Scudo Sports

Decathlon rezilliği

sizi oraya almmaları gerçekten saçma ama ben görevlinin koyduğu bir kural olduğunu düşünüyorum

Scudo
Sorununuzu mağazadan çözemediğiniz zaman kesinlikle Decathlon müşteri hizmetlerini arayıp yaşadıklarınızı tek tek anlatın onlar çözüm sunarlar.Müşteri hizmetleri sizin mağdur olduğunuza karar verirse mağazadakiler mecburen değiştirmek zorunda.Bir sorunla karşılaşınca danışmadan mağaza müdürüyle görüşmek isterseniz de sorunu kolay çözebilirsiniz

An itibariyle bisiklet fiyatları zamlanmıştır triban 500 2199tl (link)

İki gün önce kalenji koşu bermudası bakmak için gittim geçen sene 50 tl idi cepleri Çok küçük olduğu için almamıştım bu sene 60 tl olmuş cepleri normale dönmüş çok hafif ve nefes alan bir yapısı olduğu için bisiklet kullanırken taytın üzerine güzel oluyor günlük olarak da giyiyorum. genelde Bursa decathlon da beden bulunmaz şansıma iki tane buldum ikisini de aldım iç lastik baktım geçen sene çifti 15 tl iken bu yıl 20 olmuş herşeye zam gelmiş mahallede seyyar bisiklet tamiri yapan adam da 10 tl den satıyor iç lastiği hem daha kaliteli decathlon un bir artısı kalmadı artık kalitesiz ürünleri piyasa fiyatında satıyor.

@romedon
Ben dechatlondan genel olarak memnunum başka şeyler de alıyorum. Fazla takmadım ısrar etmedim o yüzden..Belki ısrar etsem başka sonuç alırdım bilemiyorum..

Decathlon da çocuklar atıcılık reyonuna kaçak girip truva filmini mi çekmişler? Bana biraz sallamasyon muhabbet gibi geldi ama neyse 😁😁

Geri