Scudo Sports

Decathlon

Btwin yedek iç lastik, tayt ve tshirt almışlığım vardır baya memnunda etti beni gerçekten fiyatları uygun. Bugün arkadaşımla gittik dolaştık o kablosuz sayaca, matara ve gözlüğe baktık, eğer şuanki bontrager sayacımı uygun fiyata almayaydım onu alacaktım f/p olarak uygun, mataranın plastiğine güvenemedim güneşte ne hale gelir bilmiyorum cidden birde mataranın ağızlık kısmı açıkta baya kirlenir diye almadım size de tavsiye etmiyorum. Gözlüğü incelemedim pek bişey diyemicem ama bu diğer seçtiğiniz ürünlerden kafanıza yatanlar varsa alabilirsiniz zira piyasa fiyatlarına göre birçok şeyi uyguna satıyorlar standartlarıda yabana atılacak değil, alınabilir çok ürünü var :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Pompa, km saati, matara tutacağı, 10 lt hacimli olan çantası ve eldivenini kullanıyorum. pompa gayet kullanışlı, fiyatı inanılmaz derecede uygun bisiklete takma aparatı ve vidaları ürüne dahil hem presta hem schereder siboplara göre ayarlanabiliyor gayet kullanışlı 5 bar basınç üstünü aramıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. km saatini kullanan arkadaşlarım var gayet tutarlı olduğunu söyleyebilirim ben de bir heves aldım ama bir türlü ayarlayamadım üstüne daha ilk takışımda düştüm ve bağlantı yeri kırıldı sonra telefon uygulamaları olduğu için üzerine düşmedim öyle boş boş duruyor hala. matara tutacağı gayet iş görür, sağlam, montajı kolay, belki daha hafif ve esnek birşey arayabilirsen plastik tutacaklara göz atabilirsin. çantası decathlonun bir nimeti, gerçekten inanılmaz pratik ve kullanışlı, küçük hacim çanta arıyorsanız F/P harikası. Eldiven de fena değil, fiyatı biraz tartışmalı daha ucuz olabilir gibi, yaz için gayet iyi eli pek terletmiyor havalandırması iyi, ele oturması iyi, koruma olarak idare eder biraz ince bulabilirsin, başta avuç içi dış tabakasından ufak ufak parça bırakıyordu sonra kesti, makinede bile yıkıyorum sorun yaşamadım, lakin aynı fiyata bir çok marka eldiven mevcut daha iyisini bulabilirsin. gözlük olarak yine decathlon dan aldığım başka bir gözlüğü kullanıyorum, gayet memnunum işporta gözlükler gibi değil zaten belli sertifikaları var rahat ve sağlam ayrıca gayet de şık. kask olarak decathlondan Bell crossfire kask almıştım çok memnunum matara olarak daha güzel modeller bulabilirsin bence. başta farketmediğim Sele altı çantası da bende mevcut gayet kullanışlı sadece bazen fermuarları açılıp kapanırken çok rahat açılmıyor belki vazelin falan sürüp iyileştirilebilir. sele kılıfı olarak da jelli modelini kullanıyorum gayet sağlam ve faydalı. aksesuar açısından decathlon faydalı oluyor açıkçası fiyatları eskisi gibi uygun olmasa da piyasaya göre tercih edilebilecek pek çok ürünü var.

• Beğen
Tepkiler: jeodemp
@ferdiunyilmaz fotolardaki sele altı çanta, gözlük, pompa, ve eldivenin siyah renklisini kullanıyorum hepsi çok kullanışlı fakat sele altı çanta biraz küçük.Alyan seti, yama takımı ve bir iç lastiğin sığması biraz zor gibi.

bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

ben matara aldım çok kokuyordu bi türlü kokusunu gideremedim en son çöp :D
gözlüğe gelince çok iyi fakat yağmurda fena buğu yapıyor.
bu benim başıma gelenler tabi hepsi böyle midir tartışılır .

Geçen hafta mağazadan gözlüğü aldım ve nihayet bu gün güneş yüzünü gösterdi, kullanıyorum. Memnunum.
Suluk kafesini de geçen hafta aldım eşimin bisikleti için. Yeterli.
Sele altı çanta malzemesi kaliteli fakat daha sonra ihtiyacımı karşılamayıp e-bay'den daha büyük olan bir çanta aldım.
Eldiveni de 2-3 hafta ara sıra kullandım. Amacını karşılıyor.

Merhaba Ferdi,

Görselini eklemiş olduğun kasktan 6-7 ay kullandım. Arka kısmında herhangi bir ayar mekanizması bulunmuyor. Bu durumdan dolayı önden alınan rüzgarlarda kask kafadan uçan bir şapka gibi geriye kayıyor, bilgin olsun. Yani herhangi bir darbe esnasında çok rahat bir şekilde kafadan çıkıp güvenlik zafiyeti oluşturabilir. Şu an kullandığım kask ise aşağıdaki linktedir, tavsiye ederim;
(link)

• Beğen
Tepkiler: dodobir
sele kılıfına 15lira verme boşuna.. bir işe yaradığı yok. onun yerine biraz daha para ayarla yeni sele al.. tabi eğer mevcut seleden memnun değilsen al yoksa ne diye alasın :)

@ferdiunyilmaz

matarayı kesinlikle alma, çok koku yapıyor, 20-25 tlye elite sulukları var.
Sele kılıfı alma, ben aldım hiç memnun kalmadım, sürekli kayıyor, onun yerine güzel jelli seleler var ucuza.
sele altı çantadan aldım, fiyatına göre harika, sırılsıklam olduğum bir sürüşte içinde telefonum vardı, su almadı, 5inchlik telefon sığıyor içine
eldivenin siyahını kullanıyorum, standart eldiven, ben bir sıkıntısını görmedim ancak kış geliyor, 45 tl ye uzun parmaklısını alabilirsin
son olarak, eğer bir km sayacı alacaksan kesin kadanslı, kadans olmadan hiçbir anlamı yok, benzer bilgileri akıllı telefonlar da veriyor. kadans ölçümü çok önemli, bunun 14 modeli ya da başka bir model düşünebilirsin

