Forum olarak para toplayalıp bir bisiklet firmasının da sponsorluğu ile dedeme çok teferruatlı olmayan sağlam, kaliteli bir bisiklet hediye etsek ne güzel olur. Herkesten çok hakediyor bence.
demek ki binlerce liralık karbon bisikletlerle değil, yürekle oluyor bu işler burada çıkartılacak sonuç bence egolardan kurtulup mütevazi şeylerle daha fazla hayali gerçekleştirmek
Konuyu "Singlespeed dedemize bir maşallah"başlığıyla açan zaten benim.Birkaç kişi de sonradan açınca admin buraya toplamış hepsini.Sizin link çalışmıyor artık.
Bu olağanüstü durum çoğumuzu duygulandırmıştır eminim yardım olarak değil de bu azminin, inancının karşılığı olarak forumca kendisine bir bisiklet hediye edilebilir diye düşünüyorum. Eğer yöneticiler öncülüğünde bir adım atılırsa kendi adıma buna gönülden destek veririm.
evet bence de yardım edebilirsek çok iyi olur istemeyeceğinden eminim ama inşallah alır sadece bisikletle olmaz güzel bir ayakkabı giyecek yardımcı malzemeler falan da verilebilir konaklama ihtiyacı da geçeceği yollardaki kişilerle iletişime geçilerek sağlanabilir.