Scudo Sports

Dahon toplu alım

Arkadaslar Cuma aksamina kadar herkes rengini belli etsin, gerekirse bayilerle tekrar konusulur.

Scudo
kana attı 5 oldu;

Alacaklar :
hardal
denzi
zafer zafer
Ömer Dilek
kana

Şu an 5 kişi. Sayı git gide artıyor. Biraz daha bekleyelim. Peşin fiyatına kredi kartına 5 taksitte yapabiliyorlar. Belirli bir indirim yaptırıp taksitlendirebiliriz. Peşin parası olmayan arkadaşlar taksitle de düşünebilir.

Direkt distbiritör Aslı bisikleti arayıp fiyat istesek daha mı iyi olur acaba?

Ben varım. Diğer arkadaşım yan çizdi.
KK'na taksitte fiyat degismiyor mu? Tek çekim, peşin anlamına geliyor değil mi? Yoksa yanımda nakit götürmeyi düşünmüyorum.

Alacaklar :
hardal
denzi
zafer zafer
Ömer Dilek
kana
Selcuk Demiray

buyuk olasilik pesin anlamina geliyor :)

@hardal

Ben geçen hafta biraz acele edip Aslı Bisiklet'ten aldım. İyi bir indirim yapıyorlar. İsterseniz sizler için öğleden sonra arayıp fiyat teklifi alabilirim.

Hardal aramisti sanirim %5 ten fazla indirim yapamiyorlarmis,

Peşin ödemeyle kredi kartıyla peşin ödeme arasında fark olmaz. Almak isteyenler taksitli mi, peşin mi almak istediklerini yazarlarsa durum daha net olur sanırım.
Ben kredi kartıyla peşin ödeme yaparak alacağım.

@kana

bankalar belli bir komisyon almiyorlar mi

@denzi

Komisyon almamaları lazım. Ben İstanbul Bisiklet'e sormuştum, peşin ödemeyle, kredi kartı peşin ödeme arasında fark olmadığını söylemişlerdi.

Ayrıca kredi kartıyla peşin aldığınız zaman bankadan o ödemeyi belli bir ücret karşılığında taksite bölmesini isteyebiliyorsunuz.
Misal İş Bankası %2 ilave ücret alarak ödemeyi 3taksite bölüyor.

anladim, başiktaştaki yeri aradıgımda ozellikle cash mi diye sormustu nys yarin netlesir :)

Aslı bisikleti aradım, ellerinde Dahon yokmuş. Hepsi bayilerde. Mayıs ayında gelecekmiş taa. Biz bayilerden birinden alacağız. Umarım hepimize yetecek kadar bir bayide Dahon vardır :)

Bu arada ben merkezi yerlerdeki bayileri arayıp ne kadara bırakıyorsunuz diye soruyorum :)

Son durum

hardal (nakit)
denzi (nakit)
zafer zafer
Ömer Dilek
kana
Selcuk Demiray

diğer arkadaşlarda ödeme yöntemlerinin bilgisini verirlerse ona göre hareket ederiz.

hardal (nakit)
denzi (nakit)
zafer zafer (nakit)
Ömer Dilek
kana
Selcuk Demiray

hardal (nakit)
denzi (nakit)
zafer zafer (nakit)
Ömer Dilek
kana (kredi kartı tek çekim)
Selcuk Demiray

hardal (nakit)
denzi (nakit)
zafer zafer (nakit)
Ömer Dilek (nakit)
Selcuk Demiray

hardal (nakit)
denzi (nakit)
zafer zafer (nakit)
Ömer Dilek (nakit)
Selcuk Demiray (kredi kartı tek çekim)

iki farklı bayiye telefon bıraktım, bana geri dönecekler. 1250'ye bıraksalar güzel olur.

http://cs620822.vk.me/v620822738/7ab/htmZ2aL_AoM.jpg

Oh ne guzel bir konu..2 hafta oldu kullaniyorum.Resim atayim da hemen alin isterim,toplu d8 turu yapariz. :)

Bence bu kadar adam toplanip asli bisikletten direk varsa istenip cok daha indirimli alinabilir heralde diye dusunuyorum.

Geri