Scudo Sports

Dachau Nazi Toplama Kampı

@ertunga

abi siz başlattınız, bizde okyanusta ufak bir balık olarak kendi çapımızda paylaşım yapıyoruz :) Ama ne zamandır diyorum iyi ki bu forumla ve sizlerle karşılaşmışım.Yani bu kadar saygılı ve düzgün insanlardan her zaman bir şeyler öğrenebilirim.Muhabbetlerimizin çoğu bisiklet olsa bile aralarda geçen bir cümleden bile ben payımı alıyorum.

Scudo
@Cemali Avcı

aracı ribbentrop olabilir ya da göring çünki göring alman sermayesinin dev adamları ile ilişkili idi onların kanalı ile rotchild ve rockefeller ile görüşme yapılmış olabilir,bir belgesel filim seyrettim o filimde hitler hükümeti kuruyor orada hiç almanyanın dev sermayecilerine bakmıyor bile ama göring onlar ile ilgileniyor ..
hitlerin o zaman burada gerçekten fanatik bir yahudi düşmanı olduğu ortaya çıkar ama verdiğiniz bilgi o kadar önemliki onun neden öfke duyduğunu anlatıyor ,annesine tecavüz eden zengin yahudi ailenin delikanlısı işin püf noktası, belkide hitler bunu biliyor idi, bu gerçeğide belki annesi değil babası söyledi hitlere tabi ,öfke büyüdü , 6 milyona mal oldu ,,

@Kudret KurtcebeBizim bildiğimiz Rommel i makam arabasında bir müttefik uçağı tesadüfen vurdu ...Bence savaştaki en tutarlı ve zeki generaliydi Hitlerin İngilizlere kan kusturdu çöllerde...

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Hitlerin yanindaki yalaka takimi disindaki tum generaller basta Rommel olmak uzere hepsi birer dehadir.Askeri teknoloji acisidan bakarsak icad edilen sesten hizli V2 roketleri ve radara yakalanmayan Horten prototipleri su an usa de ki bir cok silah teknolojisinin temelidir.

@ertunga

evet, vuruldu yaralandı ölmedi, esas onu ss ler yani kendi adamları vurdu,,zati ss lere sıcak bakmıyor idi ,cephede ss tümenleri var idi bunlar gerçekten acımasız hareket etmişlerdir, ss koruma timi anlamında ,hitlerin özel ordusu, kin duyan acımasız insanlar...evet rommel adam gibi savaşırdı, ingiliz esirlere iyi davranmıştır ve hatta montinin, (ingiiliz kara kuvvetleri komutanı )kısaca öyle derlerdi onun takdirini almış idi.. ,,

@M.atay

evet atay v-1 lerin babası ve v-2 lerin babası von braun ,,
ingilizler onu abd den istediler ,abd yetkilileri vermedi, nedeni ingilizler kurşuna dizecekti , von braun 40.000 sivili öldürdü ama ingilizlerde epey alman şehrine hücum yaptılar, tabi ilk ateşi kim etti, hitler ,sivil halka bomba atılmayacak idi ,bu savaşta en şanslı şehir paris olmuştur ..

@Kudret Kurtcebe

nasıl öğrendiğini bilmiyorum. daha doğrusu hatırlamıyorum. bir türk araştırmacının kitabında okumuştum. hatta nefreti o derece büyükki, babaannesinin mezarının bulunduğu köyü (kasaba da olabilir net hatırlamıyorum) tanklarla yerle bir ediyor, bir tane bina bırakmıyor, hepsini yıkıyor. tabir-i caizse haritadan siliyor.

@Kudret KurtcebeMonti zaten benim okuduğum kadarıyla Rommele gizliden gizliye hayran müttefik generalinden beklenmeyecek bir şey....

@M.atayAynen zaten savaş sonrası söküp söküp amerikalılar ruslar ülkelerine götürdüler bu savaş silahlarını mühendisleriyle birlikte....Sonra zaten ver elini amerika ve rusyanın uzay maceraları....

Peki su acidan dusundunuzmu.Zayif ve hezeyanlarla dolu bu karakteri sozde yahudi dusmanligi yaptirarak ileriki vadede madagaskara goc ettirilmek uzere planlanan polonyo yahudilerine yonelik bu katliami nufuslu yahudiler yaptirmis olamazmi)) ve gitmekte istemidiler hakli olarak,asimilasyon yahudinin yahudiye boyle bir deli bozuk adami kullanarak yaptirdigi seytanin bile aklina gelmiyen bir oyundur.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@ertunga

tabi biliyorsunuzki orada petrol sahalarının savaşı vardı ,kimle ingiltere ve almanya arasında ,
dışardan kimin kazanacağına bakanda petrol baronlarıdır ,fakat petrol baronları için kimin kazanacağı önemli değildir onlar iki atada oynar iki atıda kullanır sonuçta petrol baronları kazanır..

