Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

@serhad k

hacam a takımı çuvalladı biz napıyoruz :boese157:

Scudo
@cezeze

darub -b takımı çuvallamadı serhad grubun başıdır a takımı alayı kilyosa gidince adamlarımın başında olmam gerekiyor
serhad cengiz ve volkiden oluşan üçlü aydosa gidebilir benim dönüşüm tek olacağı için aydostan sıkıcı olacaktı darub durmaz
haftaya 26 temmuzda kurtdoğmuş offroad var 8 ağustos cumartesi günü uludağa doğru topuklamak niyetindeyim duruma bağlı olmazsa
15 ağustos cumartesi
günü birlik zor pazara dönmek niyetindeyim

dostlarım romalılar
öncelikle kartepeye katılacak arkadaşlarımın dikkatine
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
vardır hasan dostum telefon ederek bir öneride bulunmuştur
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet wural dostum karadeniz turuna çıkmaktadır herhalde gelemiyecektir hüseyin dostum mtb alma durumundadır
henüz bu iki arkadaşımın durumu netleşmemiştir
vural uzun ise gelecektir hasan onbaşı gelecektir kaşifin elinin durumu nasıl olur bilemiyoruz sado bülent kerem büyük olasılıkla geleceklerdir
gerçi kerem o yolu tek başına çıkmıştır belki bizimle gelmek istemeyebilir cagan gelecektir
bu durumda durumu kesin olmayanlar
kerem hüseyin wural ve kaşiftır
gelecekler
cagan sado bülent hasan onbaşı- vural uzun
cagan tatilde olduğundan ailesi ile onu pek fazla meşgul etmiyoruz
cagan ın taraklı olayını çok istediğini biliyoruz yalnız artık doğu ekspresinin dönüş saatleri işkence olmaktadır
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana -hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim

26 temmuz kurtdoğmuş antraman kartepeye hazırlık
1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
3-sado-:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bu son kartepe turu olabilir allahın hakkı üçtür fazlasına gerekte yok gibi
bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir

8 ağustos veya duruma göre 15 ağustos cumartesi gününden topuklamaca
iki günlüğüne uludağ turu başka türlü olmuyor

dostlarım yatıyorum iyi geceler kaşifin eli geçmedi fikrinizi değiştirirseniz yarın saat 07.30 da kadıköy iskelesinde buluşalım derim darub a takımı kilyosda yarın
adamlarımın hepsi kilyosa kaçtı yahu şimdi onları gidip yakalayacağım

@cagan0403

malesef cagan gidilmiyor

dostlarım romalılar
kurtdoğmuşu darubcular bilir bizim antraman yerimizdir evet yine bir antraman bizi bekler 26 temmuzda çünki 2 ağustosda kartepe
ve aynen uygulamaya konulmuştur evet 26 temmuz da kurtdoğmuşun offroad yolu bizi bekler sıcak demeden mukavemeti öğreneceğiz artı fazla su içmeyeceğiz sıcaklarda gitmenin tecrübelerini artık darubcular bilmektedir
evet durum budur şimdi gelebilecekler antramana -hasan kafadan geleceğini söyledi ben keza öyle diğer arkadaşlarımda beni haberdar ederlerse sevinirim

1-kudu çavuş steiner :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-hasan onbaşı :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
3-sado-:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
4-kerem:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bir yerin zorluğunu keşfettikten sonra oranın pek değeri kalmıyor nedense ama araya belli bir zaman koyarak sonra tekrar bir kartepe yapılabilinir

8 ağustos veya duruma göre 15 ağustos cumartesi gününden topuklamaca
iki günlüğüne uludağ turu başka türlü olmuyor

Bugün biraz bisiklet kullandım Arka tekerleğe ayar çektirdim. Ama gidona asılınca bilek hala ağrıyor. Önümüzdeki pazar'a kadar iyileşir diye düşünüyorum. Kilyos yapnışsınız kaçırdık tüh. Nasıldı? denize girebildinizmi?

@Kaşif

millet çoştu daldı denize ben ayaklarımı soktum kaşif yalnız kilyosda bulduğumuz o koy fena değildi bu elinin durumu iyileşinceye kadar bekle kaşif

4-kerem:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere :boese157:
2-15 nisan bir günde şile -206 km :boese157:
3-19 nisan erikli :boese157:
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş :boese157:
5-10 mayıs kartepe :boese157:
6- 19 mayıs polinezköy :boese157:
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman :boese157:
8-14 haziran erikli :boese157:
9-21 haziran soğuksu :boese157:
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe
12- 12 temmuz çene dağı

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun ağır pedalşörleri-marmara grubu

