Scudo Sports

Decathlon izmit'e geliyor... hadi hayırlısı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Decathlon firması Eylül ayında Yahyakaptan Koçtaş mağazasının yanında açılacakmış. Bak buna sevindim işte. Hadi hayırlısı..
(link)

Scudo
süper bi haber süper izmitte şişmandna başka mağaza yoktu :harika:

Allah beeee. :)

Arasıra İstanbula gidiyor olsam da İstanbuladaki mağazalara gitmek çok zahmetli ve vakit alacağı için gidemiyordum. Senede 3-5 kere İzmite gelen birisi olarak bu habere ben de çok sevindim.

Bugün acayip mutlu oldum haberi görünce direk dernegin grubunda paylaştım :) süper oldu izmite gelmemesi ayıptı zaten

decathlon açılmış açılmamış ne önemi var ürün olmadıktan sonra.

Sevinin sevinin Decathlon'a...

Decathlon yeni Triban modelleri konusunda şark kurnazlığı yapıyor.
Triban 3 ile tamamen aynı özelliklere ve avrupada fiyata sahip olan Triban 500(yeni modeli) 1379 TL -ki Triban 3 899 TL idi-.
Bakıyorum Rockrider 520'den daha pahalı. Oysaki tüm Avrupa'da daha ucuz fiyatlandırma ile satılıyor Rockrider'a göre.
Yani en kötü 1300 TL'den daha ucuz olmalıydı.

Türkiye'de yol bisikleti hep daha pahalıydı zaten...
Decathlon'da öğrenmiş Türkiye pazarını. Aferin onlara...

bu sene 10 tane magaza acılcak dendı bırıncısı nısanda ıkıncısı ızmıte eylul de acılcak gerı kalanları hangı ara accaklar bence ızmıtten once magaza acarlar

İzmit'te Kavanium diye AVM'mi var? Ayrıca ben Decathlon'un eski Bauhaus'un yerindeki boş alana geldiğini sanıyordum?

EDIT: Kavanium dediğiniz yer Outlet Center'ın karşısına yapılan yer mi? İtfaiye'nin yanında kalıyor. Orada bir AVM inşaatı var ama adını bilmiyorum.

merkeze yakın mı o kavaiyum avm.

çok matah bir şey değil aldığımız tüm ürünler herkeste oluyor aynı ayakkabıdan 4 kişide var utanıyoruz artık decathlondan bir şey almaya

Özgür kocaeli gazetesinde eski gölcük yolu üzerinde boşalan yere gelicek yazıyordu:)

Geri