Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Peki hocam bana ne önerirsin 5000 tl yi gözden cikardim ben.@klmlsmry 26" tekerli almayın. Devri geçti onların artık. İleride satamazsınız bile. 1,80m üstüyseniz 29", değilseniz 27.5" bakın.
2015 olduğunu okuyunca 4 yıllık bisiklet diye düşündüm metal yorgunluğu olur vs gibisinden.boyum 1.70 bana uyar gibi geliyor gidip görmem gerek bisikletleri.donanım olarak giant daha iyi değil mi büyük fark var demişsiniz çok iyi anlamıyorum o yüzden sordum@semih_07 Bisiklet alırken kadro boyuna dikkat ediniz. İlandaki Giant 44 cm(S) olarak gözüküyor. Üretim yılına neden takıldınız ki, otomobil almıyorsunuz. Donanım olarak çok büyük farklar birbirleri arasında. Fiyat olarak fark var ama. Kadro boyu uygunsa Giant'ı tercih ederdim.
Bisikleti kullanma amacım balığa gidip gelmek ve kısa turlar yapmak kendi başıma.bazı yollar var gittiğimiz dağlık ve çok bozuk oluyor, çok çık gitmesemde o tarz yollardan yılda 20 30 kere gidiyoruz en azından balık mevsiminde.bisan mtx 7100 modeli var 4 5 kere binmiş ilanı gördüm şimdi, aradım sıfır gibi diyor satıcı.maddiyattan dolayı satıyormuş ama donanım olarak düşük 1000 lira fiyatı.onu da düşünüyorum aslında ama almışken biraz iyi birşey olsun istiyorum.kron salcano bu tarz bisikletlere baktım önce uygun olsun diye ama hep şikayet hep şikayet gözüm korktu o yüzden 2. El donanımı yüksek modellere bakmaya başladım gidip elden alabileceğim İzmir Aydın gibi yerlerden.@semih_07 Ne amaçla kullanacağınızı yazmamışsınız. Seçeneklerinizden Giant olan trekking, Whistle ise dağ bisikleti.
Evet diğer bisikletim sedona 740 16 kadro bana normal oluyor bazen küçük geldiğini de düşünüyorum ama boyu ideal.@semih_07 O Whistle büyük gelir size. İlanda 18-18.5" yazıyor. Benim boy da 1.70 ve bisikletim 17", gidon boğazını kısaltmak zorunda kaldım çünkü kadro biraz büyük geliyordu. 16" tam oluyor bana.
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Bilmediğim bir marka , yurt dışından getirebilir miyim acaba. Ayrıca burda garanti ve servisi nasıl olur? Ama dediğiniz gibi aslında hafif bir bisiklet bakıyorum bende.@gerçeksöz Önerdiğiniz bisikletler yaklaşık 15 kg. Bence 9 yaşında çocuk için hafif bir bisiklet gerekir. Ancak Türkiye'de bulmak zor. Wiggle'da şunu gördüm;
(link)
Alüminyum kadrolu, 8 vites Acera aktarıcılı ve 10.2 kilo. Sanırım 1600TL civarı bir maliyeti olur vergisi, kargosu derken. iki haftada elinizde olur.