beko32tr
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- beko
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
MT500 jantların iç genişliği 24mm. 2.5 kalınlığında lastik, jantlarınızla uyumlu. Ancak bu kalınlıkta bir lastik kullanmak istiyorsanız, kadro ve maşanızın da uyumlu olması gerekir.Arkadaşlar MT500 jant setime lastik almak istiyorum da 29x2.5 kalınlığında lastik uyumlu olur mu acaba ? bazı arkadaşlar büyük gelir dedi ama tam bilgiye ulaşamadım. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Estağfurullah, 2920nin kadrosuna takılabilecek maksimum lastik boyutu hakkında maalesef kesin bir bilgim yok. Firma ile iletişime geçerseniz, yardımcı olabilirler.@Kadir İLBAY Hocam kullandığım bisiklet carraro 2920
Merhabalar,
167 boyunda tümüyle başlangıç sürücüsü kadın bir bisikletçiyim. Küçükken daha çok sürerdim ve iyi bir sürücüyüm aslında. Datça'nın bir köyünde yaşıyorum ve yollar hep ufak taşlardan, kötü asfalltan ve topraktan dolayı engebeli. Bianchi Wind adlı bir bisikletim var ve hiç memnun değilim, 10 dakika bile sürsem sarsıntıdani bütün gün kemiklerim sızlıyor. 2500 gibi bir bütçe ile hangi bisikletleri önerirsiniz? Biraz da tepelik bir yapısı var buranın, her yokuşta bisikleti elimde çıkarmak istemiyorum. Gün içerisinde, markete gitmek veya yakın koylara ulaşmak için kullanacağım, ve maksimum durmadan 1-2 saat giderim.(kondisyonum açısından) Sezon olarak, tüm yıl sürebilirim hava şartları uygun.
Şimdiden teşekkürler,
O jant kırılırsa tamiri olmaz çöp olur. Her kırıldığında yeni jant alıcaksanız işiniz yaş. Kızılay dağıtmıyor bu jantları. Ama telli jantlı bir şey alırsanız kırıldığında rahatlıkla tamir edersiniz. En azından tamir edilebilir yani illa sizin tamir etmenize de gerek yokMerhabalar ben de bisiklet almaya karar verdim ve iki bisiklet arasında kaldım. bunlardan birincisi ümit 2656 accrue 2d diğeri kronxc300.
accrue kemik jant çok hoşuma gitti fiyat olarak 2400 lira. yorum ve şikayetleri okuduğum kadarıyla mekanik diskte fren sorunları zaman zaman yaşanabiliyormuş. jant kırılmasıyla ilgili pek bi şikayet göremedim. diyelim jantta kırılma oldu ve servis yok civarımızda. bunu kendimiz sipariş edip değimini yapabilir miyiz?
xc300 ise tavsiye üzerine arattım 2300-2400 lira asında fiyatı var. benim gözümde iki bisiklette kullanışlı ama sırf kemik jant hatrına ümit kullanmak istiyorum.
bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.
not: boy 178cm. 18inç kadro boyu uygundur diye düşünüyorum.
şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, foruma yeni katildim. Dagcilikla ugrasiyorum epeydir, isin icine bisiklet de katmak istedim. 155 boyunda ufak tefek bir kadin kullaniciyim, uzun suredir bisiklet kullaniyorum ama hic spor olarak yapmadim, daha ziyade etrafta dolasmak icin kullaniyorum. 5000 TL'ye kadar dag bisikleti bakiyorum. Carraro 711 dusundum ama emin degilim. Yardim edebilirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Merhaba Ayberk (carraro stokta kalmamış biraz da pahalı geldi) ve okuyan herkes,Merhaba. Fikrimce, giriş seviyesi de olsa bir dağ bisikletinde bazı kritik parçalar olmalı. Kilitlenebilir bir amortisör, düzgün çalışan bir fren sistemi, 24 veya daha fazla vites, çift katlı bir jant takımı aklıma gelenler. Ancak bunlar için 2500 TL yeterli gelmeyecektir. İkinci el alma şansınız yoksa bütçenizi bir miktar artırmanızı tavsiye ederim. 15-16 inç bir kadro boyuna sahip olursa da rahat edersiniz. Örnek vermem gerekirse;
Bu Carraro üstte yazdığım kriterleri karşılıyor. Kilitli amortisörü, Shimano hidrolik disk freni, Shimano 24 vites sistemi, göbekleri Shimano olan çift katlı jant takımı var. Dişli oranları yokuş çıkmaya elverişli. Hatta lastikleri de Schwalbe'ymiş. Fiyatına göre (Havale ile 2876 TL) iyi bir donanım şu ekonomide. Kadro boyu da uygun. Değerlendirebilirsiniz.
Kadro boyu uyar ise ve ikinci el düşünürsenizMerhaba Ayberk (carraro stokta kalmamış biraz da pahalı geldi) ve okuyan herkes,
Şu bisiklet nasıldır sizce? (link veremedim bir türlü)
KADIN DAĞ BİSİKLETİ - 27,5" - BEYAZ / PEMBE - ST100 ROCKRIDER
İhtiyaçlarım: Datça'nın bir koyunda yaşıyorum ve yollar hep ufak taşlardan, kötü asfalltan ve topraktan dolayı engebeli. Bianchi Wind adlı bir bisikletim var ve hiç memnun değilim, 10 dakika bile sürsem sarsıntıdani bütün gün kemiklerim sızlıyor. max.2500 gibi bir bütçe ile hangi bisikletleri önerirsiniz? Biraz da tepelik bir yapısı var buranın, her yokuşta bisikleti elimde çıkarmak istemiyorum. Gün içerisinde, markete gitmek veya yakın koylara ulaşmak için kullanacağım, ve maksimum durmadan 1-2 saat giderim.(kondisyonum açısından) Sezon olarak, tüm yıl sürebilirim hava şartları uygun.(kar, yağmur çamur yok)
Aynı fiyat bandındaki Carraro'nun modellerini incelemenizi öneririm. Kullanılan grupset ve maşa çok daha iyi. Ben sizin yerinizde olsam markaya para vereceğime grupset ve maşaya para verirdim. Zaten forumda Giant'ın müşteri memnuniyeti hakkında yaşanılan olumsuzluklara örnek çok. Eğer garanti olayından dolayı Giant düşünüyorsanız diye söyledim.Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce mosso blackedition 27,5 dağ bisikleti almıştım. Özellikle dağlık arazide kullanırken çok keyif aldım. O yüzden dağ bisikleti tercihimin doğru olduğunu anladım. 1-2 yıla kadar premium sayılabilecek marka alırım diye plan yapıyordum. Ancak fiyatların bu şekilde anlamsız artması beni rahatsız etti. O yüzden hem mosso blackedition hem de evde hiç kullanmadığım btwin katlanır bisikleti satıp üzerine biraz koyup sıfır Gaint Talon 1 alsam mı diye planlar yapmaya başladım. Bu konudaki fikirleriniz nedir?
Bende şu dk dan sonra yol bisikletine biniyorum demeyeyim bariDikkatini çekerim abi : "Rahatça"