Scudo Sports

Decathlon

Scudo
30tl olmusdur

bu kartta 1 TL = 1 puan değil mi 200 tl lik dün aış veriş yaptım 200 puanım var. ben 200 puanımı kullana bilir miyim yada bu puan ne işe yarar ?

@PaPerOX 200 liraya, 200 lira almış oluyorsunuz öyle şey olur mu? :)

@PaPerOX 200 puanın tl karşılığı yok. puanınız 500 olunca 10 tl hediye çeki veriyor.yani en az 500 puan biriktirmeniz gerekiyor.

S.a iyi geceler yarin bisikletime parca alacagim ve siteler decathon ve ozceylan bisiklet havale yapacagim sizce guvenlimidir yapmalimiyim yaparsamda kac gunde kargoya verilir. İyi aksamlar tesekkurler....

özceylan bisiklet ve decathlon güvenilirdir. İkisinde de genelde 2 gün içinde kargoya verilir.

• Beğen
Tepkiler: ErenCanYRT
doğa bisikleti öneririm. iki defa cuma günü sipariş verdim, cumartesi günü öğlen elimdeydi ikisinde de.

@Mustafa Kocabaş
teşekkürler bakarım bir değerlendirme yaparım

@eren can yurt Decatlondan ve Özceylandan alış veriş yapan biri olarak her ikiside çok iyidir. Özceylan 2 gün sonra siparişin kapıda diyebilirim.

@daykosi
tamamdır abicim bide doğa bisiklete bakacağım o nasıldır

Ne zaman Decathlon'un internet sitesinden alışveriş yapsam, 2-3 gün sonra kargoya çıktı. Ayrıca ürünü bir nedenle iade veya değişim için geri gönderdiğinizde işler daha da zorlaşıyor. Teslim alan kişi ile birim arasındaki iletişim kopukluğu nedeniyle "biz bu ürünü teslim almadık" denebiliyor... Gereksiz baş ağrısı aslında olay.

Özceylan ise, güvenilir ve uygun fiyatlı ürünler satıyor.

Sonuçta her ikisini de tavsiye ederim ama Decathlon'da oldu ya değişim veya iade etmek zorunda kalırsanız bazı zamanlar mideniz ağrıyabilir. Son zamanlarda belki düzeltmişlerdir sistemi(umarım).

• Beğen
Tepkiler: ErenCanYRT
@evrenozbilen
değistirilecek bir malzeme yok abi birtane tshirt kadro çantası bide count 8 km sayacı var oda sorun çıkartırsa

İnşallah ihtiyacı olan birine gider.

Bisikleti aldık kaldı aksesuarları... Fikrinizi almak istedim. Aşşağıda paylaşacağım ürünler hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

Sele Altı Çanta: 20 TL
Kablosuz 8 Fonksiyonlu Sayaç: 70 TL
Gözlük: 13 TL
Sele Kılıf: 15 TL
Kask: 40 TL
Pompa: 14 TL
Abone 17 LT Çanta: 15 TL
Matara: 5 TL
Arpenaz 10 LT Çanta:
13 TL Matara Kafesi: 11 TL
Eldiven: 25 TL

Bisikletin rengi; siyah, mavi ve beyaz olduğu için renkleri de o yönde seçtim. Toplam 250 TL yapıyor. Fiyat ve model olarak nasıllar sizce?

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve Elbrus
Geri