Yine çok güzel bir gün oldu. Kuru havaya aldandık ama Çamur un yaşayan bir organizma olduğunu anladık. Yağışlı havadaki ilk yarışta çamurun içinden kolaylıkla geçerken, bu yarışta ormanın gölgesinde gizli kalıp balçıklaşmış çamurda hem çok daha kaydık ve bisikletler belli yerlerde resmen gömüldü. Ben schwalbe rocket ron ve racing ralph lastikler kullanıyorum ve çamurda hiç bir işe yaramadıklarını söyleyebilirim. Var mı çamurda iyi lastik önerileri??
Ben de ilk turun hemen başında takla atıp ağaçların arasına uçtum ve arkamdan gelen herkes durup yardım etti, halimi sordu, hepsine teşekkürler. kendimi toparlayıp tekrar yola çıkınca bu kez alçak bir dala kafayı çarpıp hafif beyin sarsıntısı geçirdim. O çarpmanın etkisiyle toparlanıp sonrasında daha dikkatli ve kazasız şekilde yarışı 40+ da 7. olarak tamamladım.
Organizasyona yine teşekkürler, isviçre saati gibi sorunsuz ve dakikti. Bir dahaki yarışı da iple çekiyoruz.
Delta bisiklet Mart tan sonra da bu yarışı aylık olarak geleneksel hale getirse ne güzel olur. Hey ayın son pazarı izci kampında! Bir sürü insanın Federasyon yarışlarıyla işi yok, biraz daha amatör olabilir ama en azından bisiklete binenlerin bir araya geldiği organizasyon 9 ay ara vermez.