İsmetKerem
Üye
- Tepki
- 81
- İsim
- İsmet Kerem
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İstisna olarak, cihaz kapalı moddan açık moda alınırken bir problemle karşılaşılıyor.Ön yükleme yapamama sorunu derken neyden bahsettiniz acaba? Ben de cihazı kullanıyorum bilgilenmek için soruyorum.
İstisna olarak, cihaz kapalı moddan açık moda alınırken bir problemle karşılaşılıyor.
Buna benzer sorunla karşılaşanlar için güncellemenin getirildiği kanaatindeyim.
Firmaya, V1.26 güncellemesi hakkında daha ayrıntılı cevap vermeleri için mail göndermiştim, söylediğimden farklı bir cevap gelirse burdan paylaşırım.
Bu Ankara da genel bir problem her halde jammer cihazı mı var nedir ben Bursa da ikamet ediyorum canavar gibi çalışıyor hele son güncellemelerden sonra çok hızlı senkronizasyon yapıyorCihazı alali 6 ay oldu,bu son 10 gündür kendi kendine kopuyor sonra geri bağlanıyor sonra bidaha kopuyor. Anlamadım bu işi. 8 km lik güzergahın yarısını nerdeyse kaydetmiyor bu gps kompa olayından dolayı.
Coospo BC200'ün en belirgin özelliği özelleştirilebilir ekrana sahip olması. Yani, siz ana ekranda görmek istediğiniz verileri kendiniz seçebiliyorsunuz.Herkese merhaba iyi günler dilerim. CYCPLUS M1 incelemeleri ve yorumları gayet iyi. Coospo BC200 ile aynı segment diyebilir miyiz? Yoksa BC107 ile mi kıyas etmek gerekir? BC200 tr dil desteği olması beni kendisine çekiyor. Ayrıca yakın zamanda mobil uygulamasına da tr dil desteğide gelecekmiş. Sizce arada ki farka değer mi? Pişman olmak istemiyorum. Bir ürün alırken çok didikliyorum :/