Scudo Sports

Decathlon Türkiye'de Büyüyor

Eğer alışveriş yapacaksanız kesinlikle saat 10:00 da gidin hem tenha hemde ürünler bitmemiş oluyor

Scudo
Decathlon brandiumdan bildiriyorum :) Kuyruk 30m. Hiçbir şey yok. Olan yollar 26 jant. 28 sorunca dağ var diyorlar. Yolların 1-2 ay içinde gelme konusunda cevap vermiyorlar mal bu ister al ister alma havasindalar. Yol pedalı yol ayakkabısı yok. Öğleden sonram boşa gitti

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Fiyatlar uygun gerçekten. Bugün bir rüzgarlık aldım, İngiltere mağazasında 20 pound, burada 50 lira.

İnternet siparişini mağazadan teslim alma olayı da süper. Decathlonun siyah klasik zilini kullanıyorum 2-3 yıldır. 3 haftadır yeni bir tane almak istiyorum, forum istanbul mağazasına her gittiğimde sadece kırmızı-pembe renkleri oluyordu.

Cuma günü internet sitelerinden sipariş ettim, bugün de gidip mağazadan teslim aldım. Kargo ücreti yok, ürünler 2-3 güne mağazaya geliyor, güzel sistem.

Gönül isterdi ki bir Türk firmasi da bu alanda olsaydı.

@x-rayted

Bende pedal ve ayakkabı için gitmeyi düşünüyordum. Belki açılışa özel indirim vardır diye. Başka seçeneklere bakicaz artik. Bildirim için teşekkürler...

açılış için hiçbir özel indirim yok yada ben göremedim... giden arkadaşlara tavsiyem ürünlerin fiyatı rafta yazan fiyattan farklı olabiliyor, çünkü alınan ürünler başka yerlere koyuluyor... tabi hatalı basılan etiketlerde var... decathlonun kendi markalarının dışında nike, adidas gibi ürünlerde çok ucuz bir fiyat beklemeyin... özellikle kış ürünlerinin fiyatı uygun... stok konusunda ise şunu diye bilirim internette bulunmayan bazı şeyler mağazada var, mağazada bulunmayan bazı şeyler internette var. yol bisikleti konusunda ise evet stok sıkıntısı var, ilk gün birkaç model vardı ama pazar günü gittiğimde küçük kadrolar kalmıştı...dağ ve gezinti bisikleti olarak bayağı stok var, özellikle uygun fiyatlı ürünlerde... ayrıca katlamalı modellerde var ama hep 1000 tl üstü... benimde tavsiyem mağazaya 10-12 arası gidin...

Ben hala fırsat bulup gidemedim. Avrupa yakasındaki mağazalara göre çok küçük olmasına üzüldüm.
Bu arada internette Original 5 bisikletin M kadrosu tükenmiş gözüküyor :( Gören oldu mu bu modeli ? Sadece mtb, Tilt ve Triban mı var bisiklet stoklarında acaba ?

@x-rayted

Dün saat 16:00 gibi gittim bende o 30 metre kuyruk hala devam ediyordu. 8 kasa olmasına rağmen mağazada olduğum sürece de eksilmedi. Milleti spor aşkı sarmış güzel tabi:)

tahminimden küçük kalmış, marmara forumla kıyaslanamaz derecede ama yakınlarda olması hoş en azından ufak tefek şeyleri almak için beklememiz gerekmiycek. Bisikletlere gelince çoğunun stokları kalmamış, satılıyorsa neden az geliyor orasını bilemem. Arkadaşa kask ve aydınlatıcı aldık sırayı görünce ürünleri geri bırakmak zorunda kaldık bir kaç kasa daha açabilirlerde fena olmaz.
Hoşgelmiş sefa gelmiş.

İzmir mağazasından gözlük almıştım 44.90 tl verip.Bir gözlük bu kadar mı sağlam olur birçok kez yere düştü çizik falan yok malzemeleri çok sağlam.

Brandium magazası Anadolu yakasındaki ilk ve tek magaza olması nedeniyle acıldığından beri çok kalabalık. Bir süre sonra normale döneceğini düşünüyorum.

decathlon cirosuna bakan, tüm türkiye spor yapmak için seferber olmuş zanneder :S

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
hâlâ Bursa ya mağaza açmayı düşünmüyorlar dimi, tahmin etmiştim :acpsnr:

internet mağazasında yeterli malzeme yok

Antalya'da 10 Haziran'da açılacak diyorlar bakalım, bekliyoruz. Umarım indirim olur :O

Decathlondan yaptığım tüm alışverişlerimden memnun kaldım, yeri geldi ürün iade ettim parasını aldım hiç itiraz etmedi adamlar her seye tamam dediler. Ürün yelpazesi geniş bir magaza kaliteli ürünlerde var kalitesiz ürünlerde seçim size kalmış ama çook çoook kaliteli markalar yok bazı ürünlerde. Ama ben aldıklarımın hepsinden memnun kaldım. Orta halli çeşidi bol bir mağaza denebilir. Gidip saatlerce zaman geçirilebilir mağazalarında.

Decathlon Balıkesir, yakında ;)

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Geri