Scudo Sports

Dahon Mu D8 Schwalbe dış lastik sorunu!

Tam üstüne bastınız. Ben zaten 27.5x2.10 lastikte uyguluyorum. Ancak dediğim gibi kullanmadığım eski lastikleri kesip düz bir lastik haline getirdim(çemberi açtım yani). Bunu da dış lastiğin içine güzelce yerleştirdim(yapıştırmayı düşündüm ama gerek duymadım). Zaten bir iç lastiğin kesiti oldukça kalın oluyor(2 duvar) bu da beni tüm patlaklardan uzak tuttu.

O zamana ait fotoğraflar ile anlatımımı anlaşılır hale getireyim.(2. Fotoğrafta iç lastiği iç kısmının fotoğrafını çekmek için açtım öyle lastiğe yerleştirirken yine kapattım öyle yerleştirdim.)
248892 dosyayı görüntüle
248893 dosyayı görüntüle248894 dosyayı görüntüle
Hocam ne kadar teşekkür etsem az kalır, gerçekten çok teşekkürler..🙏

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
Scudo
Tam ortaya yerlestirmeye dikkat et lastigin balansi bozulmasin

Tamam hocam. 👍👍
İç lastiği yerleştirince dış lastiğe 10 15 cm civarı açıkta kalacak yani iç lastik kısa gelecek. Oraya da çözüm olarak ben yine farklı bir iç lastikten parça kesip koydum. Sen yaparken yine göreceksin ama ben yine de söyleyeyim dedim. Belli olmaz o boşluktan patlar bizim lastikler bu şans bizde oldukça :snzdglsn:

Ayrıca rica ederim. Yardımcı olabildiğime de sevindim.

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
merhaba bisiklet sever dostlar.dahom mu d8 bisikletim var lastik sorunu yaşıyorum.ne yapmamı önerirsiniz acaba hangi lastiği almalıyım.bisiklet bende 2016 yılında beri var daha öncede lastik sorunu yaşadım.schbwable 20 x160 lastiği jantı çizerkte olsa bir kaç kez taktım ama şimdi bilemedi ne yapmalıyım teşekkürler.

Satmak dışında başka ne gibi çözümler olabilir.acaba diğer aynı sorunu yaşayanlar neler yaptı.

Satmak dışında başka ne gibi çözümler olabilir.acaba diğer aynı sorunu yaşayanlar neler yaptı.
451 kodlu lastikleri alacaksın. Standart 20 inç 406 dır ve onlar uymaz. Senin alacağın lastikte 451 ibaresini mutlak suretle kontrol etmen lazım. Yabancı sitelerden alışveriş yapabilirsin. Gümrük vergini öder kullanırsın. Burada arkadaşlar hangi sitelerden alışveriş yapiyorlar bu sitede bir araştır. Dolandırılma. Iç lastik boyutuda aynı olsun. Sehir lastiklerinde kalinlik 1,5 - 1,9 arası olur. Onada dikkat et. Turkiyeden alayim deme, doru durust konuyu bilen yok. Magdur olursun

Geri