Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Aman Allah' ım ya bi düşüneyim dedim yurtdışını SHIMANO 44 numara yok yaa :(

O zaman konuyu şöyle değiştirelim yurtdışında uygun fiyata ayakkabı satan yerler arıyorum (Siteler). Kargoyu bedavaya getirebileceğimiz bir site mesela 60 Euro üstü bedava gibi...

Decathlonun sitesinde uygun ölçüler için başka bir adres verilmiş (link) ne kadar doğrudur bu siteye baktığımda bana 46 numara diyor fakat ben Adidas 44.5 giyiyorum..

Son olarak kusura bakmayın Flood olması diye sürekli düzenle yaparak güncelledim....

Scudo
önceden yurtdışından bol bol sipariş veriyorduk da şimdi 150 avro muafiyetini iki ayda bire indirdiler, biz de vergi ödememek için o kadar sık sipariş vermiyoruz. gümrüğe takılmazsa alışveriş kemiksiz gerçekleşiyor.

ben şu anki ayakkabılarımı da (shimano m076) evans'tan aldım. almadan önce müşteri hizmetlerine sormuştum. adidas'ta 44 kullanıyorum ne almalıyım dedim, onlar da 45 numara olur dedi. hafif bol duruyor gibi ama bir küçük numarası olmaz sanıyorum, çünkü şu haliyle rahatım.

siz 44.5 kullanıyorsanız tahminimce 45 tam oturur. en kötü bana numarası olmadı deyip değiştirebilirsiniz, tabi bir miktar kargo masrafınız olur.

decathlon ayakkabılarının kalıpları hakkında bilgim yok açıkçası, hemen yanımızda olduğu için bir şey alacaksak deneyip oldu bu deyip alıyoruz, bu kadar ince eleyip sık dokumuyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Burhan Özyılmaz
@M.Cilasun Bayülgen

chainreactioncycles.com ürün konusunda çok geniş olsa da kargo ücretleri konusunda sıkıntılı. amerikan sitelerinde de hem kargo ücretleri fazla tutuyor, hem de vergi indirimi olmuyor.

avrupa sitelerinde yapılan alışverişlerde avrupa birliği dışına %18 vat alınmıyor, böylece fiyat avantajınız oluyor. abd sitelerinde bunu yapamıyorsunuz. evanscycles'ın da 50 sterlin üstü kargo almaması bu siteyi çok avantajlı kılıyor.

@bençizdim
Bizim burda o kadar seçenek yok malesef sadece ''AYDIN BİSİKLET'' var o da indirime pek yanaşmıyor. Burda decathlon gibi bir mağaza olsa o ayakkabıyı hemen almıştım bende...

Yok ya benim sonuç belli 45 numara adam akıllı bi ayakkabı yok mecbur burdan alacam yine olmadı bi tanıdık falan bulup decathlondan alacam... Yardımlarınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bençizdim
Kendim için Dechatlondan bir çok ürün aldım ve oldukça memnun kaldım ancak bisikletim için sele kılıfı dışında hiç bir şey almaya cesaret edemedim.Sebebine gelince;bizler bisikletlerimizde + değişiklikler yapmak için,öncelikle belirli mekanik parçalara yöneliyoruz.(Aynakol,aktarıcılar,ruble vs).Ardından dinamik donanım (hafif maşa,karbon gidon ve bütçe izin verirse karbon kadro) Malumunuz,shimano'nun belirli bir kalite sıralaması var ve genellikle o piramite tırmanmaya çalışıyoruz.Hele hele işin içine dinamik aksam girdi mi marka seçimi kaçınılmaz oluyor.Sonuç:Bisikletle yatıp kalkan kimse bu döngünün dışına çıkmaz,çıkmaya da gerek duymaz.Örneğin Shimano Deore aynakol'a 350 tl veririm ancak birisi bana" x aynakol en az deore kadar iyidir ve fiyatı da onun yarısı kadardır" Dese bile,hiç düşünmeden Deore'yi alırım.Marka olmak kolay değildir.Kaliteli bir ürünü asla ucuza alamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Burhan Özyılmaz
@Derya Keçeci
Aslında gerçekten doğru söylüyorsun adı var diye vazgeçemediğmiz oluyor... Ama kalite çok fazla ucuza alınmaz bu da doğru.

http://www.btwincycle.com/products-pictures/400/asset_17545439.jpg

ben bu ayakkabıyı 89 liraya aldım. ne kadar kötü olabilir ki? şehir tur bisikletimle kullanacağım zaten...