Görseldeki çoğu ürün işine yarayacaktır fakat ben sırt çantası kullanmıyorum.. Çok terletiyor.. Ama 10 lt lik 12.90 olan işimi görüyor lazım olduğunda.. Sürüşlerde ne kadar hafifsen o kadar iyi.. Matarayı alma.. çok kötü kalite bir plastikten yapılmış.. İşin içinde sağlık olduğundan git paraya kıy adama akıllı termos özelliği olan bir matara al.. Elite veya tacx in kileri tavsiye ederim.. Gözlük ben bir üst modelini kullanıyorum. 34.90 dı o zaman .. Memnunum ama çok terleyip durduğun anda buğu yapıyor hareket halindeyken hava girişi iyi benimkinin buğu hemen kayboluyor.. sele gerekmez bence.. ben bisikletin orijinal selesi ile devam.. Rockrider 5.2 kullanıyorum.. Alalı 2.5 sene oldu.. Bisikletten memnum .. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama kışlık termal tayt ve rüzgar ceketi vs de tavsiye ederim.. sayaç başlangıç için idare eder.. daha ileri şürüş yapacaksan count 14 derim.. kardio kemeri ile birlikte..

@ferdiunyilmaz Ben gözlükler hakkında şöyle bir yorum yapabilirim. Aynısı almayı düşünüyordum sonra gece sürüşleri için aynısının şeffafından da almayı planladım sonra sarı camlı olandan da alsam mı dedim vs baktım totalde 3 gözlük olacak, taşıma konusunda da yer kaplayacağı için farklı bir ürüne yöneldim. (link)
3 gözlük 3*13=39TL + yer sıkıntısı yerine linkteki ürünü tercih ettim. İçinde siyah lens üstüne takılı olarak toplamda 4 lens ile geliyor.
upload_2015-10-2_10-39-19.png
Tabi dediğim gibi tercih meselesi.

Matarayı daha kaliteli bir ürün almanı öneririm :harika::harika:

@tameryc ya bu gözlük çok şık..! alınır aslında... almıyorum tek derdim.. boş yere para harcamamak zira eskisi de işimi görüyor..
Benim gözüme kestirdiğim bir tane var.. Birt türlü indirime girmiyor.. hala 99,90.. :(

• Beğen
Tepkiler: tameryc
@amoush00 Aslında en güzeli iş gören ile devam etmek, yoksa bu işin dibi sonu yok. Bide bisiklette envai çeşit aksesuar ve parça var. İnsan sürekli bi ona bi buna kayıyor. :D Normalde konuyu açan arkadaşımızın sorduğu gözlüğü almaya gitmişken bunu alıp çıktım. Dün yine aynı şekilde sele altı çanta almaya gittim, internet linkinden seçip işte bu dediğim çantadan bambaşka birşey aldım.:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Aslında kullandığım gözlük profil resimde kullandığım gözlük.. :) ;)

• Beğen
Tepkiler: tameryc
aprenaz çantayı ben kullanıyorum günübirlik turlar için çok uygun küçük gözüküyor ama baya birşey alıyor. ben aldım sonra iş yerimdeki bütün arkadaslarım aldı fiyatına göre cok güzel bir ürün tavsiye ederim kesinlikle

• Beğen
@E.Balkan Decathlon'nun çoğu ürünü f/p ürünü .. Ben çok alışveriş yapıyorum ama en üst düzey ürünler yok.. Yada burada satılmıyor.. Mesala matara ve ön aydınlatma.. sele çantam ve kadro çantam başka.. çünkü 6 inç telefon alacak bir kadro çantası yok bu mağazada.. Ayaklı pompam başka .. daha ucuzunu bulmuştum.. bazı spesifik ürünlerde başka yerler de bakın.. Ben formalarımı çok alıyorum.. Bence decathlon'un indirimlerini izleyin.. geçen kilitli pedal aldım.. Piyasa şu anda bu kategoride daha ucuz.. Tchibo'da da bazen denk geliyor.. Ben bir kask ve bir gözlüğe toplam 36 tl verdim.. ama denk geldi.. Natavega AVM ye %50 indirim mağzası açmışlar..Hatta kaskın ledi varmış arkada normalde ben bu parça da kayıp daha fazla indirim istiyorum diyerek 18 tl ye almıştım.. şimdi o kask 59.90 .. Bir de tchibo'dan 14.90 a bir ruble ve jant teli temizleme fırça seti denk getirmiştim.. Walla bisiklet adına mantıklı fiyata potansiyel ihtiyacım olduğunu düşündüğüm şeyi kaçırmıyorum .. hemen alıyorum..

@amoush00 şu decathlon bir eskişehire mağaza açmadı halbuki çok potansiyelli bir şehir neden acmazlar anlamam bizde mecbur interneti takip ediyoruz tchibo'da küçük burada bisiklet ürünleri yok maalesef artık interntte ne yakalarsak o

• Beğen
@E.Balkan hızlı trenle 1 saat Ankara ;) Ankara'lılar olarak bazen kahve içmeye Porsuk'a geliyoruz ya..! Decathlon 2 oldu .. Biri Kentpark AVM biri Anotolia AVM..

@amoush00 ama şöylede birşey var bilet 27 tl mi ne oradaki indirimden pek birşey anlamıcam :D

Geri