Scudo Sports

Cycplus M1

Tekerim 29. Jant teker ebatı 2.10 hangi ayar kodunu girmem lazım

Scudo
Merhabalar;

Cycplus M1 Cihazında C3 ayarları 29x2.1 ebat lastik için 2288 (mm) olarak girilmelidir.

Selamlar. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
V1.26 güncellemesi geldi.

-Ön yükleme yapamama sorunu çözülmüş.

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
Ön yükleme yapamama sorunu derken neyden bahsettiniz acaba? Ben de cihazı kullanıyorum bilgilenmek için soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Giant power metrem var garmin 520+ bağlandığım zaman çok çabuk pili bitiyordu (üst modeller ateş pahası) o yüzden bu cihazı aldım 2 aydır kullanıyorum anlık ve ortalama power ımı görebiliyorum pili uzun gidiyor cihazdan çok memnunum yükleme ve stravaya atmak ile ilgili bir sıkıntım olmadı gönül rahatlığı ile cihazı tavsiye ediyorum.

Ön yükleme yapamama sorunu derken neyden bahsettiniz acaba? Ben de cihazı kullanıyorum bilgilenmek için soruyorum.
İstisna olarak, cihaz kapalı moddan açık moda alınırken bir problemle karşılaşılıyor.

Buna benzer sorunla karşılaşanlar için güncellemenin getirildiği kanaatindeyim.

Firmaya, V1.26 güncellemesi hakkında daha ayrıntılı cevap vermeleri için mail göndermiştim, söylediğimden farklı bir cevap gelirse burdan paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
İstisna olarak, cihaz kapalı moddan açık moda alınırken bir problemle karşılaşılıyor.

Buna benzer sorunla karşılaşanlar için güncellemenin getirildiği kanaatindeyim.

Firmaya, V1.26 güncellemesi hakkında daha ayrıntılı cevap vermeleri için mail göndermiştim, söylediğimden farklı bir cevap gelirse burdan paylaşırım.

Cycplus'tan cevap geldi:

Compared to the previous firmware versions, version 1.26 has the below improvements:
-Quicker synchronization
-The power-on gets immediately

Google translate çevirisi:

Önceki donanım yazılımı sürümleriyle karşılaştırıldığında, sürüm 1.26 aşağıdaki iyileştirmelere sahiptir:
-Daha hızlı senkronizasyon
-Güç açık hemen olur

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
Cihazı alali 6 ay oldu,bu son 10 gündür kendi kendine kopuyor sonra geri bağlanıyor sonra bidaha kopuyor. Anlamadım bu işi. 8 km lik güzergahın yarısını nerdeyse kaydetmiyor bu gps kompa olayından dolayı.

Cihazı alali 6 ay oldu,bu son 10 gündür kendi kendine kopuyor sonra geri bağlanıyor sonra bidaha kopuyor. Anlamadım bu işi. 8 km lik güzergahın yarısını nerdeyse kaydetmiyor bu gps kompa olayından dolayı.
Bu Ankara da genel bir problem her halde jammer cihazı mı var nedir ben Bursa da ikamet ediyorum canavar gibi çalışıyor hele son güncellemelerden sonra çok hızlı senkronizasyon yapıyor

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Hiç problem kopma yok powermetre nabız, hız ve kadas sensörleri bağlı iyi ki almışım

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
150 km'dir her sürüşümde kullanıyorum. Sadece kadans sensörü bağlı.
Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Tüm kayıtları anlık eksiksiz alıyor ve senkron sorunu yaşamıyorum.
Şarjı da gayet uzun dayanıyor.

Valla anlamadım ya 1839 km dir kullanıyorum. Önceden hiçbir sıkıntısı yoktu, şu son 10-15 gündür bu başladı. Bir iki defa resetledim değişen bişey olmadı.

Ben de buradan görerek bu cihazı aldım. Dün elime ulaştı ama şanssızlık mıdır nedir cihaz bozuk çıktı sanırım. GPS e bağlanmıyor, bağlandı olarak gösterdiğinde ise 50 km hızla hareket ediyorum gibi gösteriyor durduğum yerde. Ben de Ankara'da ikamet ediyorum ama bi alakası yoktur herhalde. Çünkü böyle bir sorun okumadım burada. Satıcıya dispute açtım bekliyorum.

Sadece kadans sensörü bağlı iken Decathlone'dan almış olduğum hız sensörü bağlı sayaç ile arasındaki okuma farkı:
Hız olarak 1 birimlik bir sapma varken mesafe olarak minimal bir sapma var. iki cihazı da aynı anda başlatıyorum.

1645590000929.png

Ankara'dan da taşınalı 6 ay oldu şuan Kilis'teyim. Ankara ile alakalı değil. Dün akşamdan beri yabancı forum yazılarına bakıyorum. Bu sorunla karşılaşan çok. Benimki de şans 1839 km ye kadar sağlam olan cihaz, şuan habire kopup bağlanıyor.

Herkese merhaba iyi günler dilerim. CYCPLUS M1 incelemeleri ve yorumları gayet iyi. Coospo BC200 ile aynı segment diyebilir miyiz? Yoksa BC107 ile mi kıyas etmek gerekir? BC200 tr dil desteği olması beni kendisine çekiyor. Ayrıca yakın zamanda mobil uygulamasına da tr dil desteğide gelecekmiş. Sizce arada ki farka değer mi? Pişman olmak istemiyorum. Bir ürün alırken çok didikliyorum :/

Herkese merhaba iyi günler dilerim. CYCPLUS M1 incelemeleri ve yorumları gayet iyi. Coospo BC200 ile aynı segment diyebilir miyiz? Yoksa BC107 ile mi kıyas etmek gerekir? BC200 tr dil desteği olması beni kendisine çekiyor. Ayrıca yakın zamanda mobil uygulamasına da tr dil desteğide gelecekmiş. Sizce arada ki farka değer mi? Pişman olmak istemiyorum. Bir ürün alırken çok didikliyorum :/
Coospo BC200'ün en belirgin özelliği özelleştirilebilir ekrana sahip olması. Yani, siz ana ekranda görmek istediğiniz verileri kendiniz seçebiliyorsunuz.

Cycplus'un ekranı özelleştirilemiyor ancak gerekli olan tüm bilgiler ana ekranda zaten gösteriliyor.

Kendim M1'den memnunum. Uzun şarj, geniş ekranı, gpsi hızlı bulması hoşuma giden özellikler.

Seçim size kalmış, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

aliexpress’ten 23 şubatta verdiğim m1 siparişi bugün elime ulaştı, sensörler ve cihaz sorunsuz çalışıyor. havadan dolayı henüz deneyemedim ama dahili barometre sayesinde rakım ve eğim bilgisini garmin cihazlar gibi verebiliyor sanırım.

Merhaba
Aslında km saati almak gibi bir düşüncem şimdilik yoktu. Önümüzdeki aylarda alırım diye düşünüyordum ancak malum kurlar gene yükselmeye başladı. Bu nedenle bu konuyu öne alıp sipariş geçeyim diyorum.
ancak neredeyse hiçbir araştırmam yok. Şans eseri bu konuyu gördüm ve cihaz hoşuma gitti. Aliexpresss de bağlantı aparatı, kılıf + 2 adet hız sensörlü paket 823tl şuan. Ancak dediğim gibi araştırmam olmadığından bu ürünü mü almalıyım yoksa başka marka model mi bakmalıyım bilmiyorum. Eğer bu cihazı önerirseniz hangi paketi almam konusunda da tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Geri