6 aydır kullanıyorum
fiyat performans düşünülünce yeterlidir

pro yarışlara girmeyi düşünmüyorsanız idealdir

düşünme bile

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Mustafa bey,

ayakkabıları aldım. spd cleats (ayakkabıya takılan parça) ve spd pedal da almam gerekiyor. siz ne aldınız?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
ben mtb"me decathlondan aldım
yol"uma ise ikinci el

ikisi de aynı performansta

binmeden bakımını yap, yeter

yarışa falan giriyorsan
o başka

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
yarışa girmiyorum, hatta çamura bile girmiyorum :) shimano spd 520 pedal aldım cleats dedikleri ayakkabıya takılan parça da dahil 60 tl

150 liraya kilitli pedal sistemine geçmiş oldum...

Arkadaşlar nasıl bir bisiklet bileniniz varmı ? bunla Bianchi speed 4000 ile bir karşılaştırma yaparsak nasıl bir sonuç çıkar ?

http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif

Merhabalar

Bugun izmir de Deathlon magazasinda B'twing form 3 modelini gordum,
goruntusu ve hafifligi cok hosuma gitt fiyati da uygun geldi
fotograflari asagida, turkiye sayfasi yok fransizca siteden özelliklerini cevirdim
Kullanılan parçalar hakkinda bilgim yok sizce bu bisiklet alınır mı?

http://img155.imageshack.us/img155/1428/btwinforme34.jpg

BOYUTLARI

57 51 63 54 48 60
KALIPER FRENLER: ÇIFT EKSEN; FREN KOLLARI: ALLOY 3 PARMAK SIYAH
TEKERLEKLER: MACH 1; HUB: 32 AERO, IŞINLARI: 32 YUVARLAK; LASTIKLER: BTWIN; TÜPLERI: HERRMANS
İLETIM: SHIFTER: SRAM 3.0 BÜKÜM KAVRAMA; ÖN DEĞIŞTIRICI: SHIMANO TZ31; ARKA AKTARICI: SRAM 3.0; KASET: 13X26 FCC MICHE 7V; AYNAKOL: 170MM PROWHEEL 48/38/28; ZINCIR: KMC Z51
SELLE KRALIYET VIPER; SEATPOST: ALÜMINYUM
KÖK: 10 ° (90 ILA 120 MM) GIDON JD 362: MTB JD 500-540 MM
ÇATAL: ÇELIK EĞIMLI
ÇERÇEVE:. ENTEGRE SOKETI ILE ALÜMINYUM

(link)

• Beğen
Tepkiler: "Yusuf' biçer"
şehir içi ve asfaltta kullancaksan gayet güzel derim.benimde hosuma gitti.gayet hafif.dual sport yapcaksan mtb derim.(link) kadro boyu olculeri var.

Bisiklet çok şık duruyor fakat teknik olarak pek iyi değil sanırsam.

Ürün ile ilgili çeviriyi yaptığınıza göre ,bu bisikleti satın alanlarında ,görüşlerini okumuşsunuzdur,bisikleti mağazadan aldıktan sonra neler yaptıklarını,hangi bölümlerini ayarladıklarını,hangi parçalardan şikayet ettiklerini belirtiyorlar,bence sorunuzun cevapları geniş bir bicimde orada çok net bir şekilde yanıtlanmış,güzel bir görüş ve kullanıcı verileri var orada.. İyi günler dilerim.

Geri