Scudo Sports

Decathlon rezilliği

@Groims tam olarak nereye geliyor acaba? benim bahsettigim sube de brandium idi.

Scudo
@Alizee Söylenene göre, Dumankaya'nın aldığı binaya geliyormuş sanırım ama tam bilmiyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar olabilir.

upload_2016-7-15_18-6-2.png

Dosyalar

• upload_2016-7-15_18-5-45.png
    upload_2016-7-15_18-5-45.png
    47,8 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: Alizee
Bisiklet yağlarının içine bira mı koydular? Yağları alın etiketi varsa sokün altında hangi marka bire var acaba? :D:D:D

Evet ritime decathlon gelicek hatta şuan personel falan arıyolardı diye duydum çok iyi olucak maltepeye gelmesi. bence ataşehirdeki yetersiz kalıyodu brandiuma sırf decathlon için gidiyolar çünkü.

İngiltere'deki mağazanın çeşidini burada görmek isteriz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerde ki en pahalı bisiklet in modelini söyleyip Ondan iki tane almaya geldik deseydiniz bakalım tavırları değişecek mi.

Daha dün hiçbiryerde olmayan 29" lastiği ordan temin ettim,en kısa zamanda 29 u def edeceğim,bulunmuyor ve kontrolü zorlaştırıyor.

@amoush00 göremezsiniz, taleplerin eğilimi belli, yönetici bu ürünleri satılmayacağını bile bile getirip zarar etmez, adam oradan ekmek yiyor.

Decathlon mağazalarının en büyük avantajı seri sonu bölümleri. Küçük beden yada çok büyük beden giyiyorsanız eğer seri sonu bölümlerinde çok uygun kıyafetler ve ayakkabılar bulabiliyorsunuz. Geçen sene 199 liralık ve 99 liralık 2 formayı 19.99 liraya almıştım. Aynı dönemde şuanda 149 lira olan ayakkabının 41-40-39-38 numaraları 39.99 liraydı. Sitesinde 199 lira olan askılı kışlık taytı 39.99 liraya almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Web sayfalarından mağaza stoklarını kontrol ettim. Brandium şubede stokta görünen ürünü gittiğimde bulamadım. "Kusura bakmayın." dediler. Popoma baka baka geri döndüm.

@Auron Sanchez Ben de gitmek yerine internetten alışverişi tercih ediyorum. Haftaiçi mesai saatlerinde boş oluyor:)

@Auron Sanchez

ülkece "alacaksan al almayacaksan uza" eğilimli esnafı ne kadar da kanıksamışız :)
ben de her gittiğimde gözüme görünen bir şeyleri kurcalar, mümkünse denerim. Kaç bisikletçi alma niyetiniz var gibi yapmazsanız sizin bisikletle turlamanıza izin verir acaba?

Yukarıdaki tarif edilen manzara spora ilgisi geliştirilen çocukların olduğu güzel bir manzara bana kalırsa. Bisiklete profesyonel yaklaşanlar için -haklı olarak- iyi olmayabilir ama marka olarak Decathlon'un hedef kitlesini (ufak tefek yan ürünler ve tasarım ürünleri hariç) profesyonellerin oluşturduğunu pek sanmıyorum.

Ümraniye buyaka daki decathlon mağzasına bisiklet ile girebiliyormuyuz arkadaşlar sürerek değilde elimizle tutarak mesela?

@0M42
Bütün Decathlon mağazalarına bisikleti elde sürerek girebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Ben daha bugün girdim Elimde bisikletle

Benide bisiklet ile içeri sokmamaya çalıştılar ben karşı çıkarak girdim elbette sonra da şikayet oluşturdum arama üzerine arama yapıp özür dilediler

