Scudo Sports

Delta Bisiklet Sitesi Değişiyor Beklentileriniz Nelerdir? Yorumlarınızı Bekliyoruz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ulas

Türkiyedeki diğer sitelerle kiyaslayinca açıkçası bu halinin oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.Özellikle,iyi niyetle olsa bile, bazen değişiklik yapmanın negatif etkileri de olur.Bunun için,mevcut halinin eksilerini tesbit etmek gerekir; ya da asla oynanmaması gereken artılarının.
Örneğin benim Delta'da en çok beğendiğim şey"Bisikletim için" ve "benim için" seçenekleri.Böylece,daha en baştan,o an ilgilenmediginiz onlarca ürün ve başlık eleniyor.Bir ürünün kendimiz için mi yoksa bisikletimiz için mi olduğu felsefi olarak tartışmaya açık olsa da,bisiklet için de, ihtiyaçları olan ve adeta yaşayan bir organizma algısı yaratması sebebiyle "Değişmemesi " gereken yanlardan.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Scudo
Stokta olmayan ürünü satmaya çalışmadığınız için teşekkürler. Bunu yapan bir sürü site var çünkü.:confused:
Bu gün sipariş ettiğim bagaj geldi. Siparişimin her aşamasında mail yoluyla bilgilendirildim. Sorunsuz bir alışveriş yaşadım.:)
Sitenin eksi yanına bir ekleme yapmak istiyorum. Daha önce bir kaç kişi de bahsetmiş. Kredi kartıyla veya kapıda ödeme şeklinde alışveriş yapılamıyor. Bu bence önemli bir eksik. Havaleyle ödeme var ama; havale parası, kargo parası insanı caydırıyor. Havale için uğraşmak ayrı bir dert. Daha önce bir kaç malzeme alacakken sırf bu yüzden vaz geçmiştim.

Stokta olmayan ürünleri güncel olarak kaldırdınız mu geriye bir sıkıntı kalmıyor. Çünkü böyle 4-5 kere gelip geri döndüğüm oldu.

@MEHMETALİ

Avrupa' da hemen hemen her spor malzemesi satan magazada ödemeler paypal araciligla yapiliyor. Bu her iki taraf icin önemli bir garanti oldugundan, biraz bu yöne dogru gidilmesi, pek cok insan icin daha da caziplestirecektir.

Turan beyinde dedigi gibi bisiklet toplama isi cok zekice bir fikir bence.
Bir cok insan var bisiklet toparlayan diger bir yanida bu ve baska forumlarda boyle bisiklet toplamak isteyen insanlara yardimci olurken buradan toparlanip link atilir ve ister ostemez reklam olmua olur.

Bu arada pazar gunu tekrar gidicem magazaya som 4unde ki gibi davraniliraa gercekten ne bir daha ugrarim nede cevremo ugrattiririm.

Insallah bu tehdit olarak algilanmaz. Bende esnafim 150tl olan urunu almak isteyen musteri ile 10bin tl olan urunu almak isteyen musteriye farkli davranmiyorum.

Orada calisan arkadaslarin bilmesi gereken konu bu o 50 liralik urin benim bitceme gore 500liralik degerinde o yuzden ayni ilgi gosterilmeli...

Yukarida bir arkadaş daha bahsetmiş. Her bankanın kredi kartını kabul etmemesi hayretlik verici .

Delta türkiyenin en yaygın bisiklet mağazası site hiç yakışmıyordu hakikaten iyi olmuş bu kararı almanız.
Yurtdışı siteler örnek alınarak kampanya dönemleri oluşturulmalı bence...

Merhaba. Site içeriği çok güzel olmuş. Eminim düzeltilecekler listesindedir ama söylemeden edemiyorum.
1. Site çok kasıyor inceleme yaparken.
2. Satır hataları mevcut. Ör:

(link)

ışık kategorisine giriyorsun markalar çıkıyor onun yerine sonraki adım ön ışık arka ışık gibi ayrılmalı en sonda markaya göre ayrılmalı çoğu kategori böyle hiç hoş değil düzeltilmesi lazım
ayrıca tüm kategoriler yine solda açık şekilde geliyor bunlar basamak şeklinde kapalı halde olması gerekir

Arkadaşlar çalışmalar hızla sürüyor bu da küçük bir çalışma

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10697400_760938410629049_4453255149538501004_o.jpg

ürün listelemede resmin üstüne tıklayınca büyük hali değil de ürün detayına gitse artık çok güzel olacak. ctrl ile yeni sekmeler açıyoruz ürün inceleme için dalgınlıkla ve alışkanlıkla ürün resmine tıklıyor insan, detay sayfası beklerken tek resim açılınca kötü oluyor. o kadar ürün arasından tekrar bulup açılması baya zahmetli oluyor sonradan. ayrıca sipariş anı ve sonrası için modülü de geliştirebilirseniz güzel olur. sipariş sonrası ürün takibi yapılamıyor . en azından durum ve kargo takip bölümleri olsa tadından yenmez. taslağı görsem onun için de yorum yapardım ancak bu haliyle bir şey demek yanlış olur çıktı fotoğrafı galiba :) şu bisiklet vs outdoor malzemeler arasında sitesini en çok sevdiğim marka bike-components ve decathlonun yurt dışı sayfaları Türkiye sayfası değil (bir kaç haftadır tasarımı mahvetmek için ellerinden glen görselleri yüklüyorlarnedense), son derece sade ve anlaşılır ve gayet modern. umarım aynı çizgiyi delta da yakalar.

Edit: Umarım header daki kırmızı kullanılmıyordur. Günümüz tasarımlarda kalmadı bu renkler. Yeterince ağır ve göz yorucu

kask siparişi vermek istiyorum fakat ne yaparsam yapayım, ne kadar eksiksiz bilgi girsem de siparişimi kabul etmiyor.
acaba site yenilendiği için mi online alışveriş yapılamıyor?
yardımcı olmak isteyen varsa çok memnun olurum.

:)

site de gördüğüm her ürün mağazada hazır olarak varmı

örneğin siteden baktım gidip alıcam orada hazır olarak varmı kızıltoprak delta bisiklette

Delta biraz pahali bi site oldugu icin pek beklentim yok benim şahsen. Saygılar

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

Daha çok çeşit yedek parça ve kıyafet bekliyorum. Mavic,Caselli, Sportsful, Craft, Endura hepsi olmasa da bir kaçı olabilir.

grup set seçeneklerininde eklenmesi ve her ürünün kalitesininde belirtilmesi iyi olabilirdi (giriş seviyesi- orta seviye-yüksek seviye vb.) gibi

Sitenizi bilemem ama delta kadar, alıcıları küçümseyen
Egosu tavan yapmış Satış yetkilisi olduğu, Bisikletin mucitliğini yapmış bir tavırla satış yapan bir firma görmedim..

emailide değiştirsinler. zira bakan yok, yeni emaille bir heyecan gelirde bakarlar belki. boşuna koymuşlar adresi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri