Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Hocam salcano ng 650 bakın. Ng 650'de saģlam bisiklet fiyatıda 3000 TL. Hem salcanoda parça sıkıntısıda olmaz.
Hocam NG650'nin sorunları varmış sanırım.

"Birkaç arkadaşım aynı modele sahip, dişli ve vites sisteminin kilitlenmesi/bozulmasından şikayetçiler. NG750 eski bisikletimdi ben de arka vites sistemini değiştirmek zorunda kaldım bundan dolayı yeni bir bisiklet arıyorum."

Bir arkadaşın bana söyledikleri.

Scudo
Hocam biancgi sitesinden rcx ve aspid modellerine göz atın. Bianchi zaten çok güçlü bir bisiklet. Alternatifleri ise
-sedona
-mosso wildrife
-carrraro 610 modeline bir göz atın

Merhaba ,

4000 TL ye kadar mtb bisiklet önerileriniz nedir ?
Aklımda sedona 840 var. Doğru bir seçim olur mu ?

• Muhteşem
Tepkiler: necmeddin
Merhaba ,

4000 TL ye kadar mtb bisiklet önerileriniz nedir ?
Aklımda sedona 840 var. Doğru bir seçim olur mu ?
4000 TL'ye alacağın en iyi bisiklet 29 jant istediğini varsayarak Carraro Big 2918 olur. (Hem maşası yaylı hemde kadrosu gayet iyi) ikinci sırada ise daytone 930 gelir. Şahsen ben 2718 kullanmış biri olarak 2918 alır geçerdim. İlerde vites setini ve jantları değiştirirdim gayet iyi olurdu

İlerde vites setini ve jantları değiştirirdim gayet iyi olurdu
Bence 930 modelini alıp maşa değişimi yapmak daha mantıklı. Maliyet daha az olacaktır. 2918 modeline m6000 grup set+jant seti alınca zaten toplam maliyet daha üst seviye olan big-2912 modelini buluyor. 2918 de olan Sr suntour xcm Maşayı 550tlye alıp 930 a takmak, şahsen daha mantıklı ve ucuz. Deneme şansım oldu. Maşa değişimi yapılan 730 ve 930 modelleri oldukça keyifli.

Bence 930 modelini alıp maşa değişimi yapmak daha mantıklı. Maliyet daha az olacaktır. 2918 modeline m6000 grup set+jant seti alınca zaten toplam maliyet daha üst seviye olan big-2912 modelini buluyor. 2918 de olan Sr suntour xcm Maşayı 550tlye alıp 930 a takmak, şahsen daha mantıklı ve ucuz. Deneme şansım oldu. Maşa değişimi yapılan 730 ve 930 modelleri oldukça keyifli.
Bende eski bisikleyimde maşa değişimi yapmıştım. Gerçekten iyi yapılırsa orjinalden farkı kalmıyor

Arkadaşlar merhaba yol bisikleti alacaktım ancak karar değiştirdim 3000 TL bütçe ile dağ bisikleti almak istiyorum. İkinci el bulunduğum ilde yok o yüzden sıfır almak durumundayım. 180 boy 76 kiloyla fiyat performans ve beni üzmeyecek hangi bisikleti önerirsiniz? Şu ara bisiklet bulmak bayağı sıkıntı bu sebeple yakın zamanda stok bulabileceğim ürünlerden önerirseniz sevinirim

Selamün aleyküm 2018 model salcano imsonmia bilen kullanan var mı? 24 vites, kilitlenebilir maşa var. 1500 TL. Sizce alınır mı? Yoksa 1650 TL'ye rockrider 540 mı almalıyım?

• Beğen
Tepkiler: DogukanKyn
Arkadaşlar dağ bisikleti için spd ayakkabı önerisi olan var mı ? 1-2 gün içinde alacamda decantlona gittim bulamadım. Koskoca Antalyada Decathlonun hiçbir mağazasında stok yokmuş

iyi gunler dag bisikleti alamayi dusunuyorum letgo da bu bisikleti gordum alinir mi ? tavsiyeleriniz bekliyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2021-06-03-19-34-29-003_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2021-06-03-19-34-29-003_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    50 KB · Okunma: 59
  • Screenshot_2021-06-03-19-34-25-388_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2021-06-03-19-34-25-388_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    50,3 KB · Okunma: 62
  • Screenshot_2021-06-03-19-34-21-744_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2021-06-03-19-34-21-744_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    50,6 KB · Okunma: 56
iyi gunler dag bisikleti alamayi dusunuyorum letgo da bu bisikleti gordum alinir mi ? tavsiyeleriniz bekliyorum.
Hocam kaç model , üzerindeki ekipmanlar falan nasıl, orjinal ekipmanlar duruyor mu ? Bir sürü numara oluyor.
Sahibinden baktım 6000 lira 2020 model.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hesenoz
necmeddin

usta simdi aradim sordum full acera 2020 model diyor

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
necmeddin

usta simdi aradim sordum full acera 2020 model diyor
Bisiklet temiz duruyor. Bu fiyata alınır. Şimdi altus ve daha düşükleri bile bu fiyata vermiyorlar. İyice kontrol et ve al. E pazarlık sünnet tabi. :)
Esas rengine bayıldım.:koptum:

Bisiklet temiz duruyor. Bu fiyata alınır. Şimdi altus ve daha düşükleri bile bu fiyata vermiyorlar. İyice kontrol et ve al. E pazarlık sünnet tabi. :)
Esas rengine bayıldım.:koptum:

evet temiz gorunuyor
Yarin gidip bakamayi dusunuyorum fiyat iyi bu fiyata bulmak zor insallah dedigi gibidir
satis sozlesmesi yapsak mi aramizda sonucta ne olur olmaz.

evet temiz gorunuyor
Yarin gidip bakamayi dusunuyorum fiyat iyi bu fiyata bulmak zor insallah dedigi gibidir
satis sozlesmesi yapsak mi aramizda sonucta ne olur olmaz.
Hocam satış sözleşmesi veriyorsa al. Üç aşağı beş yukarı kişi kendini belli eder. Satıcı sağlamsa evrak çok da önemli değil. Yinede fatura falan varsa al tabi. Hırlı, hırsız yada arsız bir tipse bisiklet kendine ait değilse 1 kuruşa da alma. Ağlayan birinin malı gülene fayda vermez.
Hayırlısı olsun bakalım. :harika:

Geri