Scudo Sports

Decathlon

Sigma Sport
BC 16.12 Kablosuz Bisiklet Sayacı 139,90 TL stoklarda bu kalmış...

Scudo
Yani suanda sigma 12.12 alınmaz mı? 65 liraya

DECATHLON sitesine az önce kayıt oldum ve karşıma ücretsiz DECATHLON kart sahibi olmak ister misiniz gibi bir şeyler çıktı. Anladığım kadarıyla bu kartta puanlarımız birikiyor ve paraya çevriliyor. Sözleşmeyi okuduğumda spor federasyonları için geçerlidir yazıyor. Tam anlayamadım bu konuda bilgisi olan yardımı ederse sevinirim.

Merhaba Nazmi,

Öncelikle DecathlonKart şöyle bir şey:

http://2.bp.blogspot.com/-fFbdeJPfhcI/VCQKrxSdclI/AAAAAAAABMI/2R4WYgHsR2U/s1600/IMG_3321.JPG

Bu kartı Decathlon mağazalarında kendin bilgisayar yardımıyla çıkartabiliyorsun.

İnternet'ten başvuru hakkında bilgim yok. Ama çok zor veya farklı olacağını sanmam. Önemli olan kartın numarası. Decathlon'un sitesine girip üyelik yaparak alışveriş yapabiliyorsun. "Hesabım" sekmesinden DecatlonKart üzerindeki numarayı yazarak kartı kaydedebilir, alışverişlerinde hediye çeki kazanabilirsin. (500 lirada 5 lira gibi bir şeydi.)

Ayrıca aldığın ürünü DecathlonKart'ını kullanarak almışsan, garanti belgeni veya fişi kaybetsen de işlemlerini sorunsuz yapabiliyor(muş)sun.

Kısacası, kendin çıkarabilirsin.

Her alışverişte 1 lira puan veriyor diye biliyorum.

Bizim burada mağazası olmadığı için internetten başvurmayı deneyeyim ben bir. Yorumun için çok teşekkür ederim Yusuf abi

ayrıca üyelik yapınca fiş saklamana da gerek olmuyor, sistemden tüm harcama geçmişini getiriyorlar numarayı verince. bu arada kartı fiziken taşımana da gerek yok, eposta veya kart numarasını verince de görebiliyorlar

500 TL lik alışverişe 10 TL hediye kuponu veriyor. O da toplu olarak 500 TL sanırım. Yani alışveriş puanı birikmiyor diye biliyorum.

@alpdeğer tanrıverdi

Puan önemli değil de, bu kart fiş kaybolunca falan işe yaradığı için hoşuma gitti. Az önce de online olarak kart numaramı aldım

Decathlon Kart'i sanirim 2 gun once internetten cikarttim. Size hemen bir kart numarasi veriyorlar ve mail adresinize bu numaranin yaninda bir barkod yolluyorlar. Bu barkodun ciktisini aldiktan sonra veya telefon ekraninizdan alisveris sirasinda okutabiliyorsunuz.

Isterseniz magazaya ugradiginizda plastik kartinizi da bastirabiliyormussunuz. Henuz buna firsatim olmadi.

Puan sistemi soyle: Her 1 liralik harcamaniza 1 puan veriliyor. Puanlariniz 500'e ulasinca bunu 10 liralik bir hediye cekine donusturebiliyorsunuz.

alış veriş yaparken 1tl=1puan ama 500 puan geri sana 10 tl olarak dönüyordu sanırım

Bir tane mont var onu almayı planlıyorum da siteye üye oldum ve daha oradan alacağımız çok şey var sanırım :) yorumlarınız için teşekkür ederim

Decathlon kartla aralık ayında 3bin liralik alışveriş yaptım ne kadar puanim olmuştur

her 500 liralik alisveris icin 10 tl prim puan veriyor indirim olarak oda belirli bir sure veriyor.

• Beğen
Tepkiler: cashsta
Bana 15 gün önce 10 tl hediye çeki kazandınız şeklinde bir mail geldi kaldı ki geçtiğimiz sene 500 tl lik alışveriş anca yapmışımdır

Şu yeni sezon bisiklet kıyafetlerini hala yenilemediler ya anlamıyorum geçen sene ki kışlıklarla geçirdiler bu sezonu da bakalım ne yapacaklar baharda.

puan olayını her zaman saçma bulmuşumdur, onun yerine % 1-2 oranında bile olsa anlık indirim uygulasalar daha verimli olur.. neyse istedikleri gibi yapsınlar çok da önemli değil :cool:

Geri