Bunlar eski. Her konuda fikrin olabilir tabii paylaşabilirsin bunda sıkıntı yok. Her sayfada senin yorumunu görmezsem içime bir şüphe düşüyor. Nerede bu herşeyi bilen adam diyorum yoksan. Reklamlardaki yeşil adam gibi uçarak, çok komik ve bir o kadar hızlı lafı gediğine koymak süper. Konu anladığından başka. Türkçeyi güzel kullanmak önemli tabii. Bu konudaki hassasiyetini anlayışla karşılıyorum. Fakat senin yazım yanlışlarını düzeltmeye zamanım malesef yok. Önce kendinden sonra başkasına. Abi tavsiyesi olsun. Tanımadığın insanlar anlayış göstermez bozar atar sonra üzülürsün. Sende buda anla kel kafa der canını sıkar.Buda'nın bulunması lazım bence de.
![]()
Bende mi anlayayım? Başka yerde anlasam olur mu?Sende buda anla kel kafa der canını sıkar.
Foruma üye olur olmaz bu ayrıntıyı farketmiş olmanız gerçekten çok ilginçDecathlon izmit mağazasının ulaşım ve iletişim bilgilerinin paylaşılmadığını farkettim. Symbol kocaeli avm'de oldukça büyük bir spor mağazası. adres ve diğer iletişim bilgilerine tikla.com.tr/decathlon-symbol-kocaeli-avm.html erişim sağlayabilirsiniz. Kolay gelsin.