Bence asıl söz konusu olması gereken kaç km hızda sabit kalmak olmalı Schwalbe smart sam 2.10 kullanıyorum düz yolda 25-30 dayanabiliyorum bence mtb de fazlası zarar :mlk:
max'imum 79 yaptim (cok uzulmustum 80 olmadigi icin, bakmiyordum km saate) ama gereksiz bir sey, ortalamayi 27 civarina cek senin icin cok daha yararli
Düz yolda anlık hızım en fazla 44 km. 400 metre mesafede ortalama hızım 39km olarak görünüyor Veledromda. Bu değerin en iyi şekilde karşılaştırılabilmesi için Maltepe Veledrom'daki tur derecesi esas alınabilir. (link)
Rockrider 5.3 var. Pedalla 40'ı geçtiğimi hatırlamıyorum. Geçen sene bir kez yokuş aşağı 67 yapmıştım Seferihisar'da. Tabi bu dediklerim 26 x 2.0 lastikler. 1.5'larla denemedim hiç.
Yokuş aşağı 75.2 duzde çok nadYokuş aşağı 75.2 duzde çok nadir sikistirirsam 60 üzerine çıkarım ama 50 km rahat yaparım.rotada rampa yoksa ortaya hız 30 km varsa uzunluğa gore 23 ile 25 km arası . peugeot mtb. cst 1.4 dişsiz lastik 26 inç 12 kg isikistirirsam sa
yorumları okuyorum da, hemen gidip yol bisikletimi çöpe atacağım ve yarın sabah kuşluk vakti yola çıkıp ilk gördüğüm bisikletçi dükkanından bir mtb alacağım!