Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

emin in gönderdiği videolara baktım da,

bir kaç sonuç çıkarttım bu videolardan..

1. bu kadara büyük bir bisiklet mağazası görmedim ben türkiye de...
2. türkiye de bisiklet e binen kişi sayısı çok az, talep olmayınca arz da olmuyor...
3. b'twin kendini tanıtmak için hiç birşey yapmamış türkiye de
4. decathlon da bize biraz üvey evlat muamelesi yapıyor...
5. biz bisiklete falan binmiyoruz...
6. üretimde çalışan çinli görmedim. büyük denilen markaların çoğu uzak doğuda üretim yapıyor bildiğim kadarıyla...

Scudo
@can ayan

Bisiklet kullanımı arttıkça eminim ki daha büyük mağazalar olacaktır, bisiklet kullanılmaması konusunda haklısın abi, ne zaman ki yollar bisikletli dolacak bisikletler trafik için sorun olacak o zman heryer bisiklet yolu olacak , gerçekçi yaklaşımla böyle oacağını düşünüyorum, b'twin kendini tanıtmamasının sebebi diğer benzer firmalar gibi maliyetleri düşük tutup müşteriye uygun ürün sağlayıp kendini tanıtmak, reklam maliyetini azaltmak, bence kulanıcılar için çok olumlu ancak, herkese ulaşamadığından bazılarının haberi olamıyor bu kötü, B'twin in üretiminin büyük oranı Fransa, Portekiz, İtalya, Almanya gibi ülkelerde oluyor...

Bu markanın şapka,forma,yağmurluk,çorap,kask lambası,bisiklet gözlüğü,spd ayakkabı vb. gibi ürünlerini kullanıyorum. Fiyat / Performans oranı oldukça iyi ürünler. Ben şahsen memnun kaldım. Tavsiye ederim.

arkadaşlar ben rockrider 5.2 almayı düşünüyorumda arkadaş forum ist.da 349 Tl (aksesuarsız) dedi doğrumudur acaba..?

Bende bir kaç aksesuarını kullanıyorum bunlardan biri de yarı kilitlemeli yarı düz SPD uyumlu pedal gayet sağlam ve memnunum... bence düşük fiyatlı olan b'twin bisiklet yada aksesuar düşünmeden alınabilir... tabii bilindik bisiklet markalarının daha uygun fiyatlı benzer donanımlı bisikletleri varsa... bu sefer karar Türkiye'de tutulan markalardan olabilir...

Rockrider 5 3 modelinin fiyatı nedir acaba bilgisi olan var mı?

@Orhan Kılıç

Aynı Gözlükten pazar günü ben de aldım Polycarbon ve Ultraviole özellikli üstelik 4 farklı renkte camı var... 28 tl değil 58 olsa hakkıdır bence... Mağazanın bazı artılarını gördüm...
Gözlük örneğinden gidersek; tek bi adreste boncuklusu da var nanelisi de var kakaolusu da var:) şaka bi yana seçeneklerin hepsi bi arada üstelik seç, beğen, kıyasla, dokun, hisset, mıncıkla, kurcala, satın al :)... Kümümsemek için söylemiyorum ama bisiklet dükkanlarında bazı ekipmanlarda bu kadar çeşit yok...
Ayrıca Kredi kartı uzatınca surat ekşitip vade farkı almaya çalışmıyorlar... :)))
Ben alışveriş yaptım memnun kaldım ve ekonomik olduğunu düşünüyorum... Herkese saygılar...

Arkadaşlar iyi akşamlar kısa zaman sonra SPD pedala geçeceğim için ayakkabı alacağım oraya buraya bakarken Decathlon' un sitesine gireyim dedim ismini çok duyuyorum sonra girdim baktım... Bu ayakkabıyı gördüm (link) fiyat olarak uygun olsa da emin olamadım sonra sitede öylesine başka şeylere baktım neredeyse her şey B twin markası bu marka nedir Decathlon un kendi markası falan mı? Son olarak ayakkabı sizce uygun mu? Almaya değer mi gerçi bence ne kadar kötü olabilir diyorum taşa vurmayacam sonuçta ama yine de önemli tabi...

http://www.decathlon.com.tr/products-pictures/250/gd-asset_21785601.jpg

Bu arada bilgin olsun sadece mağazasından alabiliyomuşsun. Yani havale yoluyla veya kredi kartıyla başka şehirlere kargo vs. yapılmıyormuş. İnternet üzerinden alışveriş yapılmadığını söylediler.

• Beğen
Tepkiler: Burhan Özyılmaz
Ben Scott kullanıyorum memnunum ama Scott'u almadan görseydim bunu alırdım. Burun kısmına çivi takılabiliyor sanırım. Takılan çivilerin yarışlarda çok işe yaradığını duymuştum. özellikle çok dik ve çamurlu rampaları elde çıkartırken.

Ama tabanı çok sert ise kayma ve çok ses yapabilir normal yürürken bi arkadaşta buna benzer farklı bir marka ayakkabı vardı örneğin sahilde inip migrosa vb yerlere girdiğimde herkes çıkan takırtıdan dolayı bana bakıyor diyordu.

• Beğen
Bu ayakkabılardan bir arkadaşım kullanıyor fakat nasıl olduğunu denemediğim için bilmiyorum ben bunun bir farklı modelini kullanıyorum spor ayakkabı tarzında olanı gayet rahat ve arkadaşın dediği gibi topuklu ayakkabı gibi de ses çıkarmıyor decathlon da dediğim ayakkabılardan var fakat sitesine nedense koymamışlar ayrıca b'twin türkiye de tanınmamış bir marka ama iyi bir bisiklet üreticisi kendisi.

• Beğen
birde bunlara bak istersen bazılarında kargoda ücretsiz... ben bunlardan almayı düşünmüştüm ama daha sonra spd planlarımı daha sonraya bıraktım :D
(link)

• Beğen
Aslında yurtdışı düşünmüyorum onun kargosu falan ayrıca gümrük sıkıntısı... Bana zor gibi geliyor...

@Burhan Özyılmaz

evans'ta 60 avro üstü kargo bedava, siparişte sıkıntı olmaz.

bence uzaktan ayakkabı siparişinde en büyük sorun numarayı tutturmak. ancak shimano ayakkabıda genelde adidas'ta kullanılan ölçünün bir numara büyüğü uyar.

konuya gelirsek, decathlon'un ayakkabısı benim hoşuma gitti, tabanı da yeterince rijit, fiyatı da uygun. ne kadar uzun ömürlü olur, o da anca zamanla anlaşılır.

• Beğen
ben decathlondan ne alsam kötü oluyor. bu ayakkabıyı bende gördüm aldım elime iyi gibi duruyor ama bilemedim. ama iki linkte süpermiş shimanoya bayıldım özellikle . ülkeye girişte sorun falan çıkarmı?

• Beğen
Geri