1-kudu
2-hasan onbaşı
3-sado
4-kerem
5-kaşif
evet istatistikler bunu gösteriyor bu arkadaşlarım çok fazla terlemişlerdir ve ağır turlarda benle beraber olmuşlardır kendilerine teşekkürü bir borç bilirim kerem tek başına kartepeyi devirmiştir
kendisine tekrar teşekkür ederim kerem ferdi çalışmalarına devam etmeli
cagan sınıfta kalmıştır hüseyin dostum daha yenidir mtb alması şarttır
wural bizi yakala derim bülent bayer uzaktaki dostumuz ise adapazarının en ağır vede en kondüsyonlu bisikletçisidir kendisine teşekkürü bir borç bilirim çalışan kazanır rampa deviren durmadan hep kazanacaktır sizleri kutlarım darub sizinle gurur duymaktadır
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet bu pazarda beni bir süpriz bekliyor anladım neyse önemli değil
kaşifin eli iyileşirse beraber antraman yapabiliriz yok olmazsa tek olarak offroad dayım

2-kaşif eli iyileşirse

HERZAMANN DARUBBBB..... HERZAMANN OZGURLUKKKK::::: HER ZAMAN LIMITLERI ZORLAMA ::::>>>>

Hep Seninleyiz ABICIMMMM

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
kaşifin eli iyileşirse sorun değil ama ya iyileşmezse

2-kaşif eli iyileşirse
3-kerem-dediki
her zaman darubbbb....
her zaman özgürlükkkkkk...
her zaman limitleri zorlamaaa....
hep seninleyiz ağbicim
çok teşekkür ederim dostum
4-hasan onbaşı
5-sado -galba riva yapacak ahhh sado yaktın beni bana bir adet
uludağ borçlusun

darubun en baba vede en ağır turları
1-25 mart kurtdoğmuş - bıçkıdere :boese157:
2-15 nisan bir günde şile -206 km :boese157:
3-19 nisan erikli :boese157:
4-1 mayıs kurtdoğmuş -bıçkıdere kurtdoğmuş :boese157:
5-10 mayıs kartepe :boese157:
6- 19 mayıs polinezköy :boese157:
7-31 mayıs kurtdoğmuş offroad antraman :boese157:
8-14 haziran erikli :boese157:
9-21 haziran soğuksu :boese157:
10-28 haziran su düşen
11-5 temmuz kartepe
12- 12 temmuz çene dağı

evet darub zoru sever ispatı yukardadır
darub-team:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

darubun ağır pedalşörleri-marmara grubu

1-kudu
2-hasan onbaşı
3-sado
4-kerem
5-kaşif
evet istatistikler bunu gösteriyor bu arkadaşlarım çok fazla terlemişlerdir ve ağır turlarda benle beraber olmuşlardır kendilerine teşekkürü bir borç bilirim kerem tek başına kartepeyi devirmiştir
kendisine tekrar teşekkür ederim kerem ferdi çalışmalarına devam etmeli
cagan sınıfta kalmıştır hüseyin dostum daha yenidir mtb alması şarttır
wural bizi yakala derim bülent bayer uzaktaki dostumuz ise adapazarının en ağır vede en kondüsyonlu bisikletçisidir kendisine teşekkürü bir borç bilirim çalışan kazanır rampa deviren durmadan hep kazanacaktır sizleri kutlarım darub sizinle gurur duymaktadır
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

kudret abi ben nolcam abi kurtdoğmuşa yol şartlarından ötürü gelemiyorum biliyosun şu rotayı değiştirsek aslfalt parkurlu herhangi bi rota belirlesek?
antremansız kalmıyim abi

@cagan0403

çok basit tekerleri değiştir vaktin var olay basit alt tarafı 28 toprak için teker varmı olması lazım dişli olacak toprağı tutar bu önemli araştır derim bunu yaparsan kazanırsın cagan aynı tekerleri kartepede kullanırsın rahat edersin bu yapılabilinir yola giderkende yol lastiklerini takarsın bundan daha iyi bir çözüm şekli düşünemiyorum sen biraz dediğimi bir dinlesen ahhhhhhhhh
sakalımız yokki

@kudu

kudret abi kalın lastik takmama imakn yok dinliycem sözünü ama jant ince

@cagan0403

tamam o vakit bir ricam var beni kırmazsan sevinirim
ben derimki sen bir gel bakalım kurtdoğmuşa kadar asfalt yol var
yalnız offroad yolun toplamı 40 km şimdi sadece 40 km lik offroad u deneyeceksin toprak yol çakıllı zorlanacağını zannetmiyorum bisikletin tam yarış olsaydı o zaman iki misli yorulurdun bir dene sevmezsen bir daha gelmezsin belki fikrin değişir denemeden olmaz

@cagan0403

şimdi cagan iç lastik yedek getir teker patlarsa bende herşey var aparatlara kadar pompamda iyi senin pompan zati olması lazım bahane uydurma
sen gel tekerin patlarsa söz ben değiştireceğim zati hiç kimse gelmezsede önemli değil çünki ben bu antramanı yapacağım
millet tutturmuş resim mesim antramanda resimmi çekilirmiş bazen kafam atıyor insanlar bana öyle geliyorki bisiklete binmek için değil resimler için geliyor galba bu duruma biraz canım sıkılmıyor değil hani :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Kudret Abi birliği bozmayalım Sado Riva diyorsa elimde iyileşirse Riva'ya gidelim. Hemde sabah erkenden. Olmazmı?

• Beğen
Tepkiler: sado
Geri