Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

Bu arada 21 haziran'da ne yapıyoruz.? Nereye gidiyoruz? neyle gidiyoruz? Ne yiyoruz?Ben derim trenle gidelim Bir de olaylara tren gözüyle bakalım. Hatta Kartepe 'yi bile keşfetmeye trenle başlayalım derim ben. Daha iyi olur enerjimizi rampalara sakalarız.. Bu arada maşukiye'den geçecekmiyiz. Ben orasını çok görmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
@Kaşif

caydım evet sadece yarı belime kadar girdim o da yetti zati bütün yorgunluğum gitti oh be
not
21 haziran 08.35 de doğu ekspresine biniyoruz haydarpaşadan ve arifiyede iniyoruz ve ordan pamukovaya doğru 35 km gidiyoruz sonra sarp vadisini fethedeceğiz -cenneti
artı 5tenmuz kartepe trenle olacak artı maşukiyeden geçeceğiz bisikletle

Super super Gene şey her zamanki gibi güzel olacak. Roma'lı doslarımla bu gidişle keşfedilmeyecek yer kalmayacak.

@Kaşif

21haziran pazar günü pamukovaya giderken de maşukiyeden trenle geçeceğiz.arfiyede inceğiz oradan pamukovaya 35 km topuklayacağız.
geyve boğazının teperlerine çıkacağız.
kızılderililerin ruhları çağırıyomuş teperleden bizleri:D:D

abi tren biletlerimiz çarşamba günü fln alalım derim doğu expressinde yer az kaldı.tatil dolayısıyla insanlar köyüne bağına bahçesine gidiyor
bu nedenle yer bulabilmemiz açısından haftaiçi almamız lehimize olacaktır

(link)
şu siteden tcdd danışma ekranları bölümüne tıklayarak tarihi ve doğru expresini seçerek iniş yerimizi arfiye olarak işaretle trende yer durumunu öğrenebilirsin

Güzel, Kızılderililer ve Romalı dostlar hepberaber büyük bir fikir alışverinde bulunuruz. Diğer fethedilecek yerlere bakarız ve ortak bir anlaşma imzalarız.

@cagan0403

ben yarın alayım hemencecik sizde alın hemü
serhad baba amma kötü çıkmışız be yahu 70 lik apaçi şefi
apaçileri sinirlendirmeyelim neme lazım akşam hepimizi kazana atarlar valla billah

Kartepe'ye yada Pamukova'ya giderken bisikletle Maşukiye'den geçme şansımız olacakmı? yoksa orası ayrı bir tur konusumu?

• Beğen
Romalu dostum Kudu Yarın ne zaman gidceksin Bilet almaya. Hepberaber alamazsak ayrı yerlerde olmazmıyız? Gerçi ayrı olsa bile restorana geçeriz diyorsunuz değilmi?

@Kaşif

pamukova başka yer maşukiye başka yalnız kartepeye giderken arifiyede ineceğiz maşukiyeye bisikletle gideceğiz maşukiyeden kartepeye çıkacağiz
not
restoranda oturacağız koltuklarımızda değil

abi bencede yaww biran önce şu biletlerimizii alalım yoksa otobüsle gitmek zorunda kalacağız adapazarına

@cagan0403

panik atak hiper tansiyon cagan ben yarın bileti alacam sende al kaşifte alsın serhad alsın bu arada kaşif hasanı haberdar et oda alsın derim

@kudu

abi baktıysa siteye hak vermiş olmaısın bana 30 koltuk var yok numaralıda
valla ben otobüslede giderim ama siz treni seviyosunuz diye dedim

14 haziran erikli şelalesi turumuza katılan pedalşörlerin ayaklarına sağlık çok güzel geçti turumuz Kudret abi 5 temmuzda kartepeye trenle gitmemiz bence çok uygun ben cumartesi günü dahil 19.00 da işten çıkıyorum zaten geceler kısa üç dört saat gece uykusuyla kartepe çekilmez 21 haziran pamukova için biletlerimizi önceden alalım sonra rayların üzerinde bisiklet sürmeyelim bu arada uzun tura çıkacak arkadaşlara tavsiyem sırt çantasız tura çıkmayın yoksa yine yük vagonu olabilirim.Kudret abi ne dersin kavunları ben taşımayım kartepede

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

kavunları ben taşıyacağım vallah billah sözdür
kamyonlar bundan sonra kavun taşımayacak darubun pedalşörleri taşıyacak

Geri