Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Gerekirse Alifuatpaşa'ya kadar trenle giderek trafikten kurtuluruz sonra vururuz kendimizi rampalara :) daha ilerilere (Taraklı mesela) gideriz. :)
Pedallayınca oluyor. :)

@cagan0403

Scudo
katılım listesi
1-robocop
2-cengiz
3-hasan
4-kaşif
5-serhad
6-porter 34 34

gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz kaşif ve evren saat 07.00 de bostancı adalar iskelesinde buluşmaca geç kalmayın lo
serhad dostum gelirken farklı bir güzergahtan gelecek onunla yalovada buluşuyoruz
darub
kontenjan 10 kişiliktir

@serhad k

evet gayet mantıklı
kudret abi sevinir bu işe alifuatpaşa yolu dar diyip duruyodu

@serhad k

tamamdır oldu bu iş ali fuat paşaya kadar trenle
şu trafiğe girmeyelimde dönüş yine ali fuat paşadan olur tabi doğu ekspresi gidiyormu oraya araştırmak lazım

not
taraklı uygun evet evet istiyorum taraklıyı

Alifuatpaşa'dan Doğu Ekspresi geçiyor.
Trenden inince 500mt geriye doğru pedallayıp
"Darub Dostu" ilan ettiğimiz Opet'e uğruyoruz, mataralarımızı meyve suyu
ile dolduruyoruz ve ekibin morali pik yapıyor.
Sonra yaylalar bizim. :)

@kudu

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@serhad k

allah bedava limon artı şeftali suyu ya millet isterseniz 12 tenmuzda gidelim taraklıya allah bedava meyve suyu şunu bir konuşalım derim

Ey güzel insanlar..
Baktım hızınıza yetişilemiyor, size inat kuracağım grubu

D.A.S.U.B: DAğ bisikleti aSfalt grUBu:eek:

Romalı Dost kaşif konuşuyor: Kudret abi ilk önce benim performansım hakkında söylediğin sözler için teşekkür ederim. Sen her zaman dönüşü düşünmek lazım diyosun ama ben genede giderken bütün enerjimi sarfediyorum. Dönüşe bir şey kalmıyor. Senin de dediğin gibi aslında rüzgar beni mahfetti. Yoksa herşey daha güzel olcaktı. Bisikletin amartisörünü hala yaptırmadım. İnşallah yarın. Birde yukarıda da Serhat bey'le yaptığınız mutabakata istinaden Ali Fuat paşa'daki merkez benzin istasyonunda iletişim eksikliğinden dolayı içemediğim portakal ve mandaline sularını tekrar içme fırsatı bulmak beni mutlu edecektir. Buhafta Critical Mass gene var. Geçen ay katılmadım ama bu sefer nedir ne değildir hesabı katılmayı planlıyorum. Şimdilik herkeze iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@paramedik34

helal dostum yalnız senden tek ricam bu dasubu sürekli kıl gündemden düşürme derim bravo tek kelimeyle
harika bir çıkış bu

@Kaşif

eyvallah dostum su düşendede dikkat derim gidişte rampalarda fazla güç harcamayacağız dönüşe nefesimiz kalmalı

darub konseyi gece yarısı ani toplantı yaparak serhad hocamı arka takım kaptanı ilan etmiştir darub pedalşörlerinin dikkatine
katılım listesi-28 haziran -su düşen
1-robocop- çavuş serhad -arka takım kaptanı
2-cengiz
3-hasan
4-kaşif
5-porter 34 34

gidiş
pendikten 08.15 feribotu ile geçiyoruz hasan trenle bizi yakalıyor yalova üzerinden sudüşene uzanıyoruz akşama yine feribotla pendiğe dönüyoruz hasan dostumu yenikapı feribotu ile uğurluyoruz biz 19.00 pendik feribotunu yakalıyoruz kaşif ve evren saat 07.00 de bostancı adalar iskelesinde buluşmaca geç kalmayın lo
serhad dostum gelirken farklı bir güzergahtan gelecek onunla yalovada buluşuyoruz
darub
kontenjan 10 kişiliktir

katılım listesi
1-robocop serhad arka takım kaptanı
2-cengiz
3-hasan
4-kaşif
5-porter 34 34

gidiş
darub
kontenjan 10 kişiliktir

Yahu Kudret hocam ben hayatımdaki tüm sıfatlardan, etiketlerden
sıyrılıp pirüpak bisiklete binmeye çalışıyorum sen bana barkod
yapıştırıyorsun. :)
Sen sert rüzgara karşı aeorodinamik nokta pozisyonunu alıp
uçtuğun zamanlarda takımın geri kalanı hep kaptan zaten.
Biz arkalarda pedalları aheste çektiğimiz için
kendimizi normalizasyon ve standardizasyon dışında tutuyoruz
o nedenle akredite olmamamız ne mümkün. :p :p :D

@kudu

@serhad k

ben anlamaz:D :D :D :D :D
yaşasın arka takım kaptanımız serhad hoca heeeeeeeeeeeeeeeyt be
takıma bak bu takıma nazar değmez hepimiz efsunluyuz artık:D :D

slm kudret abi msj kutun dolu olduğu için foruma yazdım
Serhad abi ile çene dağı turu planlıyorsunuz galiba
Serhad abi 5 temmuz dan sonraya olur diyor. [ Eski ankara-izmit yolu üzerinden bir tur yapmayı düşünüyordum ] Hafta içi müsaitseniz bu turu düşünür müsünüz? temmuz 1,2,3,4 bana uyar 5 temmuz da jübile düşünüyorummmm. Sağlıcakla kalın

@calbiyik03

dostum şimdi hafta içi işi olmıyan arkadaşlarımızdan sana katılanlar olabilir evet çene dağı olacak 12 tenmuz pazara yaparız 5 tenmuzdan sonra topiği açarım trafik yok olayda bu zati yalnız sen yoksun bu üzücü dostum

(link)

arkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü genel sekterle görüşme yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika olmaz

Geri