Scudo Sports

Decathlon Türkiye'de Büyüyor

Kayseride de olsa keşke ya :D boşuna kargo parasından bıktım

Scudo
Bütün bisiklet kıyafetlerim Decathlon'dan, karbon dağ bisikletim de Decathlon'dan. Babamın dükkanı gibi hissettiriyorlar resmen, git dene, seç, al uymayanı getir değiştir inanılmaz rahat bir ortam, karşılığında da kasalar tıklım tıklım her daim sıra var...

Ürün belli fiyat belli, kurallar belli. Ben eminim fiyatlara bir miktar "iyi niyeti suistimal" de dahildir. Ama satış stratejilerini, sayıları çok daha az olan "kötü niyetlilere" göre değil parasını dikkatli harcayıp kendine en uygun ürünü almak isteyen çoğunluğa göre kurgulamışlar.

Bu vesileyle yeniden bisiklete dalmamı!!! sağlayan Ankara Decathlon Bisiklet'ten Melih'e selamlar sevgiler....

Şehir ve tur bisikletlerine girince ağlayasım gelen markadır ve en büyük merakım 1000 tl olan çelik maşalı 20 kilo modelin neden öyle bi fiyatı hakettiğidir ? Orman mı taşlıyorlar diyor insan

Bu akşamüstü uğradım. Son zamanlarda bu kadar kalabalık dükkan görmemiştim. Kasaların önünde uzun kuyruklar oluşmuştu. Bu bölgeye heyecan getirdiği kesin. :)

Brandium'da herkezin elinde decathlon poşeti vardı bu akşam.

3 gibi ugradim sanki millet decathlon'a susamis gibi saldirmisti.ucgen kadro cantasi alacaktim sirayi gorunce geri biraktim.29 jant bisiklet bulamadim.asil gitme sebebim olan abus granit x kilit sisteminide bulamadim.ofise donup internet sitelerinden siparis verdim:)

Merhaba, Bugünkü açılışa gidenler acaba bisiklet stoklarına bakabildi mi , triban 3 veya fit 3 var mıydı:)

İstanbul Anadolu yakası Avrupa'ya geçmekden yorulmuştu fakat Anadolu yakası için mağaza m2'si yetersiz. Normalde Decathlona girdiğim zaman, vakitin nasıl geçtiğini anlamam sadece bisiklet bölümüne değil tüm spor dalları ile ilgili reyonları keyifle gezerim. Fakat ilk defa Decathlon'da gezerken içerde sıkıldım alacaklarım varken almak istemedim bunun sebebi kalabalık oluşu değil, içerisi basık tavan çok alçak, diğer mağazalar gibi reyon bölümleri geniş değil iki kişi yan yana geçemiyorsun.

İstanbul'daki diğer mağazalara kıyasla oldukça küçük sanki bir tur atıyorsun mağaza bitiyor. Bugünde içerisi nedense aşırı sıcaktı, şahsi fikrim Decathlon Anadolu yakası için doğru proje hazırlayamamış.

Ohh be sonunda Antalya, simdiye kadar sporun yogun oldugu Antalya ya acmamalari garip.

Öğleden sonra 4 gibi Brandium Decathlon'u arayıp, büyük alet çantasının ellerinde olup-olmadığını sordum. "Var ama tek" dedi satış sorumlusu, ben de ayırıp/ayıramayacağını, akşamüstü gelip alacağımı söyledim. Ayırdı... Akşamüstü gidip, ayıran arkadaşı bulduğumda, bilgisi olmadan satıldığını öğrendim... :mad:

Normalde o satış sorumlusunun benden çekeceği olurdu... Ama çevreyi izlediğimde, kalabalıktan arkadaşların zorlandığını gözlemlediğimden ve ilk gün olması nedeniyle "canın sağolsun" dedim, ayrıldım.

Şimdi söyleyin bakalım 'benim' alet çantamı kim aldı? :eek:

(link)

valla ben şanslıyım. avrupa yakasındaki 3 dechatlona da yakınım.
mall of . 3 km.
forum ist . 5 km
marmara forum . 9 km

Her girdigimde bise almadan cikamadagim tek magaza decatlhon candir can.stoklari biraz daha kuvvetli olmali bence.giydigim montu bile sorgusuz sualsiz degistirdiler.musteri memnuniyeti on planda ondanda basarili oluyolar ve genelde personelide kaliteli.

Triban 500 gelir diye bir ümit vardı hep içimde :agla:

spor sevgisini TRye aşılasak da teknoloji marketleri yerine spor mağazaları tüm şehirlere gitse keşke

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
@x-rayted
bir arkadaşım sürekli irtibat halinde, triban 5 bekliyor, nisan sonu geliyor deniliyor.Samimi bir söylem gibi duruyor. gelmeyecek deyip geçmiyolar.bilgi için..

Ah be okul bitte bende gidipde bisiklet alayım :'(

Nisan ayı içerisinde Triban 5 in stoklarda olacağı bilgisini almıştım bende..(anadolu yakasındaki bir arkadaşım sordu) Anadolu yakasında açılan decathlona Triban 5 gelemeyebilirmiş.. Kaç aydır bunu bekliyordum, triban 5 geldiğinde kadro olucakmı endişesi var inşallah gelirde deneme fırsatı bulabilirim..

• Beğen
Tepkiler: YatsıGöbek
brandium decathlon ne yazıkki diğer decathlonlara göre küçük ama genede olmamasından iyidir. decathlon türkiye yönetimi en azından anlamıştır, istanbul anadolu yakasına 1 decathlon daha açılması gerektiğini... aslında stratejileride pek anlaşılır değil avrupa yakasında 8-10 km kare içinde 3 tane decathlon var. gerçi bu sene yapılan açıklamada, 2016 yılında 6 mağaza açılacakmış, biri anadolu yakasında açıldı... diğer bekleyen arkadaşlara söyleyeyim (link)ntalya, trabzon ,bursa, gaziantep ve Ankara mamak’ta açılacak. Anlaşılan istanbul anadolu yakasına 2. bir mağaza açma niyetleri henüz yok. bence çok yanlış ama kendi takdirleri tabiki... bu arada ek bilgi decathlon fransa'da renault'tan sonra ar-ge'de 2., türkiye'de de bir üretim ofisleri var ve decathlon' un üretiminin %4-5'i türkiye'de üretiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
Geri