Scudo Sports

Dealextreme

ayın 13unde verdiğim siparişlerimin tümü geldi..
güvenilir sorunsuz..

Scudo
75 $ altında vergi muafiyeti yılda 5 sipariş için sınırlı. Kanunda yazan bu. Ancak takip ediliyor mu derseniz, hayır edilmiyor.

Arkadaşlar ben yurtdışından çok alışveriş yaptım. Dx dende bazı elektronik şeyler aldım. Bence Yurtdışından alacağınız kargolarda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta TAKİP NUMARALI kargo almanız. Yani kargonuzun takip numarası olsun ki içiniz rahat olsun. Öbür türlü kaybolma riski çok yüksek. Genelde yurdışından gelen ürünler 20 25 güne geliyor. Bazen genelde çinden alınan ürünlerde oluyor, zaman biraz uzuyor buda malum çin çok kişi ürün alıyor çok kargo var anca gnderiyolar yani bazen yığılma çok oluyor. Yada onların tatil zamanlarına denk getirmiceksiniz. Tatil zamanlarındada uzuyor biraz. Tabi 70 euroyuda geçmesin aldıklarınız yoksa gümrükte takılabilir.

Beyler dealextrem'de paranızı savurmayın. buyincoins.com ve aliexpress.com bu sitelerde de kargo ücretsiz ve tamamen güvenilirler üstelik çoğu şey dx'ten daha ucuz. İyi alışverişler :)

dx biraz pahalı olabilir ama sorunsuz olması benim için daha önemli

kesinllikle güvenli 15 ocakta sipariş ettim 4 şubatta elimdeydi ürün başarılı hızlı..

Kapsamlı bir site ve şikayet sayısı çok az.Guvenirli olması güzel.

Bir sorum olacak,alışverişim 150 $ tutmakta.Bu gümrükte isleme tabi olurmu? Olursa da nasıl bir rakam öderim.? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

Sitenin üstünde yer alan panelden, para birimini Euro olarak değiştirin. 75 Euro'nun üstündeyse, siparişiniz Çin'den geleceği için yanlış hatırlamıyorsam %20 vergi ödemeniz gerekir.

Site ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım belki başkaları yaşamış olabilir ancak ben ayrı ayrı iki kez alış veriş (bisiklet aksesuarları) yaptım geç kargolama vs gibi bir durum ile karşılaşmadım.. Bir de şunu söyleyim eliexpress den geçen sene yazın arkadaş şu ucuz dağ bisikletlerinden sipariş verdi 110 TL'ye hala gelecek :) gerekli irtibatı kurup defalarca msj attığı halde bir cevap bile yazmamışlar.. Dikkat etmek gerekir.

10 tl lik km saati bende aldım ama 2-3 kullanım sonrası bozuldu.Ama genede site güvenilir diye düşünüyorum.Birr kaç ürün daha getirttim hiç sorun olmadı.Ayrıca km saatide çok sıkıntı değil .yani sizin için bi gösterge olmasın.Bence rahatlıkla alışveriş yapılabilinir.Birde aliexpress diye bir site var inceleyin derim....

merhaba dx.com dan bazı bisiklet aksesuarları sipariş ettim..adres bilgilerini yazarken nasıl olduysa anlamadığım bir şekilde başka bir ülke secilmiş ben Türkiyeyi seçtiğim halde. bunu sonra ki gün fark ettiğim için siparişi iptal edemedim sipariş coktan yola cıkmış takıp numarası verilmişti.ticket actım ve durumu anlattım benden tekrar doğru adresi istediler,bende ticket yardımıyla gönderdim.büyük bir ihtima ile bu ürün elime ulaşmayacak dır yanlış adres yüzünden.kredi kartımdan üçreti çekmişler bu siteden alış veriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba.ürünün gelmemesi halinde kart a iadesi mümkünmü ? bu siteden sipariş veripte siparişi eline ulaşmayan arkadaşlar varmı ?

takip numarası verdıklerıne bakmayın yinede dogru adrese gelecektir hemen kargolamıyorlar 7 gune kadar bekletiyorlar ellerinde.

• Beğen
Tepkiler: egemen karaca
zaten verdikleri takip numarasından da birşey anlamadım.ertesi gün 4 ürün daha sipariş verdim onlarada ayrı ayrı takip numarası verdiler umarım ayrı ayrı kargoya vermezler.senelik yurt dışı 5 kargo hakkı var diye biliyorum inşallah sıkıntı cıkmaz.

kod numrasının on ve arkasındaki harfe göre şirket değişiyo ona göre takibe al.

• Beğen
@egemgen karaca

Yurtdışı 5 kargo değil, yurtdışı 5 sipariş.
Siparişlerinizin üzerindeki faturada konşimento/sipariş numarası oluyor. O numaraya göre bütün gelen ürünlerin aynı siparişten geldiği anlaşılıp tek olarak sayılıyor..

• Beğen
Telaş yok siparişler hemen çıkmıyor.

Yukarıda resimde ticket dediği mesaj yoluyla verilen destek sistemi. Buradan ingilizce olarak mail atman ve durumu özetlemen yeterli. Zaten yapmışşın.

Şimdi beklemen gerekli. Muhtemelen 2 - 3 saat içerisinde dönüyorlar. Çünkü dünya geneline satış yapan bir site burası. Kesinlikle seni mağdur etmetler siparişin teslimatı konusunda.

Sende gelişmeleri buradan yazarsın yine.

• Beğen
Geri