Scudo Sports

Decathlon Türkiye'de Büyüyor

İnternet sitesinde beden sıkıntısı var..İstediğim ürünü buluyorum ama bedeni yok..

Scudo
Birtek bursaya acilmadı galiba:)

En sevmediğim yönü ayakkabı alınca kutusuz alıyorsun.
Bir de neden marka çeşitliliği çok az onu da anlamıyorum. Tamam kendi ürünlerini gene satsın ama bana seçenek de sunsun. Mesela ayakkabı bölümünde kendi ürünleri dışında çok az çeşit var.

@hayatçokgarip
Neden alır almaz atacağım ayakkabı kutusuna bir sürü ek maliyet odeyeyim ki? Bence hem daha ucuza ürün alabilmek hem de çevreye daha az zarar verebilmek icin böylesi daha iyi...

Keşke ülkemize ait Decathlon'a rakip bir firma olsa. Sporcuları kazıklamadan en iyiyi ucuza satma politikasıyla işini yapsa. Hem yurdum insanı kazansa hemde firma kazansa. Güçlenip decathlon gibi Avrupa'nın diğer ülkelerine şube açsa. Çok şey mi istiyorum?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Büyüse nolur büyümese nolur mağaza açacaklarına STOK SORUNU nu çözsünler. Pehhh.. Ne arasan yok cidden komik

Koskoca Konya gibi şehirde neden olmak istemiyorlar anlamıyorum bende :kötü:

• Beğen
Tepkiler: erdemgm69
@1dost
Harika olur tabi sadece ucuzluğunu değil müşteri memnuniyetini de örnek almaları gerekir. Decathlon bu konuda gerçekten örnek bir firma, seviyoruz kendisini.

İstanbul Ataşehir Brandium içerisine sağ olsunlar bir mağaza açtılar, aradığınız hiç bir şey yok, aramadığınız her şey var. Kaç kez stokta ürün görünüyor diye gidip, elim boş döndüm hatırlamıyorum.

Bu şekilde büyüyecekse hiç büyümesin. Ben ilerisini iyi görmüyorum, diğer firmalar gibi bir süre sonra kepenk kapatırlarsa, hiç şaşırmayın!

Bisikletforum mağazalar zinciri kuralım, isim hakkı yapıp her şehire bir mağaza açalım. Firençayzing sistemiyle ismi satalım, büyüyelim, her forum yazarını maaşa bağlayalım, her birine aylık 5000 tl verelim.

@mywashere
Bence mall of istanbulda, marmara forumda, forum istanbulda var. Olsa iyi olurdu ama bence daha acil yerler olabilir. Sanırım çorluda da vardı. Beylikdüzü bence gereksiz olur diğerlerinin cirolarını düşürür

@soneryen

Beylikdüzünde açılan mağaza çorludakini etkilemezde zeytinburnundakini vs bir miktar etkiler fakat yeni mağaza açılması çorlu uzaklığını ve zeytinburnu trafiğini çekmek istemeyenler için alternatif olacaktır ve burada yeni müşteriler oluşturup yüksek cirolar elde edebilir.
Neyse decathlon düşünsün bunları açarlarsa gideriz :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@mywashere
Aynen bende isterim Beylikdüzü ama umutsuzum açmazlar hatta migrosun oraya güzel olurdu

Mayis sonu Bursa'ya geliyor sonunda :)

Decathlon Avrupada spor mağazalarının Bim'i :)

Geri