarış: 5. 2. yarış: 5.
2.
3.

• Beğen
@emircan Başbuğ06

Ben sonuna kadar izledim herhangi bir sorun olmadi sorun sende sanirsam dostum.

• Beğen
Geri