Scudo Sports

Dede Torunu için 1100 km pedal çevirdi

param olsaydı eğerki dedeme benden istediği tarz bisiklet hediye etmek isterdim

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
Scudo
@Melih Çolak

@Melih Çolak
Mesajım mükerrer açılmış bir konudan buraya taşınmış. Bu konuya bir cevap yazmadım.

Mesajları buraya taşıyan yöneticiye söyleyin. Gelişi güzel taşımasın!

İmrendim dedeye o yaşta öyle bir sıhhat ve performans darısı bizimde başımıza.
Haberi biraz önce Facebookta gördüm yorumlardan birisi.
  • (link)Dede adresi yolla sana sıfır kilometre pisiklet helal olsun.ellerinden öperim..
    (link) · (link) · (link) · (link)
    • (link)İzmir Ödemiş Yeniceköy degerli kardeşim sevaba girersin bisandan baska binmez
      (link) · (link) ·

• Beğen
madem bisandan başkasına binmiyor, 16 kg ağırlığıyla bisan romeo amcaya göre sanırım :)

http://cdn4.n11.com.tr/a1/1024/14/02/11/64/08/86/41/51/95/47/13/18/43993836218756975695.jpg

İhtiyacı olmadığı, kimseye el açmadığı her halinden belli zaten. Ben yalnızca hakettiği bir hediyeyi verebilmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cenk_ ve SEL PER
demek ki binlerce liralık karbon bisikletlerle değil, yürekle oluyor bu işler burada çıkartılacak sonuç bence egolardan kurtulup mütevazi şeylerle daha fazla hayali gerçekleştirmek

• Beğen
Tepkiler: necatidur ve Cenk_
@Yiğit Kirazpınar

Konuyu "Singlespeed dedemize bir maşallah"başlığıyla açan zaten benim.Birkaç kişi de sonradan açınca admin buraya toplamış hepsini.Sizin link çalışmıyor artık.

Bu olağanüstü durum çoğumuzu duygulandırmıştır eminim :) yardım olarak değil de bu azminin, inancının karşılığı olarak forumca kendisine bir bisiklet hediye edilebilir diye düşünüyorum. Eğer yöneticiler öncülüğünde bir adım atılırsa kendi adıma buna gönülden destek veririm.

evet bence de yardım edebilirsek çok iyi olur istemeyeceğinden eminim ama inşallah alır sadece bisikletle olmaz güzel bir ayakkabı giyecek yardımcı malzemeler falan da verilebilir konaklama ihtiyacı da geçeceği yollardaki kişilerle iletişime geçilerek sağlanabilir.

• Beğen
uzun tura çıkmak isterken ekipman eksikliğinden yakınanlara; amcanın ekipmanlar sağlam cevap olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: necatidur ve Cenk_
@Yusuf G.

Tam ben yazacaktım. Organize ederseniz yapalım bişeyler hocam. Kutsal topraklara gitmesine bir parça katkımız olsun, rahat gitsin dedemiz.

• Beğen
Tepkiler: Cenk_ ve bulut
sadece 4 başlık altında aynı haber var. Lütfen konu açmadan önce forumda arama yapın.

@S.Koca
http://store.donanimhaber.com/f4/a0/06/F4A00656E3A51BF1DCAFF4BB4346F35C.gif

Geri