@cezeze
darub -b takımı çuvallamadı serhad grubun başıdır a takımı alayı kilyosa gidince adamlarımın başında olmam gerekiyor
serhad cengiz ve volkiden oluşan üçlü aydosa gidebilir benim dönüşüm tek olacağı için aydostan sıkıcı olacaktı darub durmaz
haftaya 26 temmuzda kurtdoğmuş offroad var 8 ağustos cumartesi günü uludağa doğru topuklamak niyetindeyim duruma bağlı olmazsa
15 ağustos cumartesi
günü birlik zor pazara dönmek niyetindeyim
dostlarım romalılar
öncelikle kartepeye katılacak arkadaşlarımın dikkatine
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
vardır hasan dostum telefon ederek bir öneride bulunmuştur
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet wural dostum karadeniz turuna çıkmaktadır herhalde gelemiyecektir hüseyin dostum mtb alma durumundadır
henüz bu iki arkadaşımın durumu netleşmemiştir
vural uzun ise gelecektir hasan onbaşı gelecektir kaşifin elinin durumu nasıl olur bilemiyoruz sado bülent kerem büyük olasılıkla geleceklerdir
gerçi kerem o yolu tek başına çıkmıştır belki bizimle gelmek istemeyebilir cagan gelecektir
bu durumda durumu kesin olmayanlar
kerem hüseyin wural ve kaşiftır
gelecekler
cagan sado bülent hasan onbaşı- vural uzun
cagan tatilde olduğundan ailesi ile onu pek fazla meşgul etmiyoruz
cagan ın taraklı olayını çok istediğini biliyoruz yalnız artık doğu ekspresinin dönüş saatleri işkence olmaktadır
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana -hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim
26 temmuz kurtdoğmuş antraman kartepeye hazırlık
1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
3-sado-:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
bu son kartepe turu olabilir allahın hakkı üçtür fazlasına gerekte yok gibi
bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir
8 ağustos veya duruma göre 15 ağustos cumartesi gününden topuklamaca
iki günlüğüne uludağ turu başka türlü olmuyor