bilalfidanboy
İstanbul
- Tepki
- 2.325
- İsim
- Bilal Fidanboy
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Valla ironi yaklaşımlı arkadaşları konu dışında bırakırsak hele hele ORTALAMA 45 _50_60 km/h avg ve DAHASI BİRDE BUNU MTB ile yapanlar siz boşu boşuna kendinizi forumda bir şey birşey ispatlamak için yıpratıyorsunuz,hatta siz yol bisikletine geçin ülkemizi eminim en sıkı kategorilerde başarılar ile temsil edersiniz..bu arada Mtb bile değil Yolların resitalcisi Sagan reisin ve rakiplerinin etap birincilikleri aldığı ortalamalarına bile rahmet okudunuz bilin istedim.....meğersem ne cevherler varmış ülkemizde ne diyeyim1000 wat gibi değerleri uzun süre koruyarak ve bazende mütevazilik yapıp minimum 600/700 watlarda sabit kalan,biraz daha abartalım hatta mesela 53×11 ile yada Mtb de eşdeğer aynakol+ruble dişli oranlar ile uzun süre 120 + kadans ile kullanıp finishte 40/45 ortalama tutturanlar ve üstelik bunu yapanların bizim forumda olan arkadaşlar önünüzde saygı ile eğiliyorum....
İroni yapanlar kendilerini biliyor,ben gereken mesajı aldığım kadar onların da beni anlayacağını umuyorum
İroni yapanlar kendilerini biliyor,ben gereken mesajı aldığım kadar onların da beni anlayacağını umuyorum