Pompa, km saati, matara tutacağı, 10 lt hacimli olan çantası ve eldivenini kullanıyorum. pompa gayet kullanışlı, fiyatı inanılmaz derecede uygun bisiklete takma aparatı ve vidaları ürüne dahil hem presta hem schereder siboplara göre ayarlanabiliyor gayet kullanışlı 5 bar basınç üstünü aramıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. km saatini kullanan arkadaşlarım var gayet tutarlı olduğunu söyleyebilirim ben de bir heves aldım ama bir türlü ayarlayamadım üstüne daha ilk takışımda düştüm ve bağlantı yeri kırıldı sonra telefon uygulamaları olduğu için üzerine düşmedim öyle boş boş duruyor hala. matara tutacağı gayet iş görür, sağlam, montajı kolay, belki daha hafif ve esnek birşey arayabilirsen plastik tutacaklara göz atabilirsin. çantası decathlonun bir nimeti, gerçekten inanılmaz pratik ve kullanışlı, küçük hacim çanta arıyorsanız F/P harikası. Eldiven de fena değil, fiyatı biraz tartışmalı daha ucuz olabilir gibi, yaz için gayet iyi eli pek terletmiyor havalandırması iyi, ele oturması iyi, koruma olarak idare eder biraz ince bulabilirsin, başta avuç içi dış tabakasından ufak ufak parça bırakıyordu sonra kesti, makinede bile yıkıyorum sorun yaşamadım, lakin aynı fiyata bir çok marka eldiven mevcut daha iyisini bulabilirsin. gözlük olarak yine decathlon dan aldığım başka bir gözlüğü kullanıyorum, gayet memnunum işporta gözlükler gibi değil zaten belli sertifikaları var rahat ve sağlam ayrıca gayet de şık. kask olarak decathlondan Bell crossfire kask almıştım çok memnunum matara olarak daha güzel modeller bulabilirsin bence. başta farketmediğim Sele altı çantası da bende mevcut gayet kullanışlı sadece bazen fermuarları açılıp kapanırken çok rahat açılmıyor belki vazelin falan sürüp iyileştirilebilir. sele kılıfı olarak da jelli modelini kullanıyorum gayet sağlam ve faydalı. aksesuar açısından decathlon faydalı oluyor açıkçası fiyatları eskisi gibi uygun olmasa da piyasaya göre tercih edilebilecek pek çok ürünü var.