Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

(link)

İşe gidip gelmek için almayı düşünüyorum değerlendirme alabilir miyim? (Yaşadığım yerde yollar parke döşeli çok düzgün sayılmaz)

• Beğen
Tepkiler: 7raul
Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Haftaya 26" mtb bisiklet alacağım. Bu yüzden almadan odamı ona göre düzenlemek istiyorum. M kadro boyunda mtb bisikleti olan bir arkadaş ön tekerin önünden, arka tekerin arka tarafına kadar olan uzunluğun ne kadar olduğunu söyleyebilirse çok sevinirim.

Carraro Daytona 2724 nasıldır acaba internette 1904 TL fiyatı var bu fiyata değer mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu yılın modeliyse normal. F/p diye aldım ben de. 2018 modellerinde tourney set, Hd315 fren var, kadro aynı. Bu yıl altus set koymuşlar, freni Hd200e düşürmüşler.

Dişli sayısı tırmanışlı turlara katılma planı varsa yetmeyebilir. Vites geçişleri mükemmel diyemem. Ayarını tuttutmak biraz zor sanırım. Tek dişli artırmak istediğinde tepki vermediği oluyor. Bu fiyat bandındakilerin donanımı hemen hemem aynı. Kadro yapısı güzel ben sevdim. Frenler de bence iyi. Bisiklet geliştirmeye de müsait.

Ama denemeden almayın.

Arkadaşlar 3000 4000 arası bütçem var dağ bisikleti almayı düşünüyorum donanımı en güzel olanı tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün üye oldum. Selamlar herkese.
Dağ bisikleti almayı planlıyorum. Kross nasıldır ?
Kross Hexagon 5.0 baktım. 2.300 tl. Shimano Tourney vites seti var. 29". Birde 2.el az kullanılmış olarak Kross Level 4.0 var, 2.500 tl. Shimano Deore vites seti var. 29". Aradaki diğer fark, maşa level 4.0 da otomatik kilit.
Sizce hangisi ? Deore vites ile tourney vites farkı nedir? Fiyat farkına değer mi?
Yada bu bütçede başka tavsiyeniz var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar carraro speed 260 alma arefesindeyim ama son olarak size sormak istedim. 1000 tl gibi bir rakama alcam.nasıldır değermi aldığıma sizce. Şimdiden teşekkür ederim.

@Mustafa Zeybek Whistle miwok 1730 un kadrosu 6061 aliminyüm mü yoksa daha farklı mı biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhabalar foruma yeni katıldım, şuan Salcano ng650 kullanıyorum (ekte) daha profesyonel bir şey almak istiyorum bu bisiklet malum , 2500 tl bütçem var 0 en iyi hangi biiskleti alabilirim dağ ve patikalara girmeyi seviyorum bu yüzden dağ bisikleti istiyorum sürekli sorun çıkarmayacak kalitede bi bisiklet almak istiyorum eğer bu bütçeye böyle bulamazsın diyorsanız 2. El de düşünebilirim. 2. El önerecekseniz alırken dikkat etmem gereken şeyleri de yazarsanız çok memnun olurum . İyi forumlar :)

Dosyalar

• 0BD7F895-A050-4674-9AA6-E8180FB139AB.png
    0BD7F895-A050-4674-9AA6-E8180FB139AB.png
    254,9 KB · Okunma: 21
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım yardımınıza ihtiyacım var
Boy 180 kilo 120
Bütçe 1600 TL
Hangi marka model kaç vites bisiklet önerirsiniz
Birde Ankarada güvenilir bilindik satıcılar kimlerdir
Şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@7raul
Merhaba hemşehrim.
Bende bisiklet alacağım araştırdım uzun süre, ama 1.000 tl fiyatlı iyi bi bisiklet alamazsın. En az 1.750 tl bütçe ayırman lazım giriş segment için.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Merhaba resimdeki bisikletim istifasını verdi emekliye ayrıldı. MTB alacağım bütçem 1200 çok istersem 1400e çıkartırım.
Rockrider 520
Mosso wildfire, hangisini almalıyım? Bir de mosso legarde 1821 var şehir bisikleti aklımı çeldi hafif olması şehir içinde rahat ettirir ama ben biraz sert kullanıyorum arada araziye de çıkıyorum sizce ne almalıyım?

Son düzenleme:
İyi günler ben daha yeniyim ve bisiklet konusunda açıkça zamanında sürmek dışında bir tecrübem yok ama bende bir bisiklet almayı düşünüyorum şu an sanırım 1 500 2000 civarı siz ne önerirsiniz

Bianchi AFX 8029 modelini önerir misiniz ?

(link)

Merida Big Seven 100,sıfır 3350 ₺ fiyat aldım.Yol bisikletinin yanına bir mtb almayı düşünüyorum.Buna alternatif olarak B`Twin Rockrider 540’ı düşünüyorum.Yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Biri el atsın yardım edin ben anlamıyorum mtbden.

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
@bilginfun
Ben meridanin big nine 300 ünü kullanmıştım. Kadrosu güzel. Big seven 100 2019 model ise alınabilir. Ayrıca 3000-3500 ₺ aralığında temiz daha üst mtb ler bulabilirsiniz. Havalı maşalı falan

• Beğen
Tepkiler: bilginfun
Bianchi AFX 8029 hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?

Geri