@Kudret KurtcebeEküri gibi... atlar birbirini tanımıyor ama sahipleri aynı....

Yani almanlar gerçekten zamanlarının ötesindelermiş ayrıca o yıkımdan sonra bu günlere bu kadar hızlı gelebilmeleri de ilginç.80 milyonluk ülke 2008 ve 2009 da dünya ihracat lideri olmuş.Bu beni her zaman etkilemiştir.Yani çinin 1 gemi maldan elde ettiği geliri adamlar belki bir tırdan elde ediyor.Teknoloji satabilmek...işte almanya

@M.atay

evet atay roctchild ve rockefeller ailesi biliyorsun illümünati teşkilatının can damarları onların derdi ortadoğuda büyük israil kurmak ,ve hitleri kullandılar ama verilen bilgiler doğrultusunda anlaşılan o ki hitler farkında değil parasal baronlar ile irtibatta olduğunu bilmiyor,çünki arada aracı adamları var onlarda çaktırmıyorlar hitlere,,ve hitlerin yahudi düşmanlığını bilen bu iki aile harekete geçiyor ,onun bu yahudi düşmanlığını kullanmaya çalıştılar ,yahudilerin avrupadan filistine sürülmesi ,evet buna sıcak bakıldı ,ama o kadar yahudinin trenler ile sevki güç maliyetli idi ,kim soyunacak idi, buna hiç kimse tabi,,,sonuçta içerde yok edilmeye başlandı polonyada kamplar kuruldu ve almanyada tahminimce 500 kamp kuruldu..

Alman bir generale savaş sonrası sormuşlar neden savaşı kaybettiniz diye ? Alman general bizi iki general yendi demiş. Hangi generaller Patton ve Montgomery mi ? Hayır demiş Alman general bizi yenen generaller , general elektrik ve general motor demiş.....

Öncelikle rahatsızlığınız için çok çok geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim sizin için, anlatım ve görüntüler için emeğinize ve pedalınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Erwin Rommel'in Kuzey Afrika'da müzelerde heykelleri varmış ve herkes ona saygı duyuyormuş oralarda. Gerçekten çok büyük bir komutanmış. Hayatını okuyan ondan çok etkileniyor ama malesef Hitler öyle birini de harcamış. Erwin Rommel tarihte İngiliz ve ABD'liler çöllere gömebilen sayılı generallerden birisi oluyor. Çok akıllı ve stratejik hareket eden birisi. ABD'liler onun üstün başarısını görünce, kendisini ele geçirip yani yakalayıp ABD'ye kaçırmak istemiş, ama başaramamışlar. Kendi bünyelerine kattıkları çok SS subayı var. Bu subayları İngilizler ve İsrail'liler çok istemiş "verin yargılayıp idam edelim" diye, ama ABD vermemiş. Teknoloji işlerinde kullanmış hepsini. Bugün ABD bir çok ileri teknolojisini SS nazi subaylarına borçlu aslında. Özellikle hava gücü konusunda. Çok uyanıklar çok. Zaten onlar bunu hep yapıyorlar. Afrika'da siyahilere de yaptılar ve hala da yapıyorlar.

kesin doğru ,ss lerin çok gizli hava araçları var idi bunlardan biri jet idi savaş sonuna denk geldi ama onu uçuracak benzin kalmadı ,,almanya petrol alanlarını kaybetti almanyada petrol çıkmaz, bu bakımdan dışarıya muhtaçtır, hitlerin yaşam alanları dediği ,doğu meselesi petroldür, rusyaya boşuna savaş açmadı amaç petrole ulaşmak, kroma ulaşmak ,,,
ss ler uçan daireyi geliştirdiler, kanıtlar var ssler dediğiniz gibi abd ye kaçırılmıştır, 51 bölgede uçan daireler görüldü, bunlar ss lerin zati çalışmaları idi..sadece hava gücü ile çalışan uçan daireler, birden hızlanan ve kaybolan, ama petrol lobisi buna karşıdır ..böyle teknoloji saklanacaktır dünya insanlığı bilmeyecek böyle bir icadı,
cıa yalan haberleri uydurdu uzaydan dünyaya gelindi diye, cıa palavraları tabi, sene 1950 ler,,

@ertunga

general elektrik ve general motor kimlerin başını yemediki kennedy in hayaleti onlara bakıyor..

Geri