vlkncm
Üye
- Tepki
- 15
Dün Tandem bisikletten Dahon vybe C7A aldım fakat 2014 olması gereken bisikletim 2013 model çıktı yazı ve özellikle vites farklılığından dolayı değiştirmeye karar verdim bütün özellikleri aynı olsaydı sanırım öyle bir niyetim olmaz dı ve umarım bir sorun çıkarmazlar.
Bisiklette ilgili hiç bir bilgi bulamadım burda sanırım forum da ilk vybe alan kişi benim oda yanlış oldu
neyse kısaca bisikletin çok seri bir şekilde hızlandığını söyleyebilirim düz yokda mükemel derece sağlam bir dengesi var fakat ufacık bir çıkıntıya yada bozuk yola denk geldiğinizde çok sarsıyor, benim ilk günüm ve kondisyonum şuan berbat olduğu için yokuş kısmında çok test etme şansım olmadı ama evin önündeki hafif yokuşu rahat bir şekilde 1. vitesde çıktım sanırım kondisyonumu biraz daha yukarılara çektiğimde daha iyi bir şekilde yorulmadan çıkabileceğimi düşünüyorum bisikletin katlaması ilk başta biraz zor geliyor gibi ama eminim 10 seferden sonra gözüm kapalı yapılaibilicek kadar basit
biririne kenetlenen bir sistem olması çok güzel eco 7 de mıknatıs vardı ve açıkçası pek tatmin etmemişti bisikleti katladıktan sonra seleyi yukarı doğru çekip bisikleti ileri doğru sürmede hiç bir porblem yok sadece geriye gitmiyor oda vitesle alakalı birşey.Uzun yolculuklara sele biraz can yakıcak gibi ama sanırım benim boyum ve kilomla alakalı olabilir daha büyük bir sele ile değiştirebilirim.Vites geçişleri mükemmel schimano (2013) var üstünde ama ben Dahon un kendi ürettiği Naos 7 yi almak istiyorum.Sonuçda 2014 fiyatına 2013 almış bulunuyorum.
Resim koymak isterdim ama şuan doğru bisiklete sahip olmadığım için yarından sonra koymayı düşünüyorum alıcak olan arkadaşlara tavsiyem sağlam ve şık görüntüsüyle uzun yıllar beni idare edicek gibi duruyor ve daha şimdiden mahalledeki herkesin dikkatini çekmiş durumda
Bisiklette ilgili hiç bir bilgi bulamadım burda sanırım forum da ilk vybe alan kişi benim oda yanlış oldu
Resim koymak isterdim ama şuan doğru bisiklete sahip olmadığım için yarından sonra koymayı düşünüyorum alıcak olan arkadaşlara tavsiyem sağlam ve şık görüntüsüyle uzun yıllar beni idare edicek gibi duruyor ve daha şimdiden mahalledeki herkesin dikkatini çekmiş durumda