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Bence Decathlon firmasının en büyük hatası, personel stratejisi. Sürekli personel değiştiriyorlar, ne kadar eğitim verirsen ver, işe yeni başlamış bir personelin sağlıklı iş bilgisi ve tecrübesi olmaz. İyi niyetli bile olsalar, acemi ve tecrübesiz gençler bazı sorunları çözmekte yetersiz kalıyorlar. Şort ayakkabı reyonunda çalışan kişinin sorumluluğu ile yol bisikletine bakım yapacak arkadaşın sorumluluğu aynı değil. ayrıca Decathlon özellikle yaz aylarında bisiklet satış ve tamir reyonunda çok yetersiz kalıyor. örnek vermek gerekirse ben bisikleti aldığımdan beri "1 yıllık bir süreçte" en azından 20 personel değişti, içlerinde ilgili ve bilgili arkadaşlar olduğu gibi, full ilgisiz ve tam bilgisiz arkadaşlarda oldu. Çok acil bir durumda, bu bilgisiz arkadaşlara denk gelirseniz yandınız, bisikletinizdeki sorunu çözemedikleri gibi, kendilerini kurtarmak ve haklı çıkarmak için sizi delirtebilirler, Ayrıca özellikle yazın size ve bisikletinize ayıracakları vakitleri olmuyor, tam birşey soracaksınız, bir müşteri aradan zıplatıp - bu bisiklet benim kızıma olur mu diyor, onun işi bitsin diye beklerken, başka biri başka birşey soruyor vs. vs. sıra size hiç gelmiyor...
Siz bisiklet bölümündeki arkadaşla konuşamıyorsunuz bile. Eğer ayda yüzlerce bisiklet ve aksesuarı satıyor ve bunlara bakım hizmeti veriyorsanız, bu işlemi part time üniversite öğrencilerini çalıştırarak yapamazsınız, hele ki bisiklet bölümüne 2 personel bırakarak hiç yapamazsınız. ayrıca işe dün başlamış bir gence, yüzlerce müşteriyi aynı gün içinde yönlendiremezsiniz. o kişi kitlenir çalışamaz.
Unutmayın ki; Kaliteli restoranları, kaliteli yapan garsonlarıdır.
Decathlon gibi büyük bir firma hakkındaki şikayetlere bakıyorum, hep acemi personel kaynaklı, bunu ben bile görürken, sorumlu üst düzey yöneticileri neden göremez, yada müdahale edemez ? !

Sonuç olarak özellikle yaz aylarında, bisiklet satış ve tamir bölümleri ayrılmalı, satışa farklı, tamire farklı personeller bakmalı, tamir ve kurulum işini yapacak ekipler bile ayrılmalı, acemi arkdaşlar illa ki olacaktır, ama başlarında mutlaka birkaç tane tecrübeli, hızlı karar alabilen, insan ilişkileri kuvvetli, "BİSİKLETİ SEVEN" teknik bilgisi ve tecrübesi yüksek personeller olmalı.
Her hafta personel değiştirerek, hem kendilerine, hem müşterilerine, hemde çalıştırdıkları gençlere sıkıntı vermekten vazgeçmeliler, Yöneticilerini daha aktif olmaya ve insiyatif almaya davet ediyorum.

Saygılarımla

Decathlon'u çok severim. Ürünler ucuz ve sattıkları malın arkasında duruyorlar. Bisikletleri ömür boyu kadro ve maşa garantili. Değiştirmek istediğiniz ürünü ikiletmeden değiştiriyorlar, alışverişlerden puan birikiyor ve çok kullanışlı bir internet sayfaları var. Dükkanda yoksa başka mağazalardan getirtebiliyorsunuz. Çalışanların hepsi genç ve güzel diyalog kurulabilen, saygılı insanlar. Ankara'daki mağaza Kentpark'ın içinde. Normalde Kentpark'a bisikletle almamalarına rağmen, Decathlon'a gidiyorum dediğimde, buyrun geçin diyorlar. Sporun her alanıyla ilgili her şey var. Çeşit çeşit güneş gözlüklerinden protein tozlarına, nabız ölçen saatlerden sporcu kıyafetlerine, bisikletten kampçılığa, ne ararsanız... Bazen güzel kampanyaları, indirimleri oluyor. İşin en güzel tarafı da dünyanın her yeriyle aynı standartlara sahip. Nesini beğenmiyorsunuz Decathlon'un? Ya da daha ne istiyorsunuz? Bildiğiniz daha iyi bir mağaza varsa öğrenmek isterim.

Geri