Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Triban 3 te sanirim bagaj delikleride var en rahat yapilacak bisikletlerden biri triban3 arkana bi canta atarsin birde masaya koyarsin gerce koyuluyor mu bilmiyorum masaya ama yaparsin rahat bir sekilde lastikler sıkıntılı olur bir tek

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
bandırma üzeri gitmeyi düşünüyorum yaklaşk 500 km yapıyor. saatte 20km hızla günde 10 saat sürsem sabah 4 ten 11 e 7 saat ve 16 dan 19 a 3 saat olacak şekilde. bir günde 200 km diye hesaplayıp 150 sini gitsem geze geze. 4 gün beklenen tahmini 6 günde gitmiş olurum diye düşünüyorum.

@Onur Gunes

bagaj delikleri var o konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. benimde tek korkum lastikler. yol lastiğiyile yüklü bir şekilde o kadar yol gidilir mi? jantlarda bir problem olmasında lastikler değiştirilir aslında.

@Abdullah Çanakçı

ama bu adamın jantları ve lastikleri iyiye benziyor. bende önce biraz bisikleti yükselteyim sonra çıkayım diyorum şimdi. daha spd bile alamadım extra masrafa girersem çıkamam işin içinden. bir sonraki yıla kaldı gibi. veya baharda yaparım.

• Beğen
Tepkiler: GayriMütenahi
Selamlar,

Ben de Fit 5 yol bisikletimle benzer bir rota izleyerek uzun tura çıkacağım. Fakat ben Tekirdağ üzerinden gideceğim (yolu uzatmış olacağım haliyle).

Bizim bisikletlere daha kalın bir lastik takamıyoruz maalesef. Yeteri kadar genişlik yok. Ben yanıma yedek bir dış lastik ve üç-beş iç lastik alarak yola çıkıyorum. Dış lastik olası yırtılmalara karşı yanımda bulunsun diye düşündüm.

Bence çıkın yola, gidebildiğiniz yere kadar gidersiniz. Baktınız olmuyor, en yakın terminalden otobüse biner öyle devam edersiniz. Ben bu şekilde planladım kendi kafamda.

• Beğen
Tepkiler: Primattan Geldim
@Ozan Temel

Bence yükünüzü trailer ile taşıyın daha rahat edersiniz..

O kadroya 700x28'e kadar lastik takabilirsiniz. Daha yükseği kadroya değecektir.
Ben şu an 700x25 ile kullanıyorum.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. 800 tl bütcem var ve hem cok asiri olmayan arazide,toprakta hemde sehirde kullanmak icin bisiklet alacagim. Btwin rockrider 500 decathlonda gordum acaba dogru secimmi olur benim icin? Bu fiyata tavsiye ettiginiz baska bir bisiklet varsa öneri verirmisiniz?

Üstüne 50 koyabilirsen carraro force 520 öneririm çok iyi bisikketdir hidrolik diskdir

Şehir içi kullanıcaksanız ve ağır araziye giricekseniz hibrit bisiklet veya ön amortisörlü şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim. Kullanımınıza en uygunu ve rahatı bu tarz bisikletler olur.

bahsettiğin bisikleti biliyorum, spor mağazasındaki en iyi modellerden. bir de rr8.1 var, diğerlerine nazaran en iyisi bu iki model. ön arka disk fren, sram x4 arttırıcılar falan vardı sanırım. lastiklerini değiştirip biraz daha yanaksız bir şeyler bulursan, ben kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

@Yasin Yücel

"Ağır araziye giricekseniz hibrit bisiklet veya ön amortisörlü şehir bisikletine yönelmenizi tavsiye ederim"??????????

Bu bisikletler gercekten agir arazi icin uygunmudur?

@Murat Cömez

Kusura bakmayın yanlış yazmışım ağır araziye girmeyecekseniz diye yazıcaktım. Yapısı itibariyle çamur ve sert inişlere aşırı çakıllı kaygan zeminde uygun değildir hibrit bisikletler.

Anladim arkadaslar. Peki sectigim bisiklet arazi kosullari icin uygunmudur?

@Ozan Temel

Hocam merhaba. Benim de triban 3'üm var. Bence çok da güzel yapılır. Bisikletlerimiz şahane. Ancak çok klasik olacak ama tekerlekler için yama ve de iç lastik aldın mı harika. İş olmasaydı katılmayı çok isterdim. Şimdiden iyi pedallamalar. Dikkatli ol.

bende de triban 3 var ancak jantlar pek sağlam değil...2 haftalık olmasına rağmen 2 defa akort ettim..95+30 kg ağırlık ile yola çıkmak bence risk..sonuçta lastikler ince ,patlak koruması yok +jantlar kalitesiz..

ben bu hafta kırşehire pedallayacağım 1200 km ...triban 3 olmasına rağmen mtb ile çıkıyorum

• Beğen
Aynı jant setini kullanan Fit 3 ile 1279 KM yapmışım. Ben de 2 kez akort ettirdim. Bu kalitesiz olduğu anlamına mı geliyor?
Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Çünkü 1200 KM yapan bir jantın akoru bırak da kaçsın arkadaş diyesim geliyor. Az buz değil yani.

@Uğur S.

benim akort 300 km de 2 defa bozuldu ..bu kalitesiz olduğu anlamına gelir

Geri