Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba. 1 haftadır dağ bisikleti araştırması yapıyorum.
Yaklaşık 3000 tl bütcem var.
boyum 1.90 kilom 110
Fiyatına göre performanslı ve uzun soluklu kullanabileceğim bir dağ bisikleti önerirseniz memnun olurum.

Şimdilik aklımda bu modeller var:

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bence (link)bisikleti alıp iyi bi lastik takarsanız işinizi çok rahat görür.

Ümit colorado mı yoksa salcano excel mi almalıyım? Çok sık kullanmıyorum.

Bianchi AFX 8029 aldım sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Beyler 2000-3000 tl arası hidrolik fren 27,5 jant bisiklet önerisi acilll

merhaba iyi günler diliyorum herkese.
şuan da 4 sene önce aldığım bianchi adrenaline 26 jant medium size bisiklet kullanıyorum oldukça giriş seviyesi bir bisiklet maşa kitleme özelliği bile yok ayrıca mekanik fren ile de aldığım ilk günden beridir frenlerinde sorun yaşıyorum zamanında da 400tllik bir fiyata almıştım.
şimdi hedef değiştirme zamanı kendime daha iyi profesyonel bir bisiklet arıyorum tercihim dağ bisikleti olacak bütçem ise 3.000bin tlye kadar açıktır düşündüğüm marka btwin rr540 modeli ancak sizlerin tavsiyesiyle daha da iyi bir şey almayı düşünebilirim xl beden istiyorum 29 jant veya 27.5 jant arasında bir fark var mıdır tavsiyelerinize uyacağım. şimdiden teşekkürler.

@UnderCoverOverTR
carraro daytona 2930 a da bak derim

@fthnl1903
tavsiye için teşekkürler bu 2930 modelini 2 ay önce bisikletçi de görmüştüm inceledim ve sordum açıkçası hoşuma da gitti diyebilirim siz kullandınız mı ya ya tecrübesi olan başka birileri var mıdır nasıl güzel bisiklet mi?

@UnderCoverOverTR Eğer 4200 Lira verebilirim dersen Sedona 870 2015 (link) .Bu paraya bulunabilecek en iyi makine olabilir.Makine 19 inç pedallı ağırlığı tahmini 12,8 kg.

@Sunshine
teşekkürlerimi sunuyorum tavsiye için eksik olmayın şu sedona çok üst düzey bir marka herhalde hakkında sık sık güzel şeyler duyuyorum insanlar birbirine mutlaka sedona tavsiyesi bulunuyor ancak fiyat olarak beni zorlayacak yine de tavsiyenize bu tarz ürünlere bakacağım iyi günler

@fthnl1903
sayın hocam tekrardan rahatsız ettiğim için özür dilerim bugün iş çıkışında carraro bisikletleri satan bayiiye uğradım ayaküstü modellere baktım 2930 değil de 2927 modelini inceledim biraz 27 vitesli olan modeli bence aralarında bir fark göremedim sadece 2930, 30 vitesli olarak gözüme ilişti ancak 2927 modeli 27 vites olarak tasarlanmış belirli bir fark yaratır mı sizce? ayrıca bunlar 29 jant olduğu için bedenleri büyük ölçüleri 45,48,53 olarak değişiyor sizce hangi ölçüyü almalıyım benim boyum 1.85 ve 48cm ya da 53cm bana daha iyi olacakmış gibi geliyor sizce nasıl bir seçim olmalıdır? şimdiden teşekkürler

@UnderCoverOverTR
selam dediğin gibi biri 27 biri 30 vites ama biri SHIMANO ALTUS M370 iken diğeri SHIMANO DEORE M610 ben deore olduğu için 2930 u tercih ettim. benim boyumda 1.80 cm 48 cmlik aldım gayet memnunum.

@fthnl1903
anladım parça kalitesi olarak yüksek tabi ki fiyat farkı da var ancak ben büyük ihtimal 2927 modelini alacak gibi duruyorum bir firma ile görüştüm benim için 53cm ölçüsü olanını fabrikadan getirteceklerini açıkladılar bir aksilik olmaz ise hafta sonu almaya gideceğim umarım pişman olmam eski kullandığım bianchiden daha iyi çıkacağını ona fark atacağını düşünüyorum umarım yanılmam teşekkürler tekrardan iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Sinan1984
Merhaba, daha önce (link) kullanan oldu mu? Ağırlığı ve geometrisi nasıl?

Merhabalar boyum 1.87 iç bacak 86 cm Carraro Big 2727 size 48 bisiklet almayı düşünmekteyim. Fiyat olarak 2750 civarı, merak ettiğim kadrosu ve bu bisiklet hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. Ayrıca bu fiyat aralığında alınabilecek bisiklet öneriniz var ise seve seve dinlerim. İyi forumlar.

199212
Sizce alınır mı ?

@alicangul29

Belli ki kimse kullanmamış. Araştırmama göre bisiklet 13.5 kg. Kısacası ağır.

@tyesilyurt
merhaba valla güzel abicim ben geçen hafta sonu carraro 2927 aldım beden ölçüsü bisikletin 53cm özel sipariş ile getirdim kadro olarak bayağı büyük ben den 3 cm daha uzunsun 48den yukarı beden ölçüsü var ise onu alman daha mantıklı olacaktır zira eğer alamazsan selenin boyunu bayağı bir uzatman gerekecek fiyat olarak ise ben nakit olarak 2450tl ödedim 29 jant ve 27 vites olmasına rağmen bir çok özellik bakımından kullanışlı ileri seviye bir bisiklet olduğunu düşünüyorum 2927nin daha uygun fiyatlara güzel bir bisiklet alacağını düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün ghost kato 4.9 2019 model dağ bisikletini inceledim çok hoşuma gitti biraz pazarlıkla 4800tl gibi bir fiyat ayarladık, bu bisikleti tavsiye eder misiniz?

@alicangul29
Mrb. Ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum. Kullanma şansınız oldu mu?

Özellikleri güzel görünüyor. Jant seti shimano, fsa tamamlayıcı set, sram 1x, rock shox... 13,5 kg bu setlere göre ağır kalmış. Kadrosu agır muhtemelen

Bir de bu bisikletin muadili sedona 950 var. Onu araştırma fırsatınız oldu mu?

Son düzenleme:
Geri