Scudo Sports

Dahon toplu alım

arkadaşlardan aynı fiyattan hala alabilme imkanımız var mı?
hangi bayiden aldınız? kargoyla bulunduğumuz şehire gönderirler mi?

Scudo
benim bisikletimde katlarken kırmızı noktayı bir iki santim kadar yukarı çıkarıp katlıyorum. yuvarlak mıknatıslar birbirine yapışınca ideal katlanma oluyor.

Dahon almak isteyen arkadaşlar bence burada tekrar organize olup belli bir sayıyı yakalasınlar. Daha sonra tahminim belli bir sayıyı yakaladıktan sonra size güzellik yapmayacak bayi olmaz. Kim bir anda 5-6 tane Dahon satmayı düşünmez ki. :))

forumu okudukça bende almaya karar verdım,
+1 benıde yazın :)))

Bisiklette hız yapmak istenirse gidon yüksekliği önemli olur. gidon yüksekliği sabit ise bu sefer de sele yüksekliği önem kazanır. 26 jant dağ bisikletlerinde sele ile gidon aynı seviyededir. Ama bu bisikletler katlanır bisikletlerden farklı olduğunu unutmayalım.
Dağ bisikletlerinde sele ile gidon arasındaki mesafe fazla olduğundan gidona yetişebilmek için bisiklet üzerinde eğilmiş olarak dururuz. (Dağ bisikletlerinde belin dik olduğu sürüş biçimi yoktur. 2 elin bırakıldığı durum hariç). Bu şekilde gidona doğru eğik duruşumuz gidon kontrolünü daha doğrusu hakimiyetini kolaylaştırır. Çünkü vücut ağırlığımızın bir kısmı gidona biniyor ve gidon otomatik olarak bu ağırlık altında kontrole girmiş oluyor.
Katlanır bisikletlerde sele ile gidon arasındaki mesafe fazla olmadığından belimiz dik pozisyonda iken bile gidona yetişebiliyoruz. Bunun sonucunda gidona çok fazla bir vücut ağrılığı binmez ve gidon otomatik olarak (yukarıda bahsedilen) kontrol altında değildir.
Katlanır bisiklette hız yapmak daha doğrusu katlanır bisikletin max hızında ilerlemek istenirse belimiz biraz eğik olacak şekilde gidon yüksekliği ayarlanmalı diye düşünüyorum.

İyi pedallar.. :)

Arkadaşlar mağza sahibinin isteği üzerine nereden aldığımızı söyleyemiyoruz. Dahon alacak arkadaşlar forumda organize olup bayilere fiyat sorabilirler. Biz nakit 1300 TL+ zil aksesuarı şeklinde aldık.

kredi kartı taksit vs yapıyorlarmı?
yoksa nakıt fıyatımı bu?

Hayirli olsun.2014 D8 bunlar sanirim.Onundeki kocaman far mi tek farki acaba 2013 ten.Ben de 2013 D8 aldim ne fark var diye merak etmiyor degilim.

Önündeki far değil. Reflektör. Flash patlayınca far gibi durmuş resimde.

Evet 2. Toplu alım için kimler var şimdi ben kendimi listeye yazıyorum.

ben de varım... ancak ankaraya kargoyla gönderirlermi...
erol yusuf hadi bu işin öncüsü ol :)

Arkadaşlar ben pompa ile sıkıntı yaşadım. Ama tamamen benden kaynaklanan bir durum. Pompayı fazla çekmişim, içeri sokamadım. Pompayı çekerken fazla zorlamayın. Geri yerine oturtması zor oluyor. Halloldu neyse ki.

arkadaşlar ben bekleyemedim.... hatta uyuyamadım (saat 6:30)... internetten bisikletimin ödemesini yaptım.. öğlen gibi almaya gidecem... :)

İlk defa böyle toplu bir girişimin olumlu sonuçlandığını görüyorum. Sizi tebrik ederim. Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: kana
@NECATİ DURU

Tebrikler. Çok hızlısınız. :alkis: Hangi modeli aldınız?

arkadaşlar bende almak istiyordum ama sizin ekibe yetişemedim 2 adet almak istiyorum ve peşim para, yeniden alım olursa benide yazarsanız sevinirim

2 tane aliyorsun biraz pazarlikla ayni fiyata alabilirsin bence :)

son zamanlarda fiyat alan var mı?
ben bir kaç web sitesinde 1350-1400 arası fiyatlar görüyorum
bende bir adet alacagım

@alper okumuş

Bence 1300 tl den aşağı çeken bir yer bulunmaz. O da arkadaşların yaptığı gibi birkaç kişi birleşip aynı yerden alırsak belki.
Ben de hangi modeli alacağıma karar veremedim bir türlü :( Haftalardır araştırıyorum.

Renk ve fiyat açısından Eco (malesef Tern' deki yeşil, turuncu gibi renk seçenekleri hiç yok Dahon' da :()
Fiyat ve kalite, aksesuar açısından Vitesse
İkisinin arasında kalan Vybe

Geri