Scudo Sports

Decathlon Türkiye'de Büyüyor

Scudo
@hufucu belki mağazaya özel gelir diye düşünmüştüm.

Decathlon'dan çok alış veriş yaptım. Özellikle aldığım bisiklet ve normal montlardan çok memnunum.

Su ve rüzgar geçirmeyen, 75 TL'sına satılan montları var. Üzerinde the north face veya columbia yazsa, en az 300 TL'sına satılır.

Yeni mağaza bana 15 dk. uzaklıkta, fırsat bulursam uğrayacağım.

@Erdal YILMAZ Yeni mağazanın size 15 dk olması sebebiyle tanışmak isterim ben de İçerenköyde oturuyorum.

@hufucu

Memnuniyet duyarım, yalnız iş yerime yakın. O civarda ikamet etmiyorum. :)

@Erdal YILMAZ
Erdal bende yarin icerenkoy civarindayim bende ugramayi dusunuyorum ogleden sonra

İzmirde ki mağaza ile ankarada ki bakkal dükkanı arasında çok farklar var. Üstelik avrupadaki decathlonlardaki ürünlerin aynilarini bulmak mümkün değil. Sitelerinden karşılaştırma yaparak yazıyorum. Herkese quechua giydirmek gibi bi derdi var bu markanın :)

• Beğen
Tepkiler: aze22
@Gökhan Toros

@hufucu

Teşekkürler. Umudum yoktu ama belki elde kalanları bu mağazaya yollamislardır diye düşünmüştüm. Yeni yılın modelleri mayısta gelecekmiş diye bir şey duydum zaten. Bu konuda bir bilgi alabildiniz mi ? Cyclist Türkiye olarak biraz yuklenseydiniz bizi triban 3lere mahkum etmeyin diğer modellerden de getirin diye. :)

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
1 saat sonra oradayım. İş yerimden bir kaç arkadaşım ile gidiyoruz.

Çok kalabalık, diğer mağazalarından sonra ufak geldi. Etiketlerde özel indirim göremedim, belki kasa kısmında vardır. Çıkarken kasada 30 kişilik sıra vardı.

@Ertunç Öner

Size katılıyorum. Mağazayı gezdiğimi bile anlamadım, keyifsiz ve her şeyin üst üste olduğu sıkışık bir ortam olmuş. 5 tane en ucuz yol bisikleti görebildim. Mağaza da 100 bisiklet varsa, 75 tanesi katlanır bisikletlerden oluşuyor. Mağazayı sevmedim.

Decathlon'un başarısı İntersport, Adidas, Nike gibis sadece belli bir kesime hitap eden markalar ve onların fiyat politikası yerine, her kesime hitap eden ve kendi mallarını üreten ve bu yüzden de fiyat olarak daha uygun ürünler sunması. Bu yüzden Decathlon'u seviyoruz. İntersport'da Avrupa kökenli fakat fiyat olayları onda da aşırı yüksek. Decathlon da bisiklet malzemeleri bence hala eksik yani Mavic gibi bir markayı getirseler ülkeye herşeyiyle bence biR patlama daha yaşarlar. Stok ve spurcu besinleri ve başka bir sürü ürünler konusunda çok eksikleri olsa da Türkiye yi doyuran bir mağaza.

bir tane de diyarbakira acsalar ne guzel olur

@harun tınas
Katılıyorum size bence trabzon erzurum gibi yerlerde de açılmalı bir bisiklet begendik ta samsuna gidecez almak için. Normal bisikletcilere gidiyoruz buralarda hepsi beyaz eşya satıcısı. Bence yaygınlaşması gerek

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
gittim kalabalıktı. evet diğer mağazalara göre biraz küçük olmuş tıkış tıkış gibiydi ama olsun yinede güzeldi. ama kasa çok yoğundu bu yüzden aldıklarımı bıraktım işim vardı. sonra tekrar uğrayaccağım burnumun dibi :)

Kocaeli yede lazım ,
Bisikletçiye gidip;
-Aluminyum suluk sordum?
-Burda gitmiyo getirmiyoz..;) dedi.
O an küçük bir çocuk gibi hissettim kendimi..:kötü:

Büyüyor ama yurt dışındaki model bisikletlerin hic biri yok orada satılmayan Turkiye ye geliyor çoğunluğu şu bisiklet reyonuna özen gösterseler daha iyi olacak her model her boy bisikletler olsa SUPER tadından yenmez

2010 öncesi yurt disindayken decathlon mağazasından alışveriş yapmıştım kullandığım elbiseleri defalarca yikanmasina rağmen deforme olmadı bagzi insanlar nasıl oluyorda ürünleri aşağılıyor hic bilmiyorum

Geri